« Terug naar alle thema's

Trainingen Dreamweaver

Dreamweaver is een zeer geavanceerd pakket waarmee je websites kunt maken en publiceren. Ook indien je niet zoveel ervaring heeft op dit gebied is dit pakket zeer aan te raden. Het ziet er misschien een beetje ingewikkeld uit in het begin, maar dat valt reuze mee als je even op gang wordt geholpen.

Wij bieden voor elke versie een training aan.

Heb je niet het budget om bij ons een training te volgen dan hebben wij een gratis cursus die je in ieder geval een eind op weg helpt.

Indien je met meerdere mensen een cursus wilt volgen dan is het wellicht interressant om de rode strippenkaart aan te schaffen.

Je kunt natuurlijk ook een cursus op maat verzorgd krijgen, incompany met een groep, of privé.

“Deze training is ideaal om je een professionele start in webdesign te geven. Je moet er hard voor werken maar de docent beantwoord snel en duidelijk al je vragen zodat je nooit lang op een moeilijk element hoeft te blijven steken. Je leert hier ook echt dingen die direkt in de praktijk toepasbaar zijn; een fijn idee. Deze training is zeker zijn geld waard en een mooi voorbeeld van een goede prijs/kwaliteit verhouding.” Training: Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver - Beoordeling: 7.8

E. Huitzing, Phil Huit

“In eerste instantie had ik aarzeling over de door de docent ingezette strategie maar gaandeweg werd mij duidelijk dat dit een zeer effectieve en leerzame manier was om de fundamentele opzet van webdesign te leren. Individuele benadering sprak mij zeer aan, Docent voelt goed aan wat het niveau van de cursist is en wat hij/zij met de cursus wil bereiken. Boekje over HTML was goed te doen in 3 cursusdagen.” Training: Dreamweaver CS5 Basis - Beoordeling: 8.4

R. Wolf, UMC Groningen

“Voor mij is in 3 dagen html en css duidelijk geworden en kan ik zelfstandig verder.” Training: HTML en CSS Basis - Beoordeling: 8.6

P. Bruining, ING

“Duidelijke training voor iedereen die wil weten hoe een website is opgebouwd. Aan de hand van een praktisch voorbeeld worden alle aspecten van een moderne website behandeld en wordt inzicht gegeven in de opbouw en techniek die achter de verschillende elementen ligt. Zowel de HTML als de CSS coderingen worden behandeld en in de oefeningen helder gemaakt.” Training: Dreamweaver CS5 Basis - Beoordeling: 8.0

Frank Samsom, ICO Centrum voor Kunst & Cultuur

“Indien u meer informatie wil hebben over HTML en CSS (opmaak), raad ik u aan deze cursus te volgen. Het is erg leerzaam en het fijne eraan is dat de cursus in "open leervorm" wordt gegeven. Je kan je eigen tempo bepalen.” Training: HTML en CSS Basis - Beoordeling: 8.6

P. Roelofs, DNV GL

“Heb in 3 dagen veel geleerd! Wel heeft de, uitstekende, docent mij tevens kennis laten maken met het schrijven van HTML/CSS. Wanneer je dan met Dreamweaver gaat werken, zijn de codes makkelijker te begrijpen en kan je ook kiezen voor een combinatie. Mijn advies zou dan ook zijn om te kiezen voor de gecombineerde cursus Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver of eerst de cursus HTML/CSS basis te doen en daarna Dreamweaver.” Training: Dreamweaver CS6 Basis - Beoordeling: 9.1

Y.C.M. Berfelo

[link]

Wat is er nieuw in Adobe Dreamweaver 2021?

Adobe Dreamweaver gaat al een tijdje mee als webontwerpsoftware. Het wordt gebruikt om websites, platformen en systemen mee te ontwikkelen en kan kleine aanpassingen tot grote wijzigingen doen. De software heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt in de behoefte van webontwikkelaars. Toch blijft Dreamweaver zich verbeteren. We bespreken hieronder welke veranderingen Adobe Dreamweaver 2021 heeft.

1. Ondersteuning en bug fixes

Adobe Dreamweaver 2021 is ook te gebruiken op nieuwe systemen van Apple en Windows. De problemen die er waren met de compitabelheid van het programma zijn opgelost. Het programma is up-to-date voor de nieuwste versies van Apple en Windows.

2. Afbeeldingoptimalisatie

Met Adobe Dreamweaver 2021 kun je nu nog sneller en beter gebruik maken van afbeeldingen, waardoor het werken aan applicaties, websites en systemen ook sneller gaat.

3. Verlopen API’s

Doordat Adobe Dreamweaver onderworpen is aan allerlei updates en beveiligingsupdates worden bepaalde API’s niet meer ondersteund. Dit zorgt ervoor dat bepaalde procedures ook vernieuwd waardoor u niet meer een onveilige manier kunt gebruiken. Hier vind je de lijst van Adobe waar de verlopen API’s staan.

4. Optimalisatie

In Adobe Dreamweaver 2021 zijn de updates van de afgelopen jaren binnen het programma en de werkwijze van de Adobe programma’s ook doorgetrokken naar jouw laptop of computer, waardoor je nog sneller websites kunt creëren.

Deze veranderingen in de nieuwste update zorgen ervoor dat Dreamweaver makkelijker is om mee te werken. Je kunt sneller een website maken en beter samenwerken met andere programma’s. Wil jij graag meer leren over Dreamweaver CC? Dat kan!

Training Dreamweaver CC

Wist je dat Learnit een training over Dreamweaver CC aanbiedt? Tijdens onze 3-daagse training ’Dreamweaver CC Basis’ leer jij de basisprincipes van webontwikkeling toe te passen binnen Dreamweaver CC en te beginnen met het creëren van jouw webcontent! Klik hier voor meer informatie over de training of om je direct in te schrijven.