Learnit Training

Cursus PowerPoint 2007 Vervolg + Expert e-learning

Microsoft PowerPoint behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste presentatieprogramma's voor op de werkplek. Ook u bent met het programma bekend: dia's creëren is voor u geen probleem meer, net als het toevoegen van verschillende soorten media. Maar u merkt ook dat er méér kan. PowerPoint maakt allerlei verschillende presentatietechnieken mogelijk, die in de inleiding van de e-learning worden behandeld. Daarna worden de meer geavanceerde onderdelen van het programma uitgelegd. U leert stap voor stap hoe u een snel en efficiënt een presentatie kunt opzetten, zonder dat deze kwalitatief tekort schiet. Ook komt het invoegen van complexe tabellen en grafieken aan de orde. Vervolgens leert u hoe u de gemaakte PowerPoint-presentatie uiteindelijk kunt gebruiken bij het presenteren. PowerPoint 2007 heeft een compleet vernieuwde gebruikersinterface die onder andere gebruikt maakt van 'the ribbon' - een soort lint waarin alle functies op een logische en geordende wijze worden weergegeven. Daarnaast biedt deze versie een heel scala aan nieuwe thema's, zijn professionele visuele effecten in de software geintegreerd en verder uitgebreid en kunt u van meerdere schermen presenteren: één voor het publiek en één voor de presentator (met bijv. aantekeningen).

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u met de meer geavanceerde mogelijkheden van PowerPoint 2007 kennismaakt. U krijgt eerst drie maanden toegang tot de Basis e-learning, gevolgd door nog eens drie maanden toegang tot de Vervolg e-learning. De e-learning bestaat uit in totaal elf modules waarmee u bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoert en bijvoorbeeld leert een Smartart-diagram te beheren. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevenden. Aan het einde van deze e-learning heeft u alle processen geoptimaliseerd en kent PowerPoint geen geheimen meer voor u.

Onderwerpen

Vervolg
 • Tekstverwerking in PowerPoint
 • Werken met de overzichtweergave
 • Objecten bewerken
 • Tabellen en diagrammen plaatsen
 • Uitgebreider diabeheer
 • Bewegende dia´s maken
 • Overige geavanceerde functies PowerPoint
Expert
 • Presentaties optimaliseren
 • Diamodellen gebruiken
 • PowerPoint volledig personificeren
 • Overige mogelijkheden

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

 • U bent bekend met PowerPoint, maar u wilt graag meer uit het programma halen in uw eigen tijd en tempo
 • U wilt op uw eigen niveau overstappen van een oudere versie van PowerPoint naar een nieuwere

Voorkennis

Voor deze e-learning is voorkennis op het niveau van onze PowerPoint Basis e-learning of onze PowerPoint Basis-training aanbevolen.

Afzonderlijke niveaus en overige gecombineerde bundels

Toch op zoek naar de meer basale functies van PowerPoint 2007? Dan kunt u ook onze PowerPoint 2007 Basis e-learning volgen. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in overige gecombineerde bundels:

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 150,-

btw 21%

€ 31,50

Totaal incl. btw

€ 181,50

Referenties

De cursus PowerPoint 2007 Vervolg + Expert e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 7.7.