Een incompany traject bij Learnit

Ben je op zoek naar een training die geheel is afgestemd op je bedrijfssituatie? Dan kun je kiezen voor een incompany training, dit is een maatwerktraject dat verzorgd kan worden door Learnit op jouw eigen bedrijfslocatie. Mocht dit niet uitkomen dan kan de mogelijkheid besproken worden om op een locatie van Learnit te trainen. Voordeel van een incompany training is dat deze geheel aan jouw leerdoelen kan worden aangepast. Door de doelgerichtheid van de training is dit een uiterst effectieve manier van trainen.

Om een training goed aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk van de cursisten, gaan we voorafgaand aan de training met je in gesprek. Wat je opleidingsvraag ook is, tijdens het intakegesprek achterhalen we wat er bij jou op de werkvloer speelt. Zo kunnen wij de training geheel aanpassen aan de wensen van jouw bedrijf. Aan de hand van dit gesprek doen wij een voorstel voor een passend trainingstraject, op maat gemaakt voor je bedrijf. Ook tijdens het traject toetsen we of de training voldoet aan je verwachtingen en is er de ruimte en aandacht voor een evaluatie.

Het voordeel van trainen op jouw locatie

  • Bespaar tijd: werknemers hoeven niet af te reizen naar een externe locatie.
  • Bespaar geld: incompany is voordeliger omdat er geen locatie afgehuurd hoeft te worden.
  • Bespaar reistijd: onze trainers reizen naar elke locatie in Nederland.

Gecertificeerde trainingen

Onze trainingen zijn Cedeo gecertificeerd, wat inhoudt dat minimaal 80% van de opdrachtgevers 'tevreden tot zeer tevreden' is over de kwaliteit van onze trainingen. Cedeo is een onafhankelijke keuringsinstantie die onder andere de kwaliteit van trainingsbureaus meet en waarborgt. Ook dit jaar heeft Learnit weer een uitstekende score behaald. Maar liefst 94,4% van de ondervraagden gaf aan tevreden tot zeer tevreden te zijn over de gevolgde training bij Learnit.

Voordelen incompany training van Learnit

  • Onze trainingen worden uitsluitend verzorgd door professionals die in staat zijn bedrijven zowel soft-skills als hard-skills bij te brengen.
  • Onze incompany trainingen zijn erop gericht om duurzame gedragsveranderingen binnen een organisatie teweeg te brengen.
  • Wij stemmen incompany trainingen altijd af op de doelen en strategie van de organisatie, waardoor resultaten zichtbaar en meetbaar zijn.

Meer weten over onze incompany trainingen?

Neem dan contact met ons op via info@learnit.nl, bel naar 020-6369179 of klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.