Learnit Training

Cursus PowerPoint 2007 Expert e-learning

Microsoft PowerPoint behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste presentatieprogramma's voor op de werkplek. Ook u kent PowerPoint van voor naar achter: een uitgebreide en uitdagende presentatie maken is voor u geen probleem meer, net als het plaatsen van tabellen en diagrammen. Maar u merkt ook dat er nóg meer kan.

PowerPoint maakt allerlei verschillende presentatietechnieken mogelijk, die in de inleiding van onze e-learning kort worden herhaald. Daarna worden de meer geavanceerde onderdelen van het programma uitgelegd. U leert stap voor stap hoe u snel en efficiënt een presentatie kunt opzetten, zonder dat deze kwalitatief tekort schiet. Ook komt het invoegen van complexe tabellen en grafieken aan de orde. PowerPoint 2007 heeft ten opzichte van voorganger 2003 een compleet vernieuwde gebruikersinterface, die onder andere gebruikt maakt van 'the ribbon'; een soort lint waarin alle functies op een logische en geordende wijze worden weergegeven. Daarnaast biedt deze versie een heel scala aan nieuwe thema's, zijn professionele visuele effecten in de software geintegreerd en verder uitgebreid en kunt u van meerdere schermen presenteren: één voor het publiek en één voor de presentator (met bijv. aantekeningen).

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u met de meer geavanceerde mogelijkheden van PowerPoint 2007 kennismaakt. U krijgt drie maanden lang toegang tot drie modules, waarmee u bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoert. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning heeft u alle processen geoptimaliseerd en kent PowerPoint geen geheimen meer voor u.

Onderwerpen

  • Presentaties samenvoegen en op het web publiceren
  • Presentaties optimaliseren
  • Diamodellen gebruiken
  • Geluid en film invoegen
  • Diagrammen, grafieken en organigrammen invoegen en beheren
  • PowerPoint volledig personificeren
  • Tekstverwerking
  • Diavoorstellingen: overgangseffecten en gebruikmaken van de pen

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • U bent goed bekend met PowerPoint, maar u wilt graag nog meer uit het programma halen in uw eigen tijd en tempo
  • U wilt op uw eigen niveau overstappen van een oudere versie van PowerPoint naar een nieuwere

Voorkennis

Voor deze e-learning is voorkennis op het niveau van onze PowerPoint 2007 Vervolg e-learning aanbevolen.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundels

Bent u meer op zoek naar de basale functies van PowerPoint 2007? Dan kunt u onze PowerPoint 2007 Basis e-learning en/of PowerPoint 2007 Vervolg e-learning volgen. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus PowerPoint 2007 Expert e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 7.7.