Learnit Training

Cursus Word 2013 Basis

Microsoft Word behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste tekstverwerkers voor op de werkplek. In deze basistraining maakt u kennis met Word 2013, krijgt u al snel de meest elementaire mogelijkheden onder de knie en stelt u allerlei soorten documenten gemakkelijk op. Aan het einde van deze tweedaagse training begrijpt u hoe de interface werkt, heeft u geleerd wat Word allemaal te bieden heeft en kunt u de belangrijkste functies van dit programma gemakkelijk in de praktijk brengen.

In onze training leert u in eigen tempo met Word 2013 werken. Hierbij wordt u begeleid door een ervaren trainer. Als u zelf al tegen problemen bent aangelopen met Word, kan het verhelderend zijn een voorbeeld uit uw werkomgeving mee te nemen naar de training. U kunt dan nog praktijkgerichter aan de slag. Collega's of werknemers die de training willen volgen? Learnit geeft deze training ook zeer maatgericht en (incompany) voor grote groepen.

Word helpt u bij het snel en efficiënt opmaken van teksten, beperkt de kans op fouten in uw tekst aanzienlijk door de spellings- en grammaticacontrole en maakt het mogelijk zelfstandig brieven, stickers, etiketten en sjablonen te vervaardigen. Al deze zaken komen in onze training aan de orde. Word 2013 heeft een interface die sterk lijkt op die van voorganger Word 2010, maar er zijn wel een aantal verschillen. Zo is Word 2013 sterk geörienteerd op de online-ervaring, zodat documenten snel becommentarieerd en gedeeld kunnen worden. Ook richt deze versie zich op makkelijker gebruik op tablets en betere leesmodi.

Onderwerpen

 • Wat er nieuw is in Word 2013
 • Kennismaken met de bediening
 • Het eerste document maken
 • Wijzigingen aanbrengen in uw document
 • Uw document opmaken
 • Afdrukken
 • Spellings- en grammaticacontrole
 • Een werkstuk maken
 • Een nieuwsbrief maken
 • Een mailing maken
 • Een afbeelding, tekst of tabel uit een ander Office-programma toevoegen

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

 • U wilt (sneller en efficiënter) met Word leren werken
 • U beheerst de basisfuncties van Word nog niet (goed genoeg)
 • U wilt overstappen van een oudere versie van Word naar Word 2013

Voorkennis

Voor deze training is geen ervaring met Word nodig. Wel is enige ervaring met Windows een pré. De training Windows Basis kan als basis gelden.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en uw leerdoelen behaalt. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

2 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 300,-

Subtotaal

€ 600,-

btw 21%

€ 126,-

Totaal incl. btw

€ 726,-

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Word 2013 Basis is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.

“Aanrader: cursus was heel duidelijk, goed te volgen, en effectief. Persoonlijke begeleiding en aandacht voor gerichte vragen. Maastricht is een mooie locatie met een zeer goed verzorgde lunch.” - Be­oor­de­ling: 9

L. van Ham, Lia van Ham