Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Wat is NLP? En hoe gebruik ik het?
  • Veel interactie met mede-deelnemers met beeld en geluid
  • Gebruik van veel praktische voorbeelden die motiveren om door te leren
  • Zeer ervaren NLP docent
  • Biedt een duidelijk beeld van de methode
  • Bescheiden prijs

Jezelf en de ander beter leren kennen, sterke en kritische vragen durven stellen en meer grip krijgen op je emoties: dat zijn de onderwerpen die we doorlopen tijdens het drie uur durende webinar “Wat is NLP? En hoe gebruik ik het?” dat wordt gehouden op 1 oktober van 2 tot 5 uur ‘s middags. Je kan voor het bescheiden bedrag van €29 excl. btw al mee doen aan dit interactieve webinar. Klik op details voor meer informatie!

Ja, ik wil meer weten

Interactief webinar: Wat is NLP? En hoe gebruik ik het?

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Jezelf en de ander beter leren kennen, sterke en kritische vragen durven stellen en meer grip krijgen op je emoties: dat zijn de onderwerpen die we doorlopen tijdens het drie uur durende webinar “Wat is NLP? En hoe gebruik ik het?” dat wordt gehouden op 1 oktober van 2 tot 5 uur ‘s middags.

Hoe ziet het webinar eruit?

Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hier het programma Zoom voor. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt 3 uur, in deze tijd presenteert Rob uiteraard veel van de verschillende technieken die NLP rijk is. Daarnaast zorgt Rob ook voor voldoende interactie en reflectie tijdens het webinar. Hij vraagt mensen om te antwoorden op vragen en er vinden verschillende oefeningen plaats waarin je wordt getriggerd om kritisch na te denken over jezelf en over anderen.

Waarom kan ik dit webinar echt niet missen?

Allereerst omdat dit natuurlijk een ontzettend mooie kans is om in een relatief korte tijd, voor een bescheiden bijdrage een goede basiskennis over NLP op te bouwen. Trainer Rob is de uitgelezen persoon om jou te helpen in jouw persoonlijke reflectie en ontwikkeling met behulp van de NLP methode. Aan het einde van het webinar ben jij niet meer degene die op de achterbank meekijkt, maar juist de persoon die achter het stuur zit van zijn eigen leven. Een persoon met kennis van NLP zal niet alleen maar jaloers kijken naar succesvolle mensen maar juist denken: “Dat wil ik ook, en daar ga ik voor werken”.

Schrijf je in door op de oranje knop “Inschrijven” te klikken. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op 1 oktober!

Hoe zit het met de cursus "Neurolinguïstisch programmeren (NLP): een introductie"

Deze training is een bedoeld als introductie voor iedereen die geïnteresseerd is in NLP. In de training wisselen we af tussen concreet ervaren, experimenteren met gedrag en technieken, reflecteren en theorie verkennen. Je leert 'out of the box' te denken. Het geeft je een nieuwe kijk op de realiteit waardoor het mogelijk wordt je doelen te verwezenlijken. NLP leert je rapport op te bouwen – optimaal te communiceren met je omgeving, los van subjectieve waardeoordelen. De resultaten van NLP zijn indrukwekkend. Kijk hier voor meer informatie!

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 29,-

btw 21%

€ 6,09

Totaal incl. btw

€ 35,09