Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Coachingsvaardigheden

Je coachingskills verbeteren? Jouw kwaliteiten inzetten als coachingsinstrument? Leren omgaan met weerstand? En zelf coachingstrajecten opzetten? Volg de opleiding Coachingsvaardigheden van Learnit.


Coachingsvaardigheden: praktische basistechnieken

Een coach helpt een individu of een groep in het bereiken van allerlei soorten resultaten. Dit is een andere rol dan die van een trainer: waar een trainer kennis overbrengt en nieuw gedrag oefent in praktische opdrachten, zal een de coach meer vragen stellen om zelfinzicht te stimuleren. In onze tweedaagse cursus coachen leer je wat het inhoudt om als coach aan de slag te gaan en train je met de basistechnieken van coaching.


Persoonlijke coaching

Heb je het gevoel dat je vast zit in je persoonlijke ontwikkeling of zit je carrière op een dood spoor? Een coach kan je helpen deze vicieuze cirkel te doorbreken. Learnit heeft gediplomeerde coaches in huis die je helpen je werkzaamheden en leven vorm te geven zoals jij dat wilt.


Systemisch teamcoachen

Ondanks vergelijkbare samenstellingen, kunnen er intrigerende verschillen bestaan tussen teams als het gaat om de dynamiek, samenwerking en communicatie. De dynamiek van een team legt extra druk op jou als teamcoach. Voor welk appèl ben je gevoelig? En hoe ga je om met eigenaarschap nemen, samenwerken, feedback geven, conflicten en projecties? Tijdens onze driedaagse training leer je scherp te kijken naar het groepsproces, de interactie tussen teamleden en de gevolgen hiervan. Oftewel: je kijkt systemisch naar het team, waarbij je een onafhankelijke positie inneemt.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Goede training in een klein groepje. Tijd voor de leerstof en tijd om te werken aan elkaars leerdoelen. Heldere uitleg door de trainer en een prima leesbaar meegeleverd boek. Ik heb een goede indruk overgehouden over wat coaching inhoudt en wat ik er verder mee kan doen.”

B. Rekker - Coachingsvaardigheden: praktische basistechnieken
Beoordeling 8.2
“Learnit is een professionele organisatie die vooraf luistert, en daarna goed inspringt op de wens van de klant.”

W. Pater, Brandweer Barneveld - Teambuilding
Beoordeling 8.3
"Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

“Een goede balans tussen praktijk en theorie. Waarbij de theorie meteen toegepast kan worden in levendige oefeningen.”

Desiree Graste, Everest - Coachingsvaardigheden: praktische basistechnieken
Beoordeling 7.6
“Een zeer interessante cursus waar ik zelf heel veel aan heb. Ik ga zeker dingen toepassen binnen ons bedrijf welke ik tijdens de cursus heb geleerd. Ik heb ook een hele andere kijk gekregen op het bedrijf waar ik werkzaam ben. Ik zie eigenlijk nu pas welke dingen bij ons verbeterd zouden kunnen worden. En daar ga ik ook zeker aan werken.”

M. Aafjes, Hiltex Technische Weefsels B.V. - Teamleiding en teambuilding
Beoordeling 9.6
“Deze training is mij persoonlijk zeer goed bevallen. De twee dagen waren zeer intensief, maar gelukkig gaf onze trainer ons de vrijheid om af en toe een pauze in te lassen. Ik heb persoonlijk veel geleerd in deze twee dagen en dan vooral door de oefeningen die we hebben gedaan met betrekking tot coachende gesprekken voeren. De lesstof is vrij pittig, maar wordt duidelijk en rustig uitgelegd en waar eventueel nog vragen zijn, wordt er de tijd genomen om het onduidelijke duidelijk te maken. Al met al een top trainer met een leuke trainer!”

C. Grummel, Scania Production Meppel - Coachingsvaardigheden: praktische basistechnieken
Beoordeling 9.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod