Learnit Training

Webinars als marketinginstrument

Klanten werven via webinars biedt ongekende mogelijkheden. Voor de klant is het een prettige ervaring om deel te nemen aan een webinar. De deelname is helemaal vrijblijvend, dus ongedwongen, en de klant krijgt met het webinar toegang tot een schat aan informatie en oplossingen. Voor jou als bevlogen ondernemer geeft het webinar je de kans om je expertise te tonen aan honderden klanten. Je helpt de klanten met advies, dit wekt vertrouwen.

De mogelijke interactiviteit maakt een webinar nog interessanter. Voor de klant om gericht vragen te stellen en voor jou om meer informatie te verzamelen via pollvragen. Sommige klanten zullen direct overgaan tot contact, anderen kijken gewoon even op de site. Gelukkig biedt de techniek vele mogelijkheden om voor al deze situaties oplossingen te bedenken waardoor je een nog groter percentage van de klanten kunt bereiken.

In deze eendaagse training leer je alles wat erbij komt kijken om effectief klanten te werven met webinars.

De volgende onderdelen komen aan bod in de training:

  • Hoe zet je webinars als onderdeel van je marketing strategie in?
  • Hoe bepaal je het juiste onderwerp en opbouw van een webinar?
  • Hoe richt je de ideale aanbieding op het eind van het webinar in? (Make them an offer they can't refuse!)
  • Hoe richt je de techniek op de juiste manier in?
  • Hoe presenteer je een webinar?
  • Hoe verzorg je een goede follow up na het webinar?

Tot slot gaan we aan de slag in een professionele webinar studio, waarbij je zowel voor als achter de schermen alles te zien krijgt.

Na deze training hebben webinars geen geheimen meer voor jou! Je bent niet alleen in staat een passende strategie voor je bedrijf te ontwikkelen, maar kun je ook de uitvoering van A tot Z verzorgen.

Lesmethodiek

In de training wisselen we theorie, praktische oefeningen en reflectie op een prettige manier af. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar heb je ook veel aanknopingspunten waar je na de training mee aan de slag kunt. Het definitieve programma van de training wordt aangepast aan de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen van de deelnemers.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

1 dag

Prijs per dag (excl. btw)

€ 475,-

Subtotaal

€ 475,-

btw 21%

€ 99,75

Totaal incl. btw

€ 574,75

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Webinars als marketinginstrument

In het webinar laat trainer Leon zien hoe je webinars kunt inzetten in je online marketing strategie. Niet alleen tactiek komt aan bod, ook de techniek. Een webinar organiseren is makkelijker dan je denkt!

thumbnail van video

Referenties

De cursus Webinars als marketinginstrument is beoordeeld met een gemiddelde van 8.2.