Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

C Programmeren Basis

In deze 5-daagse training leer je de basistechnieken van het programmeren in C.C++ Programmeren Basis

Wil jij je na het volgen van de Programmeren in C-training verder ontwikkelen als C++-programmeur? Dan is deze intensieve, praktijkgerichte training een prima keuze. In vier intensieve trainingsdagen maak je kennis met alle aspecten van het programmeren in C++. Aan het einde van de training heb je een breed en diepgaand inzicht in de mogelijkheden van C++, heb je alle theoretische concepten zelf in praktijk gebracht en ben je professioneel C++-programmeur.


Flutter Programmeren voor IOS en Android

In deze vierdaagse training leer je om met Flutter apps te maken voor zowel Apple als Android.


Git versiebeheer

In slechts 1 dag leer je tijdens deze training alles wat je nodig hebt om een vliegende start te maken met het versiebeheersysteem Git.


Modern Java programming fundamentals

Leren programmeren in Java? Ontdek de mogelijkheden van de veelzijdige programmeertaal Java in de 5-daagse cursus Modern Java Programming Fundamentals.


PHP Programmeren Basis

Wil je meer doen met jouw website? In deze training leer je werken met PHP, zodat u webformulieren, een CMS, administratiesystemen of een webshop kunt ontwikkelen. Ook leer je in deze training meer dynamiek aan jouw website toevoegen.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Inhoud van de cursus is prima, je krijgt een duidelijk beeld over de toepasbaarheid van de stof binnen de eigen organisatie. Leuke oefeningen en prima docent die inspirerend weet les te geven."

“Afhankelijk van de "fundering" die men al heeft bij de start van deze cursus, stemt men de diepgang van de Basis PHP cursus af op de kandidaten, dat is een zeer krachtig concept, waardoor de cursus kan worden toegespitst op de wensen van de cursist.”

M.Dijs, Avans Hogeschool - PHP Programmeren Basis
Beoordeling 7.4
"Bij Learnit blijven ze leren van hun eigen lessen. Wat een top cursus!"

"Ik vond alles goed! Perfect"

"Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

"Ik vond alles goed! Perfect"

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod