Learnit Training

Gratis cursus Excel Basis

Deze online Learnit cursus is ontwikkeld om u een indruk te geven van het rekenprogramma Excel 2007 en zijn mogelijkheden. In vijf lessen leert u een spreadsheet opmaken, basisberekeningen maken, gegevens sorteren, werken met datafilters en formules en grafieken maken, alles aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Hoewel deze online cursus u een aardige indruk geeft, valt er nog veel meer te leren over de toepassingen van dit programma.

Learnit biedt u daarom een tweedaagse Excel 2007 Basis aan waarin er nog meer facetten van dit programma uitgebreid aan bod komen. U wordt dan ook actief ondersteund door een trainer en kunt uw eigen vooorbeelden meenemen naar de training zodat u gericht met uw eigen spreadsheet bezig kunt.

Naast de basiscursus biedt Learnit ook de cursussen Excel 2007 Expert, Excel 2007 VBA en Financial Excel aan. Klik op één van deze links voor een uitgebreidere omschrijving.

De Learnit cursussen wordt gegeven volgens de open leervorm, wat inhoudt dat u op uw eigen niveau en snelheid werkt, en aan de slag kunt gaan met uw eigen project of praktijkvoorbeelden.

Wacht niet tot uw Excel kennis is weggezakt, schrijf u vandaag nog in voor de cursus Excel 2007!

De lessen

 1. Boodschappen
  In deze les leer je het maken van optellingen en het opmaken van een Excel blad.
 2. Opmaken en Rekenen
  In deze les leer je het maken van berekeningen en het opmaken van een Excel blad.
 3. Sorteren
  In deze les leer je gegevens sorteren.
 4. Datafilters
  In deze les leer je werken met datafilters.
 5. Autokosten
  In deze les leert u het vastzetten van cellen in formules en het maken van grafieken.