Learnit Training

Cursus Access 2003 Basis e-learning

Microsoft Access is al jarenlang een belangrijk databaseprogramma voor op de werkplek. Access wordt voornamelijk gebruikt om relationele databases mee te beheren. Hiervoor gebruikt het programma een grafische interface, waardoor het voor weinig gevorderde gebruikers toch mogelijk is een databank te bouwen. In deze e-learning maakt u in een handomdraai overzichtelijke rapportages met behulp van de gegevens uit de tabellen. Daarnaast leert u hoe u een eenvoudige en bruikbare database maakt. Hierbij zullen het maken van tabellen, query's, formulieren, rapporten en grafieken aan de orde komen. Access 2003 is de opvolger van Access 2002. De software biedt voor het eerst een geïntegreerde backup-functie en kan databases en rapporten scannen op fouten.

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u kennismaakt met Access 2003. U krijgt drie maanden lang toegang tot drie modules, waarmee u al snel de meest elementaire mogelijkheden onder de knie krijgt en databases leert begrijpen, maken en gebruiken. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning begrijpt u hoe de interface werkt, heeft u geleerd wat de software u allemaal te bieden heeft en kunt u de belangrijkste functies van dit programma gemakkelijk in de praktijk brengen.

Onderwerpen

  • Access ontdekken: een tabel vullen
  • Records invoeren, raadplegen en veldwaarden wijzigen
  • Records zoeken, sorteren en verwijderen
  • Verwerven van basiskennis over afdrukken
  • Database openen
  • Objecten in een database openen
  • Query's uitvoeren

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • U wilt Access leren gebruiken, maar u vindt uw middelen of tijd te kostbaar voor een groepstraining
  • U wilt (sneller en efficiënter) met Access leren werken in uw eigen tempo
  • U wilt overstappen van een oudere versie van Access naar een nieuwere versie

Voorkennis

Voor deze training is geen ervaring met Access vereist. Wel is enige ervaring met Windows een pré, evenals basiskennis van internet. Onze training Windows Basis kan hiervoor als basis gelden.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundels

Wilt u meer leren over Access 2003? Dan kunt u ook onze Access 2003 Vervolg en/of Access 2003 Expert e-learning volgen. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Access 2003 Basis e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.2.