Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Online trainen en presenteren
  • Geef je trainingsvaarigheden een boost!
  • Leer hoe je ook online de aandacht erbij houdt.
  • De sessie vindt veilig online plaats.
  • Doe in een korte tijd veel nieuwe inzichten op.
  • Praktische training

Hoe zorg je er voor dat je ook online sterk bent in trainen en presenteren? Dat is voor vele trainers een ware opgave. Door de huidige situatie hebben veel trainers weinig andere keuze dan deze stap te zetten. Met behulp van dit interactieve webinar proberen we jou op weg te helpen om ook online een ster trainer te zijn! Klik op details voor meer informatie.

Ja, ik wil meer weten

Interactief webinar: Online trainen en presenteren

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

In het huidige Corona tijdperk verschuiven veel fysieke trainingen naar online. Dit vraagt van trainers nieuwe trainers skills om online publiek te blijven prikkelen en boeien. Ook het gebruik van nieuwe online werkvormen waarmee deelnemers tijdens je training of presentatie geactiveerd blijven, kan een uitdaging zijn.


In dit interactieve webinar leren wij je in drie uur tijd hoe je jouw online trainersvaardigheden kan verbeteren. We helpen je een online training neer te zetten die interactief en activerend is zodat deze succesvol beklijft. Ook laten we je kennis maken met verschillende online werkvormen en bieden we je een kijkje in de mogelijkheden die een online trainingsomgeving met zich meebrengt. Verder, geven we je tips en tricks in hoe je mensen direct en actief kan betrekken bij jouw programma. Zo boosten we met deze online workshop jouw online trainings- en presentatievaardigheden en krijg je meteen een voorbeeld van hoe een dergelijk programma eruit kan zien.


De volgende onderwerpen worden tijdens de sessie behandeld:


Krachtig en zelfverzekerd online presenteren/trainen

Hoe prikkel je een online publiek? Hoe maak je contact met de camera? We bespreken wat belangrijk is in je houding, stemgebruik en inhoud van je boodschap als je mensen niet of slechts gedeeltelijk ziet en hoe je ervoor kan zorgen dat jouw online boodschap overtuigend overkomt.


Werken met online middelen

Wat voor mogelijkheden heb je als trainer in een online omgeving? Hoe kan je werken met Breakout rooms, chat, poll vragen of andere technische mogelijkheden? Hoe begeleid je rollenspellen online en waar moet je op letten? We zoomen in op de mogelijkheden (en uitdagingen) die een online omgeving met zich meebrengt en hoe je hier effectief mee om kan gaan binnen verschillende leeromgevingen.


Werken met online werkvormen

Hoe ga je om met publiek of deelnemers die je niet of slechts gedeeltelijk ziet? Hoe zorg je ervoor dat iedereen aangehaakt en betrokken blijft tijdens jouw programma? Hoe daag je online publiek uit tot het stellen of direct beantwoorden van vragen? We leren je hoe je de aandacht van je online deelnemers kunt vasthouden en het leerproces op gang kunt brengen. We laten je zien wat voor online werkvormen er zijn, hoe je deze kunt inzetten en hoe je een gevarieerd online trainingsprogramma of presentatie kan neerzetten dat tegemoet komt aan het leerdoel van jouw deelnemers.


Omgaan met lastige situaties

We staan kort stil bij enkele tips en tricks over het omgaan met lastige situaties zoals deelnemers die geen reactie geven of geen vragen stellen, techniek die hapert, hulpmiddelen die het af laten weten en andere onvoorziene zaken.


Hoe ziet de sessie eruit?

De sessie vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hier het programma Zoom voor. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. Schrijf je in door op de knop inschrijven te klikken, tot dan!


De trainer

Leah: "een eyeopener bij mensen bewerkstelligen, dát is mijn doel. Hoe dat gaat, is elke keer anders. Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden. Dat geldt ook voor trainingen en verander-trajecten. Deze zijn iedere keer anders, met andere mensen en nieuwe doelen. Iedere keer de diepte in, iedere keer kennis op doen. Verdieping en verbreding: dat houdt het spannend! De uitdaging daarbij is om mensen te prikkelen tot het optimaal benutten van hun capaciteiten. Steeds een stapje verder, steeds iets beter, om zodoende tot het beste resultaat te komen. Ieder stapje telt, zowel voor cursisten als voor mij. Ook een klein stapje is een stap vooruit. Want hoe kun je morgen groter zijn dan vandaag, als je vandaag niet durft te groeien?"


Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25