« Terug naar alle thema's

Trainingen Dreamweaver

Dreamweaver is een zeer geavanceerd pakket waarmee je websites kunt maken en publiceren. Ook indien je niet zoveel ervaring heeft op dit gebied is dit pakket zeer aan te raden. Het ziet er misschien een beetje ingewikkeld uit in het begin, maar dat valt reuze mee als je even op gang wordt geholpen.

Wij bieden voor elke versie een training aan.

Heb je niet het budget om bij ons een training te volgen dan hebben wij een gratis cursus die je in ieder geval een eind op weg helpt.

Indien je met meerdere mensen een cursus wilt volgen dan is het wellicht interressant om de rode strippenkaart aan te schaffen.

Je kunt natuurlijk ook een cursus op maat verzorgd krijgen, incompany met een groep, of privé.

“Goede cursus voor beginnende website bouwers.” Training: Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver - Beoordeling: 9.0

Inge Nusman, ABN AMRO

“Een cursus volgen bij Learnit is zeker aan te raden. Je leert in je eigen tempo en wordt goed en duidelijk bijgestaan door de docent met goede tips en opdrachten buiten het boek om.” Training: Dreamweaver CS5 Basis - Beoordeling: 8.0

Marluc de By

“Ik heb dreamweaver gedaan en die kan ik zeker aanbevelen. Je kan er zoveel mee, je hebt in een halve dag een hele nieuwe website opgezet. En de mogelijkheden! Enorm! Ik ben blij dat ik de cursus gedaan heb.” Training: Dreamweaver CS3 Basis - Beoordeling: 8.7

G. van Velzen, AB Techniek Garagedeuren

“Goede cursus voor beginnende website bouwers.” Training: Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver - Beoordeling: 9.0

Inge Nusman, ABN AMRO

“Duidelijke training voor iedereen die wil weten hoe een website is opgebouwd. Aan de hand van een praktisch voorbeeld worden alle aspecten van een moderne website behandeld en wordt inzicht gegeven in de opbouw en techniek die achter de verschillende elementen ligt. Zowel de HTML als de CSS coderingen worden behandeld en in de oefeningen helder gemaakt.” Training: Dreamweaver CS5 Basis - Beoordeling: 8.0

Frank Samsom, ICO Centrum voor Kunst & Cultuur

“Prettige 1e kennismaking. Veel parate kennis bij trainer. Weet waar hij het over heeft. Duidelijke uitleg. Prima omgeving. Goed bereikbaar met OV. Prima les materiaal en systemen. Voor herhaling vatbaar.” Training: HTML en CSS Basis - Beoordeling: 8.2

J. Broens, Provincie Drenthe

[link]

Wat is er nieuw in Adobe Dreamweaver 2021?

Adobe Dreamweaver gaat al een tijdje mee als webontwerpsoftware. Het wordt gebruikt om websites, platformen en systemen mee te ontwikkelen en kan kleine aanpassingen tot grote wijzigingen doen. De software heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt in de behoefte van webontwikkelaars. Toch blijft Dreamweaver zich verbeteren. We bespreken hieronder welke veranderingen Adobe Dreamweaver 2021 heeft.

1. Ondersteuning en bug fixes

Adobe Dreamweaver 2021 is ook te gebruiken op nieuwe systemen van Apple en Windows. De problemen die er waren met de compitabelheid van het programma zijn opgelost. Het programma is up-to-date voor de nieuwste versies van Apple en Windows.

2. Afbeeldingoptimalisatie

Met Adobe Dreamweaver 2021 kun je nu nog sneller en beter gebruik maken van afbeeldingen, waardoor het werken aan applicaties, websites en systemen ook sneller gaat.

3. Verlopen API’s

Doordat Adobe Dreamweaver onderworpen is aan allerlei updates en beveiligingsupdates worden bepaalde API’s niet meer ondersteund. Dit zorgt ervoor dat bepaalde procedures ook vernieuwd waardoor u niet meer een onveilige manier kunt gebruiken. Hier vind je de lijst van Adobe waar de verlopen API’s staan.

4. Optimalisatie

In Adobe Dreamweaver 2021 zijn de updates van de afgelopen jaren binnen het programma en de werkwijze van de Adobe programma’s ook doorgetrokken naar jouw laptop of computer, waardoor je nog sneller websites kunt creëren.

Deze veranderingen in de nieuwste update zorgen ervoor dat Dreamweaver makkelijker is om mee te werken. Je kunt sneller een website maken en beter samenwerken met andere programma’s. Wil jij graag meer leren over Dreamweaver CC? Dat kan!

Training Dreamweaver CC

Wist je dat Learnit een training over Dreamweaver CC aanbiedt? Tijdens onze 3-daagse training ’Dreamweaver CC Basis’ leer jij de basisprincipes van webontwikkeling toe te passen binnen Dreamweaver CC en te beginnen met het creëren van jouw webcontent! Klik hier voor meer informatie over de training of om je direct in te schrijven.