Learnit Training

Cursus PowerPoint 2010 Vervolg e-learning

Microsoft PowerPoint behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste presentatieprogramma's voor op de werkplek. Ook u bent met het programma bekend: dia's creëren is voor u geen probleem meer, net als het toevoegen van verschillende soorten media. Maar u merkt ook dat er méér kan.

PowerPoint maakt allerlei verschillende presentatietechnieken mogelijk, die in de inleiding van onze e-learning worden behandeld. Daarna worden de meer geavanceerde onderdelen van het programma uitgelegd. U leert stap voor stap hoe u snel en efficiënt een presentatie kunt opzetten, zonder dat deze kwalitatief tekort schiet. Ook komt het invoegen van complexe tabellen en grafieken aan de orde. Vervolgens leert u hoe u de gemaakte PowerPoint-presentatie uiteindelijk kunt gebruiken bij het presenteren. PowerPoint 2010 werkt, net als voorganger 2007, met een vernieuwde gebruikersinterface, maar in PowerPoint 2010 is het ook mogelijk een eigen tabblad of groep toe te voegen aan 'the ribbon'. Ook kunt u vanaf deze versie met meerdere personen tegelijkertijd aan één presentatie te werken middels de cloud. Ten slotte krijgt u bij 2010 een beter overzicht van uw dia's en dus presentatie als geheel.

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u met de meer geavanceerde mogelijkheden van PowerPoint 2010 kennismaakt. U krijgt drie maanden lang toegang tot zeven modules, waarmee u bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoert en bijvoorbeeld leert een Smartart-diagram te beheren. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning heeft u alle processen geoptimaliseerd en kent PowerPoint geen geheimen meer voor u.

Onderwerpen

  • Tekstverwerking in PowerPoint
  • Werken met de overzichtweergave
  • Objecten bewerken
  • Tabellen en diagrammen plaatsen
  • Uitgebreid diabeheer
  • Bewegende dia´s maken
  • Tekstvakken en afbeeldingen beheren
  • Diamodellen gebruiken

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • U bent bekend met PowerPoint, maar u wilt graag meer uit het programma halen in uw eigen tijd en tempo
  • U wilt op uw eigen niveau overstappen van een oudere versie van PowerPoint naar een nieuwere

Voorkennis

Voor deze e-learning is voorkennis op het niveau van onze PowerPoint 2010 Basis e-learning of PowerPoint 2010 Basis-training aanbevolen.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundels

Bent u meer op zoek naar de basale functies van PowerPoint 2010? Dan kunt u onze PowerPoint 2010 Basis e-learning volgen. Wilt u juist nóg meer leren over PowerPoint 2010? Dan is onze PowerPoint 2010 Expert e-learning een optie. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus PowerPoint 2010 Vervolg e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 7.7.