Learnit Training

Cursus Access 2010 Vervolg e-learning

Microsoft Access is al jarenlang een belangrijk databaseprogramma voor op de werkplek. Access wordt voornamelijk gebruikt om relationele databases mee te beheren. Hiervoor gebruikt het programma een grafische interface, waardoor het voor weinig gevorderde gebruikers toch mogelijk is een databank te bouwen. Als u de Vervolg e-learning wilt volgen bent u waarschijnlijk al bekend met het programma: informatie uit databases opvragen met filters en queries is voor u geen probleem meer, net als het maken van tabellen. Maar er is meer mogelijk: deze e-learning leert u in een handomdraai de structuur van tabellen en leert u bijvoorbeeld besturingselementen plaatsen, beheren en optimaliseren. Access 2010 heeft dezelfde soort interface als voorganger Access 2007, maar de functionaliteit van de 'ribbon' is verder uitgebreid. Daarnaast is het vanaf deze versie mogelijk een database via een webbrowser te bezoeken en worden uw keuzemogelijkheden zichtbaar terwijl u typt middels 'IntelliSense'.

Bij e-learning beslist u zelf waar, wanneer en in welk tempo u kennismaakt met de geavanceerde mogelijkheden van Access 2010. U krijgt drie maanden lang toegang tot vier modules, waarmee u bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoert en bijvoorbeeld leert goed gefundeerde databases te bouwen. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning heeft u alle processen geoptimaliseerd en kent Access geen geheimen meer voor u.

Onderwerpen

  • De structuur van tabellen
  • Het maken en bewerken van formulieren
  • Besturingselementen plaatsen
  • Besturingselementen beheren en optimaliseren
  • Rapporten verzorgen en controleren
  • Overige geavanceerde functies van Access

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • U bent bekend met Access, maar wilt graag meer uit het programma halen in uw eigen tijd en tempo
  • U wilt op uw eigen niveau overstappen van een oudere versie van Access naar een nieuwere versie

Voorkennis

Voor deze e-learning is voorkennis op het niveau van onze Access 2010 Basis e-learning, onze Access 2010 Basis-training aanbevolen of enige ervaring met het opzetten van een eigen database.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundels

Bent u toch meer op zoek naar de basale functies van Access 2010? Dan kunt u onze Access 2010 Basis e-learning volgen. Wilt u juist nóg meer leren? Dan kuntu onze Access 2010 Expert e-learning volgen. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Access 2010 Vervolg e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.