Learnit Training

Een training op maat, bij jou op locatie.

Groepstraining en Incompany

Ben je op zoek naar een training die geheel is afgestemd op je bedrijfssituatie? Dan kun je kiezen voor een maatwerktraject, dat zowel incompany verzorgd kan worden als op een trainingslocatie van Learnit. Voordeel van een maatwerk training is dat deze geheel aan je leerdoelen kan worden aangepast. Door de doelgerichtheid van de training is dit een uiterst effectieve manier van trainen.

Om de training goed aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk van de cursisten, gaan we voorafgaand aan de training met je in gesprek. Wat je opleidingsvraag ook is, tijdens het intakegesprek achterhalen we wat er bij jou op de werkvloer speelt. Zo kunnen wij de training geheel aanpassen aan je wensen. Aan de hand van dit gesprek doen wij een voorstel voor een passend trainingstraject, op maat gemaakt voor je bedrijf. Ook tijdens het traject toetsen we of de training voldoet aan je verwachtingen en is er ruime aandacht voor evaluatie. De communicatielijnen zijn kort.

Voordelig trainen op een locatie naar keus

Een bijkomend voordeel van een maatwerk incompany traject is dat je tijd en geld kunt besparen. Omdat de training bij je bedrijf of organisatie wordt gegeven, hoeft Learnit geen ruimte te huren en kan een incompany training tegen een voordeliger tarief worden aangeboden dan een open inschrijving. Je bepaalt zelf de tijden van de training. Het maakt niet uit waar het bedrijf gevestigd is, Learnit traint door heel Nederland. Dat scheelt, zo zijn jouw medewerkers minder tijd aan reizen kwijt.

Cedeo

Onze trainingen zijn Cedeo gecertificeerd, wat inhoudt dat minimaal 80% van de opdrachtgevers 'tevreden tot zeer tevreden' is over de kwaliteit van onze trainingen. Cedeo is een onafhankelijke keuringsinstantie die onder andere de kwaliteit van trainingsbureaus meet en waarborgt. Ook dit jaar heeft Learnit weer een uitstekende score behaald. Maar liefst 94,4% van de ondervraagden gaf aan tevreden tot zeer tevreden te zijn over de gevolgde training bij Learnit.

Meer weten over onze maatwerk trainingen? Neem dan contact met ons op via info@learnit.nl of bel 020-6369179.

Offerte aanvragen