Learnit Training

Cursus PowerPoint 2003 Vervolg e-learning

Microsoft PowerPoint behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste presentatieprogramma's voor op de werkplek. Ook u bent met het programma bekend: dia's creëren is voor u geen probleem meer, net als het toevoegen van verschillende soorten media. Maar u merkt ook dat er méér kan.

PowerPoint maakt allerlei verschillende presentatietechnieken mogelijk, die in de inleiding van onze e-learning worden behandeld. Daarna worden de meer geavanceerde onderdelen van het programma uitgelegd. U leert stap voor stap hoe u snel en efficiënt een presentatie kunt opzetten, zonder dat deze kwalitatief tekort schiet. Ook komt het invoegen van complexe tabellen en grafieken aan de orde. Vervolgens leert u hoe u de gemaakte PowerPoint-presentatie uiteindelijk kunt gebruiken bij het presenteren. PowerPoint 2003 lijkt sterk op voorganger PowerPoint 2002, maar introduceert een verbeterde interface en maakt meer visuele effecten mogelijk.

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u met de meer geavanceerde mogelijkheden van PowerPoint 2003 kennismaakt. U krijgt drie maanden lang toegang tot zes modules, waarmee u bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoert en bijvoorbeeld leert een Smartart-diagram te beheren. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning heeft u alle processen geoptimaliseerd en kent PowerPoint geen geheimen meer voor u.

Onderwerpen

  • Tekstverwerking in PowerPoint
  • Werken met de overzichtweergave
  • Objecten bewerken
  • Tabellen en diagrammen plaatsen
  • Uitgebreid diabeheer
  • Bewegende dia´s maken
  • Tekstvakken en afbeeldingen beheren
  • Diamodellen gebruiken

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • U bent bekend met PowerPoint, maar u wilt graag meer uit het programma halen in uw eigen tijd en tempo
  • U wilt op uw eigen niveau overstappen van een oudere versie van PowerPoint naar een nieuwere

Voorkennis

Voor deze e-learning is voorkennis op het niveau van onze PowerPoint 2003 Basis e-learning of PowerPoint Basis-training aanbevolen.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundels

Bent u meer op zoek naar de basale functies van PowerPoint 2003? Dan kunt u onze PowerPoint 2003 Basis e-learning volgen. Wilt u juist nóg meer leren over PowerPoint 2003? Dan is onze PowerPoint 2003 Expert e-learning een optie. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus PowerPoint 2003 Vervolg e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 7.7.