Een blended leertraject voor jouw bedrijf laten ontwerpen en ontwikkelen?

Een blended leertraject is een leertraject waarbij online leren, oefenen en samenwerken wordt gecombineerd met een traditionele klassikale lesmethode. Ben jij benieuwd hoe een blended leertraject er voor jouw bedrijf uit kan zien? Lees meer over blended leertrajecten op deze pagina of maak direct een offerte aan door op de onderstaande knop te klikken.

Hoe kan een blended leertraject er voor jouw bedrijf uitzien?

Om een blended leertraject tot stand te laten komen is het belangrijk om de volgende fasen te doorlopen:

  1. Globaal ontwerp: In de eerste fase gaan we met jouw bedrijf om tafel zitten met als doel om de wensen van jouw bedrijf duidelijk in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om duidelijk te bespreken wat de opleidingsvraag is en voor wie dit traject wordt opgezet; de doelgroep. Vervolgens gaat Learnit aan de slag met het globaal ontwerpen van een blended leertraject afgestemd op de wensen en voorkeuren van jouw bedrijf.
  2. Detail ontwerp: Nadat het globaal ontwerp aan jouw bedrijf is voorgelegd en goedgekeurd gaan wij bij Learnit aan de slag om het leertraject invulling en kleur te geven. In deze fase bepalen we de exacte inhoud en weten we precies hoe het leertraject eruit gaat zien.
  3. Ontwikkeling: Zijn we het samen eens over het ontworpen leertraject? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van lesmaterialen, denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van readers of het opnemen van video’s.
  4. Implementatie: In deze laatste fase leveren wij de materialen aan jouw bedrijf. Het liefste zorgen wij er ook voor dat jouw bedrijf zelf in staat in om de materialen aan te passen waar nodig, dit traject draait tenslotte volledig om jouw bedrijf!

Wat zijn de voordelen van een blended leertraject?

Een blended leertraject bij Learnit heeft diverse voordelen. Zo vinden wij het bijvoorbeeld belangrijk dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de opzet en invulling van dergelijke leertrajecten. Jij als klant geeft duidelijk je wensen en behoeftes aan en wij als Learnit zijn verantwoordelijk voor het bieden van een maatwerkoplossing. Tegelijkertijd is het belangrijk dat een blended leertraject flexibel is. Wil jij een extra leervorm toevoegen of wil jij de leerdoelen veranderen? Dan is dit uiteraard mogelijk, jij bepaalt.

De voordelen in het kort

  • De training is altijd bij jou in de buurt. Bij jou op kantoor, of op een Learnit-locatie.
  • De training vindt plaats op een datum en tijdstip van jouw voorkeur.
  • Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Wij denken vanuit onze expertise mee over een passende de invulling van jouw training.

Ontdek de mogelijkheden van een blended leertraject

Learnit denkt graag met je mee en ontwerpt en ontwikkelt in samenspraak met jouw bedrijf de perfecte leervorm combinatie voor een blended leertraject. Bel met een van onze adviseurs voor meer informatie via 020 6369179, stuur een e-mail naar info@learnit.nl of vraag een offerte aan door op de onderstaande knop te klikken.