Learnit Training

Cursus Excel 2007 Vervolg e-learning

Microsoft Excel behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste reken- en presentatieprogramma's voor op de werkplek. Ook u bent met het programma bekend: data analyseren, rekenschema's opzetten en tabellen maken is voor u geen probleem meer, net als het overzichtelijk presenteren van uw materiaal. Maar u merkt ook dat er méér kan.

Excel is een programma dat wordt gebruikt om data te verwerken en deze data overzichtelijk te presenteren. In onze e-learning komt bijvoorbeeld aan de orde hoe u zoekfuncties uitgebreid kunt gebruiken, hoe u data zorgvuldig analyseert met behulp van complexe functies en hoe u het vormgeven van tabellen, grafieken en diagrammen optimaliseert. Excel 2007 heeft ten opzichte van voorganger 2003 een compleet vernieuwde gebruikersinterface, die onder andere gebruikt maakt van 'the ribbon'; een soort lint waarin alle functies op een logische en geordende wijze worden weergegeven. Ook werkt de software sneller, doordat het geheugenbeheer verhoogd is van 1GB naar 2GB, en zijn tal van functies vergemakkelijkt. Ten slotte biedt Excel 2007 ook een scala van thema's aan voor allerlei soorten gegevens.

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u met de geavanceerdere mogelijkheden van Excel 2007 kennismaakt. U krijgt drie maanden lang toegang tot zes modules, waarmee u bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoert en bijvoorbeeld heldere draaitabellen maakt. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning heeft u alle processen geoptimaliseerd en kent Excel geen geheimen meer voor u.

Onderwerpen

 • Gegevenstabellen optimaliseren
 • Veelgebruikte basisopdrachten beheersen
 • Tabellen en grafische objecten verfraaien
 • Grafieken verbeteren
 • Functies en berekeningen met formules
 • Tekenobjecten: uw kennis uitbreiden
 • Gegevenslijsten: filteren
 • Sjablonen
 • Ontdek nieuwe functies

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

 • U bent bekend met Excel, maar u wilt graag meer uit het programma halen in uw eigen tijd en tempo
 • U wilt op uw eigen niveau overstappen van een oudere versie van Excel naar een nieuwere

Voorkennis

Voor deze e-learning is voorkennis op het niveau van onze Excel Basis e-learning of Excel Basis-training aanbevolen. Om vast te stellen hoeveel voorkennis u heeft en welk niveau geschikt is voor u, stellen wij een online cursuswijzer beschikbaar.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundels

Bent u toch meer op zoek naar de basale functies van Excel 2007? Dan kunt u onze Excel 2007 Basis e-learning volgen. Wilt u juist nóg meer leren over Excel 2007? Dan is onze Excel 2007 Expert e-learning een optie. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Excel 2007 Vervolg e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.