Learnit Training

Open Leervorm

De open leervorm houdt in dat u als cursusdeelnemer zelfstandig aan het werk bent onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat iedere deelnemer aan de slag gaat met zijn/haar eigen cursus. Deze methode passen we al geruime tijd succesvol toe tot grote tevredenheid van onze cursisten.

De voordelen van deze leervorm zijn:

  • Leren in uw eigen tempo.
  • U zit niet vast aan het tempo en de onderwerpen van andere cursisten.
  • Werken met uw eigen onderwerpen in een voor u geschikte volgorde.
  • De cursus die u gaat volgen wordt op uw kennis en wensen afgestemd.
  • U kunt tijdens de cursus werken met materiaal uit uw eigen werkomgeving zodat u de opgedane kennis direct kan toepassen.
  • U kunt met al uw vragen en problemen terecht bij een trainer die zich goed kan inleven in uw leer/werk situatie.
  • De trainer stelt zich actief op door u vragen te stellen om er zeker van te zijn dat u de stof begrijpt.
  • Tijdens de cursus kunt u ook vragen stellen over (niet) gerelateerde onderwerpen die speciaal van toepassing zijn op uw situatie.

Als u vragen heeft over de open leervorm of over de cursus die u wilt gaan volgen, bel (tel: 020-6369179) of mail (info@learnit.nl) deze dan gerust aan ons door.

Uw trainer

De trainer stelt zich tijdens en na de training actief op en stelt samen met u vast welk leerpad u het best kunt volgen. Zo wordt de beste manier uitgekozen om u de vaardigheden te leren die u nodig heeft. Ook wordt er advies gegeven hoe u het best na de cursus verder kan gaan en welke vervolgcursussen voor u belangrijk kunnen zijn.

Tijdens de cursus helpt de trainer u over hobbels heen, geeft theoretische uitleg en praktische tips. Het is bij de open leervorm mogelijk om uw eigen praktijkvoorbeelden mee te nemen. Dit is nuttig, leerzaam en efficiënt omdat u zo direct met uw eigen opdrachten bezig bent. U kunt uw eigen materiaal het best meenemen op usb-stick, of cd. Ook kunt u voor de training het materiaal doormailen naar info@learnit.nl (alleen kleine bestanden), zodat de trainer weet wat u wilt gaan doen en zich hier op kan voorbereiden.