Het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden en vaardigheden: daar ligt onze passie! Wil je jezelf of je team naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Learnit Training aan het goede adres.

In alles wat we doen staat persoonlijke aandacht voorop: niet alleen tijdens de training, maar juist ook al tijdens jouw zoektocht. Wat maakt dat je een training wil volgen? Wat is hierin voor jou belangrijk? Welke ervaring heb je al en wat zijn je verwachtingen en wensen? Dit nemen we allemaal mee om van jouw training een succeservaring te maken. Hoe we dat doen?

  • Maatwerk staat bij ons centraal: door middel van een intake inventariseren we jouw persoonlijke leerdoelen en verwachtingen: wanneer is de training voor jou geslaagd? Twijfel je over welke training het beste bij je past? Dan kun je altijd contact opnemen met één van onze trainingsadviseurs.
  • Leren door ervaren staat voorop, in plaats van te vertellen over de inhoud. Onze trainers zetten hun expertise op een aanstekelijke en inspirerende wijze in om elke training tot een succes te maken.
  • Door met kleine groepen te werken kunnen we het leereffect en -rendement waarborgen, omdat iedereen feedback, persoonlijke inzichten, leerervaringen en toegepaste theorie ontvangt.
  • Aan het eind van de training evalueert de trainer hoe het is gegaan, en naderhand ontvang je een digitaal evaluatieformulier. Hierin kun je aangeven hoe je de training hebt ervaren en of je leerdoelen zijn behaald. Was de training niet geheel naar verwachting? Dan kijken we graag met je mee naar wat er nodig is om je leerdoelen tóch te behalen en de training met een tevreden gevoel af te ronden.

Borging: de kracht van herhaling en verdieping

Om nieuwe vaardigheden eigen te maken moet er vooral veel geoefend worden! Omdat onze trainingen altijd doorontwikkeld worden, bieden we je aan om tegen kostprijs (locatie- en arrangementskosten) dezelfde training nogmaals te volgen. Zo vaak als je wil, op momenten dat de training definitief van start gaat. Op deze manier kun je je kennis up to date houden en behaal je een optimaal en duurzaam resultaat.

NRTO

Learnit Training is lid van het NRTO. Dit is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Learnit Training werkt hard om er constant voor te zorgen dat we voldoen aan de eisen en conformeert zich aan de gedragscode van het NRTO.