Learnit Training

Cursus Word 2010 Vervolg e-learning

Microsoft Word behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste tekstverwerkers voor op de werkplek. Ook u bent al met het programma bekend: teksten opmaken, illustraties invoegen en met de spellingscontrole werken is voor u geen probleem meer, net als het maken van moeilijker stukken. Maar u merkt ook dat er méér kan. Word helpt u bij het snel en efficiënt opmaken van teksten, beperkt de kans op fouten in uw tekst aanzienlijk door de spelling- en grammaticacontrole en maakt het mogelijk zelfstandig brieven, stickers, etiketten en sjablonen te vervaardigen. Het creëren en bewerken van dit soort stukken komt in deze training aan de orde. Word 2010 werkt, net als voorganger 2007, met een vernieuwde gebruikersinterface, maar in Word 2010 is het ook mogelijk een eigen tabblad of groep toe te voegen aan 'the ribbon'. Daarnaast kunnen uw documenten ook gemakkelijk op uw mobiele telefoon worden gelezen middels een browser, kunt u tegelijkertijd werken in een document en is de navigatie door de tekst sterk verbeterd.

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u met de geavanceerde mogelijkheden van Word 2010 kennismaakt. U krijgt drie maanden lang toegang tot zes modules, waarmee u bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoert en allerlei soorten documenten leert opmaken. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning heeft u alle processen geoptimaliseerd en kent Word geen geheimen meer voor u.

Onderwerpen

 • Documentstructuur en -eigenschappen
 • Weergavebeheer
 • Alineaniveaus en opmaakprofielen
 • Tekstbewerking: regeleinden, spelling, synoniemen, afbrekingen, symbolen etc.
 • Opmaak: regel- en alinea afstand, tabs, inspringen, opsommingen, nummeringen etc.
 • Tabellen opstellen en perfectioneren
 • Afbeeldingen, grafieken en diagrammen toevoegen en beheren
 • Met grote documenten werken
 • Verzendlijsten en gegevensbestanden maken
 • Koppeling met web, e-mail, HTML en XML

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

 • U bent bekend met Word, maar wilt graag meer uit het programma halen in uw eigen tijd en tempo
 • U wilt op uw eigen niveau overstappen van een oudere versie van Word naar een nieuwere

Voorkennis

Voor deze training is voorkennis op het niveau van onzeWord 2010 Basis e-learning of Word 2010 Basis-training aanbevolen.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundels

Bent u toch meer op zoek naar de basale functies van Word 2010? Dan kunt u kiezen voor onze Word 2010 Basis e-learning. Wilt u juist nóg meer leren over Word 2010? Dan kunt onze Word 2010 Expert e-learning volgen. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Word 2010 Vervolg e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.