Learnit Training

Cursus Excel 2016 Basis e-learning

Microsoft Excel behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste reken- en presentatieprogramma's voor op de werkplek. Excel is een programma dat wordt gebruikt om data te verwerken en deze data overzichtelijk te presenteren. In onze e-learning komt bijvoorbeeld aan de orde hoe u rekenschema's (spreadsheets) opzet, hoe u data zorgvuldig analyseert en hoe u in een handomdraai fraai vormgegeven tabellen, grafieken en diagrammen maakt. Zo heeft u direct passend beeldmateriaal voor uw rapport, onderzoek of artikel. Excel 2016 is ten opzichte van voorganger 2013 handiger en gemakkelijker geworden. In excel 2016 kun je gemakkelijker documenten delen dan voorheen. Wanneer je deze gedeeld hebt met anderen, kunnen deze 'co-auteur' worden van dat document. Hierdoor kun je gelijktijdig werken in een excel bestand

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u kennismaakt met Excel 2016. U krijgt drie maanden lang toegang tot zes modules waarmee u al snel de meest elementaire mogelijkheden onder de knie krijgt en gegevens overzichtelijk en gemakkelijk bewerkt en presenteert. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning begrijpt u hoe de interface werkt, heeft u geleerd wat de software u allemaal te bieden heeft en kunt u de belangrijkste functies van dit programma gemakkelijk in de praktijk brengen.

Onderwerpen

 • Excel ontdekken: gegevens invoeren
 • De opmaak van gegevens
 • Werkmappen
 • Eerste berekeningen maken: functies en formules
 • Tekenobjecten: grafieken
 • Gegevenslijsten
 • Afdrukken: pagina-instellingen
 • Sneller en efficiënter werken met Excel
 • Evolueren naar ingewikkelde tabellen

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

 • U wilt Excel leren gebruiken, maar u vindt uw middelen of tijd te kostbaar voor een groepstraining
 • U wilt (sneller en efficiënter) met Excel leren werken in uw eigen tempo
 • U wilt overstappen van een oudere versie van Excel naar een nieuwere

Voorkennis

Voor deze e-learning is geen ervaring met Excel nodig. Wel is enige ervaring met Windows een pré, evenals basiskennis van internet. Onze training Windows Basis kan als basis gelden. Om vast te stellen hoeveel voorkennis u heeft en welk niveau voor u geschikt is, stellen wij een online cursuswijzer beschikbaar.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundels

Nog meer leren over Excel 2016? Dan kunt u ook onze Excel 2016Vervolg en/of Excel 2016Expert e-learning volgen. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Indien u gebruik maakt van chrome dan werkt de e-learning zonder dat u iets hoeft te installeren

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Excel 2016 Basis e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.