Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

MS Project 2013 Vervolg

Ben je een geoefend gebruiker van MS Projecten wil je nog meer uit de software halen, dan is deze training voor jou bedoeld. Leer een resource poule voor meerdere projecten opzetten en werken vanuit een hoofdproject, gekoppeld aan meerdere subprojecten.


MS Project 2016 Vervolg

Ben je een geoefend gebruiker van MS Projecten wil je nog meer uit de software halen, dan is deze training voor jou bedoeld. Tijdens deze training leer je alle mogelijkheden die MS Project 2016 optimaal in te zetten voor het beheren van jouw projecten.


MS Project Basis

Ben jij te veel tijd kwijt aan projectplanning en -beheer? Met MS Project kan dit makkelijker en sneller. Leer hoe in de tweedaagse training MS Project Basis van Learnit.


MS Project e-learning

Na afloop van deze training ben je in staat om zelfstandig MS Project in te richten, een planning op te stellen en tijdens het project de voortgang te bewaken. Gedurende het project kun je met behulp van verschillende overzichten en rapporten inzicht in de status van het project houden.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“De cursus wordt geleid door een vakbekwame en praktische trainer die een goede verbinding maakt tussen theorie en projectmatig werken. De organisatie van Learnit levert daarbij in facilitaire zin een uitstekende prestatie die een leersituatie optimaal ondersteunt.”

B. Bosboom, Gemeente Gennep - MS Project Basis
Beoordeling 8.6
“MS project is een toepassing die zeker een cursus nodig heeft. Heb erg veel opgestoken en de doe-methode spreekt mij erg aan. Veel beter dan alleen maar boeken door nemen. Erg praktisch ingericht en de faciliteiten waren prima!”

N.Luijt, Oosterhof Holman Milieutechniek B.V. - MS Project Basis
Beoordeling 8.1
“Zeker de moeite waard om deze training te volgen, ook als je al een beetje werkervaring met MS Project hebt opgedaan.”

Mart Dircks, Borealis Plastomers B.V. - MS Project Basis
Beoordeling 8.0
"Ik kwam blanco binnen en ging na de 2e dag met een erg goed gevoel naar huis. Echt iets geleerd. Top!"

MS Project Basis
“Bij deze cursus leer je alle basishandelingen van MS Project 2010. Met deze basiskennis kun je goed aan de slag.”

Bram Bos, De Huismeesters - MS Project Basis
Beoordeling 8.6
“Super goede training waarbij alle kennis wordt overgedragen aan de hand van je eigen project. Ondanks dat het een verkorte training was heb ik veel geleerd en kan ik alles nu in praktijk brengen.”

J. Limburg, BFT Tanker Logistics - MS Project Basis
Beoordeling 8.6

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod