Learnit Training

Cursus Outlook 2010 Vervolg e-learning

Microsoft Outlook behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste mail- en organisatieprogramma's voor op de werkplek. Ook u bent al met het programma bekend: e-mails verzenden, de agenda bewerken en notities maken is voor u geen probleem meer, net als het ordenen van uw persoonlijke en professionele (contact)gegevens. Maar u merkt ook dat er méér kan.

Outlook is dé persoonlijke assistent als het gaat om uw contacten, afspraken en mailberichten. Uw adressenlijst invoeren is een fluitje van een cent, vooral als de adressenlijst al in een Word- of Excel-bestand staat. Daarnaast zitten er allerlei handigheden in het programma, die het mailen aanzienlijk makkelijker maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van direct zoeken en sorteren? Of een automatische handtekening en opmaak aan uw mail toevoegen? Outlook 2010 werkt, net als voorganger 2007, met een vernieuwde gebruikersinterface, maar in Outlook 2010 is het ook mogelijk een eigen tabblad of groep toe te voegen aan 'the ribbon'. Daarnaast worden discussies die in e-mails worden gevoerd beter weergegeven, is het gemakkelijker uw bericht te verwerken en archiveren en kunt u sneller verschillende typen bijlagen toevoegen.

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u met de geavanceerdere mogelijkheden van Outlook 2010 kennismaakt. U krijgt drie maanden lang toegang tot vier modules, waarmee u bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoert en bijvoorbeeld leert gepersonificeerde regels te beheren. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning heeft u alle processen geoptimaliseerd en kent Outlook geen geheimen meer voor u.

Onderwerpen

  • Het organiseren van uw berichten: sorteren, filteren en groeperen
  • Verzend- en traceeropties van berichten
  • Vergaderingen beheren en agenda publiceren
  • Complexere functionaliteiten van Outlook leren beheersen
  • Optimaliseren van uw postvak
  • Regels maken en beheren

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • U bent bekend met Outlook, maar u wilt graag meer uit het programma halen in uw eigen tijd en tempo
  • U wilt op uw eigen niveau overstappen van een oudere versie van Outlook naar een nieuwere

Voorkennis

Voor deze e-learning is voorkennis op het niveau van onze Outlook 2010 Basis e-learning of Outlook 2010 Basis-training aanbevolen.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundel

Bent u meer op zoek naar de basale functies van Outlook 2010? Dan kunt u onze Outlook 2010 Basis e-learning volgen. Wilt u juist nóg meer leren? Dan kunt u onze Outlook 2010 Expert e-learning volgen. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Outlook 2010 Vervolg e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.