Welkom bij Learnit, verzorger van maatwerktrainingen in het hele land. Het Learnit-team van hoogopgeleide trainers werkt vol enthousiasme aan meer dan 800 trainingen die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. Hierdoor staat Learnit garant voor optimale resultaten. Behalve inhoudelijk komt Learnit de klant ook graag praktisch tegemoet: wij trainen overal in het land. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, maar wij bieden ook 'incompany trainingen' aan, in opdracht van bedrijven.

Ons manifest beschrijft in zes pijlers waar we voor staan en waar we naar streven. Het zijn kernwaarden die in de jaren zijn gegroeid, die een leidraad zijn voor onze interne en externe communicatie en samenwerking.

 1. 1. Een warme band en een vertrouwde basis

  We zorgen goed voor iedereen. We willen een warme band opbouwen. Met elkaar, maar ook met de klant. Zo’n band opbouwen is geen eenmalige investering: Persoonlijke zorg en aandacht, een prettige sfeer, een vertrouwde basis. We willen dat iedereen zich thuis en veilig voelt om zijn grenzen te kunnen verleggen.

  Vertrouwen
 2. 2. Het delen van kennis als inspiratiebron

  Iets nieuws van jezelf ontdekken. Je verrijkt voelen. Daar tekenen wij voor. We willen bijdragen aan de groei en de ontwikkeling van anderen. Leren is groeien. Groeien, door te blijven onderzoeken. We gunnen iedereen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Daar is ruimte voor nodig. Wij willen de ruimte bieden om jezelf te kunnen zijn, je kwaliteiten te kunnen ontdekken, en je eigen weg te kiezen.

  Delen van kennis
 3. 3. We geloven in wat we te bieden hebben

  We willen geen valse beloftes maken of afbreuk doen aan de kennis en ervaring die we in huis hebben. Waar we voor staan is een goede kwaliteit. We hebben gedreven en geïnspireerde mensen nodig. We vragen van onze werknemers naar beste kunnen te werken, maar we waken ervoor ze niet te overvragen. Onze mensen kunnen het beste van zichzelf geven zolang we elkaar zien als mens. Niet alleen als werknemer.

  Geloven
 4. 4. Wij willen mensen in beweging brengen

  Wij geloven in beweging. Hoe? Gewoon dóen! We vertrouwen erop dat beweging altijd nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. De ontwikkelingen om ons heen vragen erom scherp te blijven en steeds nieuwe stappen te durven zetten. Om vooral niet bang te zijn fouten te maken en een verkeerde beslissing te nemen. We willen de ander stimuleren om eigenaarschap te nemen. Mensen twijfelen vaak, en zijn bang dat ze iets niet kunnen: Wij geloven dat het wél kan.

  Mensen in beweging
 5. 5. We streven naar Win-win

  Wij geloven in mógelijkheden en laten ons in principe niet hinderen door beperkingen. We vertrouwen erop dat er in iedere situatie een win-win uitkomst mogelijk is. We zoeken tot we de juiste oplossing hebben gevonden. Omdat we staan voor maatwerk. We zijn wars van uitspraken als: ‘Zo doen we dat nu eenmaal.’ Want wat vandaag een slechte oplossing is, kan morgen juist de goede oplossing zijn.

  Win-win
 6. 6. Begrijpen en begrepen worden

  ‘We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!’ Dat is onze lijfspreuk. Helder communiceren. Direct zeggen waar het op staat. Maar we nemen ook de tijd om te luisteren. Want we willen precies weten wat de ander zoekt. Gezond verstand, een portie humor en een goede wil om te relativeren: Zienswijzes die ten grondslag liggen aan de behoefte om op één lijn te komen met de ander. Want we willen de ander echt begrijpen. We willen weten wat leeft en waar behoefte aan is. Daar begint onze oplossing. Daar begint ons maatwerk.

  Begrijpen en begrepen worden

Expertise

Onze expertise loopt uiteen van computerskills tot communicatieve vaardigheden. Ieder onderwerp wordt verzorgd door een kleine vakgroep van ervaren, charismatische trainers. De vorm van de trainingen is interactief, waarbij theorie wordt afgewisseld met opdrachten, oefeningen, casusbesprekingen, rollenspelen etc., zodat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. In de trainingen is ruimte en aandacht voor persoonlijke inbreng van de deelnemers, waardoor de lesstof kan worden gelinkt aan de dagelijkse (werk-) situatie van de deelnemers.

Reikwijdte

Het hoofdkantoor van Learnit is gevestigd in Amsterdam, verder hebben we meer dan 30 trainingslocaties door heel Nederland. Bij Learnit wordt met veel passie en enthousiasme gewerkt aan hoogstaande trainingen afgestemd op de wensen van de klant. Learnit probeert haar trainingsaanbod zo breed mogelijk te houden, door goed te luisteren naar de wensen van de deelnemers en mondiale ontwikkelingen op trainingsgebied op de voet te volgen. Voor een aantal trainingen werken wij samen met trainingspartners waardoor Learnit nog vollediger en flexibeler kan zijn.

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

 • Altijd en overal persoonlijk

  Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Of je nou een cursus volgt bij ons, op kantoor of op je pc, wij zorgen dat je je genoeg thuisvoelt om je grenzen te verleggen.

 • Gewoon doen!

  Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je in beweging komt. Scherp blijft. Steeds nieuwe stappen zet. Wij stimuleren je om de stap te wagen en er echt voor te gaan.

 • Groeien door kennis en inspiratie

  Ontdek iets nieuws. Versterk je kwaliteiten. En kies je eigen weg. Wij helpen je groeien met trainingen en leervormen die echt bij jou passen.

 • Skills voor de toekomst

  We denken altijd in mogelijkheden en win-win. En we werken elke dag aan nieuwe oplossingen voor morgen. Door opleidingen te bieden waarmee jij goed voorbereid bent op de toekomst.

 • Samen werken aan kwaliteit

  Aan loze beloftes doen wij niet. Maar wel aan kwaliteit, kennis en ervaring. Een breed cursusaanbod mogelijk gemaakt door onze geïnspireerde medewerkers en trainers.

 • Begrijpen en begrepen worden

  We luisteren naar wat er bij jou leeft. Waar jij behoefte aan hebt. Want daar begint onze oplossing, ons maatwerk. Elkaar goed begrijpen en helder communiceren, daar geloven wij in.

Laat mij de trainingen zien