Learnit Training

Cursus Word 2007 Expert e-learning

Microsoft Word behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste tekstverwerkers voor op de werkplek. Ook u kent Word van voor naar achter: met grote documenten werken is voor u geen probleem meer, net als het beheersen van velerlei afbeeldingen, grafieken en diagrammen. Maar u merkt ook dat er méér kan.

Word helpt u bij het snel en efficiënt opmaken van teksten, beperkt de kans op fouten in uw tekst aanzienlijk door de spelling- en grammaticacontrole en maakt het mogelijk zelfstandig brieven, stickers, etiketten en sjablonen te vervaardigen. Het creëren en bewerken van dit soort stukken komt in onze e-learning aan de orde. Word 2007 heeft ten opzichte van voorganger 2003 een compleet vernieuwde gebruikersinterface, die onder andere gebruikt maakt van 'the ribbon'; een soort lint waarin alle functies op een logische en geordende wijze worden weergegeven. Daarnaast zijn teksten veel gemakkelijker en sneller op te maken, biedt de software een hele reeks vooraf opgemaakte elementen aan en worden spelfouten beter dan ooit voorkomen.

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u met de meest geavanceerde mogelijkheden van Word 2007 kennismaakt. U krijgt drie maanden lang toegang tot acht modules, waarmee u bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoert. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning heeft u alle processen geoptimaliseerd en kent Word geen geheimen meer voor u.

Onderwerpen

  • Lange documenten perfectioneren
  • Bladwijzers, kruisverwijzingen, hyperlinks, index, meerdere kolommen en citaten
  • Brieven en mailings eenvoudig opstellen
  • Stijlen maken en bewerken
  • Thema's en sjablonen maken en bewerken
  • Personificeren van werkomgeving
  • Samenwerken: wijzigingen bijhouden, opmerkingen, documenten delen en beveiligen

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • U bent goed bekend met Word, maar wilt graag nog meer uit het programma halen in uw eigen tijd en tempo
  • U wilt op uw eigen niveau overstappen van een oudere versie van Word naar een nieuwere

Voorkennis

Voor deze e-learning is voorkennis op het niveau van onzeWord 2007 Vervolg e-learning, Word 2007 Vervolg aanbevolen.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundels

Bent u toch meer op zoek naar de basale functies van Word 2007? Dan kunt u onze Word 2007 Basis e-learning en/of Word 2007 Vervolg e-learning volgen. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Word 2007 Expert e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.