Heb je vragen over de training die je gaat volgen of de trainingslocatie? Kijk dan bij de veel gestelde vragen, wellicht vind je hier een antwoord.

Vragen:

Kunnen jullie ook ondersteuning bieden op de werkplek?

Jazeker, al onze docenten hebben praktijkervaring en beheersen hun vakgebied. Regelmatig detacheren wij onze docenten voor korte of langere periode. Neem hierover contact op met het hoofdkantoor in Amsterdam.

Kan ik ook examens bij Learnit doen?

Voor sommige trainingen is mogelijk om examen bij Learnit te doen. Neem contact met ons op over het soort examen dat je wilt afnemen.

Kan een training worden afgestemd op mijn situatie?

Learnit maakt gebruik van docenten met veel praktijkervaring. Mocht je specifieke vragen hebben dan kunnen zij jou daarbij helpen, mits de vraag zich in het spectrum van de training bevindt. Learnit biedt ook incompany en privé trainingen aan. Hierbij kun je in overleg met Learnit een specifieke inhoud bepalen en wordt de behandelde stof op jouw wensen afgestemd.

Hebben jullie alleen maar standaardtrainingen?

Learnit biedt naast de geplande standaardtrainingen ook trainingen op maat. Dit kan incompany gebeuren of op een trainingslocatie van Learnit zelf. Neem contact met ons op over je wensen en om de mogelijkheden te bespreken.

Ik zoek een training die jullie niet aanbieden, wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer een training niet in ons standaardaanbod vermeld staat, kun je contact met ons opnemen en kijken we of we de training wellicht privé of incompany kunnen geven. Learnit vernieuwt constant haar trainingsaanbod zodat we de meest actuele trainingen aan kunnen bieden.

Wat is het opleidingsniveau van de groep waarin ik terecht kom?

Wij passen onze trainingen altijd aan tot het voor jou gewenste niveau. Bij onze communicatietrainingen vindt vooraf een telefonische intake plaats zodat de training aangepast kan worden op jouw persoonlijke leerdoelen. Onze computertrainingen vinden veelal plaats in de open leervorm, waar je op je eigen niveau en tempo kunt werken.

Zijn de trainingen Nederlandstalig of Engelstalig?

Onze open inschrijvingen zijn standaard in het Nederlands. Onze docenten beschikken echter over een goede taalbeheersing in het Engels. Het is daarom vaak mogelijk om de training ook in het Engels te volgen. Neem voor de zekerheid even contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor incompanytrajecten verzorgen wij de training in de taal van jouw voorkeur.

Verzorgt Learnit het studiemateriaal?

Ja, Learnit verzorgt het studiemateriaal voor de training. Het studiemateriaal is afgestemd op de inhoud van de training. Je ontvangt het studiemateriaal tijdens de eerste bijeenkomst.