Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

MS Project 2013 Vervolg

Ben je een geoefend gebruiker van MS Projecten wil je nog meer uit de software halen, dan is deze training voor jou bedoeld. Leer een resource poule voor meerdere projecten opzetten en werken vanuit een hoofdproject, gekoppeld aan meerdere subprojecten.


MS Project 2016 Vervolg

Ben je een geoefend gebruiker van MS Projecten wil je nog meer uit de software halen, dan is deze training voor jou bedoeld. Tijdens deze training leer je alle mogelijkheden die MS Project 2016 optimaal in te zetten voor het beheren van jouw projecten.


MS Project Basis

Ben jij te veel tijd kwijt aan projectplanning en -beheer? Met MS Project kan dit makkelijker en sneller. Leer hoe in de tweedaagse training MS Project Basis van Learnit.


MS Project e-learning

Na afloop van deze training ben je in staat om zelfstandig MS Project in te richten, een planning op te stellen en tijdens het project de voortgang te bewaken. Gedurende het project kun je met behulp van verschillende overzichten en rapporten inzicht in de status van het project houden.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Wij hebben met een aantal collega's een MS Project Basis training gedaan. De eerste uitleg van enkele belangrijke onderdelen was al direct zeer verhelderend. Zo ging het de hele training. Elk trainingsonderdeel kon ook in het werk (direct) worden toegepast. Na de training is het werken met MS Project een stuk eenvoudiger en met name duidelijker!"

MS Project Basis
“Deze cursus laat je alle mogelijkheden en onmogelijkheden van het programma goed zien. Het lijkt mij een vereiste om het programma op een effectieve manier te kunnen gaan gebruiken. Je leert het natuurlijk pas echt door het regelmatig zelf in de praktijk te gaan gebruiken.”

R. Janssen, Cofely - MS Project Basis
Beoordeling 7.9
“Een training die gebruik maakt van de praktijk. Er kwamen veel tips en tricks langs om zelf een gedegen planning op te zetten. Niet alleen de software werd behandeld maar ook de relatie met de praktijk.”

Raymon Zwerver, Tanis Food Tec B.V. - MS Project Basis
Beoordeling 8.4
“Een duidelijke uitleg over MS-project waarna iedereen aan de slag moet kunnen met het programma.”

K. Holman, Tanis Food Tec B.V. - MS Project Basis
Beoordeling 9.6
“Praktische training waar je direct mee aan de slag kan. Trainer zit heel goed in de materie en geeft adviezen om je persoonlijke doelstelling te halen.”

Monique Koene, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) - MS Project Basis
Beoordeling 9.0
“Om een goede basis te vormen is het een goede training.”

M. Soysal, SR Vastgoed Ontwikkeling - MS Project Basis
Beoordeling 7.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod