Learnit Training

Cursus Troubleshooting and Supporting Windows 7 in the Enterprise

Deze 3-daagse klassikale training biedt u alle kennis en vaardigheden die u nodig heeft voor het ondersteunen van Windows 7 in een Windows Server 2008 R2-netwerkomgeving.

Aan bod komt

Het oplossen van problemen met opstarten, hardware, performance en netwerken zal uitgebreid aan bod komen. Ook leert u wat de effecten zijn van Group Policy-instellingen. Voor het troubleshooten van de beveiliging leert u werken met securitysystemen als EFS, Bitlocker en bestandsbeveiliging. De training vindt plaats op een van de compleet ingerichte trainingslocaties van Learnit. De trainingsdagen zijn aaneengesloten. Onder leiding van een ervaren gecertificeerde Microsoft-trainer brengt u de theorie direct in praktijk. Binnen de training is de verhouding tussen de praktische theorie (trainer legt uit) en praktijk (zelf oefeningen maken achter de pc) ongeveer 50/50. Zo wordt een optimale verwerking van de leerstof bewerkstelligd. Na afloop van de training ontvangt u van Learnit het officiële certificaat "Troubleshooting and Supporting Windows 7 in the Enterprise (M6293)".

Doelgroep

Deze training is uitermate geschikt voor alle helpdeskmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van Windows 7 in een Windows Server 2008 R2-netwerkomgeving.

Officieel erkend

Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Instructors (MCT).

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Implementing a troubleshooting methodology
  • Troubleshooting startup issues
  • Using group policy to centralize configuration
  • Troubleshooting hardware device, device driver, and performance issues
  • Troubleshooting network connectivity issues
  • Troubleshooting remote connectivity issues
  • Troubleshooting logon and resource access issues
  • Troubleshooting security issues
  • Troubleshooting operating system and application issues

Voorkennis

Om met succes aan deze training deel te nemen, moet u beschikken over ervaring met de Windows 7 Desktop op het niveau van de training Installing and Configuring Windows 7 Client (MOC6292).

Opmerking

Learnit gebruikt de officiële Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van deze training.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

3 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 490,-

Subtotaal

€ 1470,-

btw 21%

€ 308,70

Totaal incl. btw

€ 1778,70

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.