Learnit Training biedt een boeiende reeks afwisselende workshops. Samen met je collega's doe je op een actieve, leerzame, leuke en inspirerende manier nieuwe kennis en vaardigheden op. In overleg met de trainer bepaalt je organisatie zelf wáár in de workshop de nadruk op gelegd moet worden. Vrijwel al onze trainingsonderwerpen op het gebied van communicatie, management en persoonlijke ontwikkeling kunnen in de vorm van een workshop georganiseerd worden.

Lesmethodiek

In onze trainingen trainen we op verschillende levels:

  • Boven het wateroppervlak: gedrag en vaardigheden
  • Direct onder het wateroppervlak: opvattingen en overtuigingen
  • Diep onder het wateroppervlak: drijfveren en spiritualiteit

In een workshop worden met name onderwerpen bóven het wateroppervlak behandeld en worden enkele zaken direct onder het wateroppervlak aangestipt. De deelnemers krijgen voldoende tips om direct in de praktijk aan de slag te gaan, zodat onze workshops uitdagend en interactief zijn.

ijsberg theorie

Duur

De duur van de workshops kan variëren van twee tot vier uur. De workshops laten zich goed combineren met sociale bedrijfsactiviteiten en teambuildingsdagen.

Groepsgrootte

Om de kwaliteit en dynamiek van de workshop te bewaken adviseren wij doorgaans bij een workshop een maximale groepsgrootte van ongeveer 15-20 deelnemers per trainer. Bij meer deelnemers adviseren wij een co-trainer in te zetten of de workshop te verspreiden over meerdere groepen.