« Terug naar alle thema's

Trainingen Dreamweaver

Dreamweaver is een zeer geavanceerd pakket waarmee je websites kunt maken en publiceren. Ook indien je niet zoveel ervaring heeft op dit gebied is dit pakket zeer aan te raden. Het ziet er misschien een beetje ingewikkeld uit in het begin, maar dat valt reuze mee als je even op gang wordt geholpen.

Wij bieden voor elke versie een training aan.

Heb je niet het budget om bij ons een training te volgen dan hebben wij een gratis cursus die je in ieder geval een eind op weg helpt.

Indien je met meerdere mensen een cursus wilt volgen dan is het wellicht interressant om de rode strippenkaart aan te schaffen.

Je kunt natuurlijk ook een cursus op maat verzorgd krijgen, incompany met een groep, of privé.

“Een prima opstapcursus als je wilt beginnen met het ontwerpen van websites. Behalve de te gebruiken code (html icm met CSS) wordt ook ingeggaan op het gebruik van het ontwikkeltool dreamweaver. Dit is een goed op elkaar afgestemde combinatie.” Training: Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver - Beoordeling: 8.1

B. Pijnappel

“Heb in 3 dagen veel geleerd! Wel heeft de, uitstekende, docent mij tevens kennis laten maken met het schrijven van HTML/CSS. Wanneer je dan met Dreamweaver gaat werken, zijn de codes makkelijker te begrijpen en kan je ook kiezen voor een combinatie. Mijn advies zou dan ook zijn om te kiezen voor de gecombineerde cursus Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver of eerst de cursus HTML/CSS basis te doen en daarna Dreamweaver.” Training: Dreamweaver CS6 Basis - Beoordeling: 9.1

Y.C.M. Berfelo

“Een cursus volgen bij Learnit is zeker aan te raden. Je leert in je eigen tempo en wordt goed en duidelijk bijgestaan door de docent met goede tips en opdrachten buiten het boek om.” Training: Dreamweaver CS5 Basis - Beoordeling: 8.0

Marluc de By

“Als je, net als mij iemand bent die moet doen, en niet alleen moet kijken naar een leraar die dingen uitlegt, dan is dit de goede keus. Het voelt prettig en relaxed om je eigen gang te kunnen gaan, in je eigen tempo, en daar waar ondersteuning nodig is krijg je deze ook, voor mij een goede manier om wat te leren!” Training: Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver - Beoordeling: 8.0

M. Friggen, Multi Vastgoed B.V.

“Deze HTML/CSS-training gaf mij heel goed inzicht hoe dit allemaal werkt in de praktijk, mede dankzij de uitstekende docenten. Deze training is een goeie stap in de richting van website-bouwer.” Training: HTML en CSS Basis - Beoordeling: 8.7

P. Stolk

“Een prima opstapcursus als je wilt beginnen met het ontwerpen van websites. Behalve de te gebruiken code (html icm met CSS) wordt ook ingeggaan op het gebruik van het ontwikkeltool dreamweaver. Dit is een goed op elkaar afgestemde combinatie.” Training: Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver - Beoordeling: 8.1

B. Pijnappel

[link]

Wat is er nieuw in Adobe Dreamweaver 2021?

Adobe Dreamweaver gaat al een tijdje mee als webontwerpsoftware. Het wordt gebruikt om websites, platformen en systemen mee te ontwikkelen en kan kleine aanpassingen tot grote wijzigingen doen. De software heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt in de behoefte van webontwikkelaars. Toch blijft Dreamweaver zich verbeteren. We bespreken hieronder welke veranderingen Adobe Dreamweaver 2021 heeft.

1. Ondersteuning en bug fixes

Adobe Dreamweaver 2021 is ook te gebruiken op nieuwe systemen van Apple en Windows. De problemen die er waren met de compitabelheid van het programma zijn opgelost. Het programma is up-to-date voor de nieuwste versies van Apple en Windows.

2. Afbeeldingoptimalisatie

Met Adobe Dreamweaver 2021 kun je nu nog sneller en beter gebruik maken van afbeeldingen, waardoor het werken aan applicaties, websites en systemen ook sneller gaat.

3. Verlopen API’s

Doordat Adobe Dreamweaver onderworpen is aan allerlei updates en beveiligingsupdates worden bepaalde API’s niet meer ondersteund. Dit zorgt ervoor dat bepaalde procedures ook vernieuwd waardoor u niet meer een onveilige manier kunt gebruiken. Hier vind je de lijst van Adobe waar de verlopen API’s staan.

4. Optimalisatie

In Adobe Dreamweaver 2021 zijn de updates van de afgelopen jaren binnen het programma en de werkwijze van de Adobe programma’s ook doorgetrokken naar jouw laptop of computer, waardoor je nog sneller websites kunt creëren.

Deze veranderingen in de nieuwste update zorgen ervoor dat Dreamweaver makkelijker is om mee te werken. Je kunt sneller een website maken en beter samenwerken met andere programma’s. Wil jij graag meer leren over Dreamweaver CC? Dat kan!

Training Dreamweaver CC

Wist je dat Learnit een training over Dreamweaver CC aanbiedt? Tijdens onze 3-daagse training ’Dreamweaver CC Basis’ leer jij de basisprincipes van webontwikkeling toe te passen binnen Dreamweaver CC en te beginnen met het creëren van jouw webcontent! Klik hier voor meer informatie over de training of om je direct in te schrijven.