Learnit Training

Waarom Crystal Reports?

Met Crystal Reports maak je eenvoudig zelf interactieve rapporten (met een nette, professionele vormgeving). Je kunt de rapportages aan bijna elke databron koppelen, waardoor het programma voor bijna iedereen wel waardevol is. En dat zie je terug in de cijfers: wereldwijd gebruiken bijna 20 miljoen mensen deze software om rapportages van bedrijfsdata te maken. Wil je weten waarom? Wij geven je drie goede redenen.

1 | Crystal Reports is gebruiksvriendelijk

Je hebt geen hulp nodig van een IT-specialist om in Crystal Reports repporten te maken en om de gegevens te interpreteren. En ja, dat levert veel besparing in winst en geld op. En het werkt gewoon prettiger als alle medewerkers zelf verslag kunnen leggen. Het programma dankt zijn eenvoud aan het feit dat het zicht zo eenvoudig laat besturen.

2 | Crystal Reports is betaalbaar

Voor minder dan € 500,00 heb je al een versie waarmee je als gebruiker uit de voeten kunt. Een complete versie! Dat maakt Crystal Reports heel betaalbaar.

3 | Met Crystal Reports zorg je voor maatwerk

Je kunt Crystal Reports gebruiken in combinatie met een applicatie die jij prettig vindt (of die jouw organisatie gebruikt). Denk aan Exact, SAP en Microsoft Visual Studio. De data importeer je vanuit verschillende bronnen, zoals XML. Het resultaat bepaal je zelf. Met de gebruiksvriendelijke software maak je zelf een rapport, dat je mooi vormgeeft en waarin je de data precies zo weergeeft zoals jij dat wilt. Jaarrekeningen, mailing, KPI: met Crystal Reports kun je uiteenlopende rapportages creëren.

Wil jij leren hoe je echt alles uit Crystal Reports haalt?

Meld je aan voor één van onze Crystal Reports-trainingen. Je kunt beginnen met een basistraining, zodat je snel aan de slag kunt. Je leert hoe je professionele rapporten kunt ontwerpen en versturen. Heb je al vaak met Crystal Reports gewerkt? Meld je dan aan voor een uitdagende training voor de iets meer gevorderde gebruikers. Dan leer je pas écht hoe mooi en slim deze software eigenlijk is!