Leer in 4 dagen hoe je met Flutter krachtige, multi-platform apps bouwt die op zowel iOS als Android schitteren. Geen ervaring? Geen probleem! Ontgrendel nu de wereld van mobiel programmeren!

 • Leer in 4 dagen apps te maken voor Android en Apple met Flutter.
 • Eenvoudige, maar ook ingewikkelder apps maken voor mobiele en andere apparaten met Flutter.
 • Doelgericht programmeren met Flutter voor Android-toestellen en MacBooks, iPhones en iPads.
 • Ontwerp en publiceer je eigen app met Flutter.
 • De vierdaagse training Flutter wordt gegeven in het Nederlands met Nederlandse informatie

Flutter, voor álle mobiele (en andere) apparaten

Volwaardige apps voor alle mobiele apparaten ontwikkelen, zowel Apple- als Android, dat is nu mogelijk met Flutter, zonder prestatieverlies! Met Flutter is het mogelijk om grote complexe apps te ontwikkelen, maar ook kleinere eigen apps, zoals spelletjes, grafische apps en veel meer. Met Flutter kies je niet voor Android of Apple, maar voor beide.

Tijdens deze vierdaagse cursus Flutter leer je een eenvoudige app te maken, ook als je dat nog nooit hebt gedaan. Met de basiskennis uit deze training kun je zelfs meer ingewikkelde projecten oppakken. Je begrijpt hoe Flutter in elkaar zit en je weet aanvullende bronnen te vinden en te gebruiken. Kortom, een cursus voor iedereen die op meerdere apparaten met Flutter eenvoudige of zelfs ingewikkelder apps wil ontwikkelen.

Voor wie is deze cursus Flutter bedoeld?

Iedereen met enige kennis van Javascript of een andere programmeertaal, zoals werken met variabelen en het typen van gegevens, kan deze training Flutter volgen, zowel nieuwe programmeurs als wanneer je wilt overstappen vanuit een andere omgeving. Tijdens de cursus kun je apps testen in een Android-simulator, een Android smartphone of -tablet, een MacBook (met een recente versie van OS x en Xcode), iPhone of iPad met een Apple Developers-account.

Inhoud van de training Programmeren in Flutter

De vierdaagse training Flutter geven onze trainers in het Nederlands, het cursusmateriaal is ook Nederlandstalig. Om de programmeertaal en aanvullende informatie te begrijpen is enige kennis van de Engelse taal vereist. Je maakt een gebruikersinterface en je bent in staat om je eigen app te ontwikkelen, af te werken en te publiceren met beeld en geluid, navigatie, interactie, formulieren en nog veel meer en dat al na vier dagen!

Onderwerpen van Flutter, programmeren voor IOS en Android

De onderwerpen die je in deze training Flutter, programmeren voor IOS en Android aangereikt krijgt, zijn:

 • Uitleg over Flutter en wat de mogelijkheden ervan zijn.
 • Het gebruik van de Android studio om apps met Flutter te maken en te testen.
 • In Dart programmeren.
 • Maken van een GUI (gebruikersinterface).
 • Input van beeld en geluid, navigatie, video, animatie, formulieren en nog meer.
 • Ontwikkel je eigen app.
 • Publiceer je eigen app en de stores van Google en Apple.

Voorkennis

Enige kennis van een programmeertaal is een pre, evenals enige kennis van de Engelse taal om de programmeertaal en informatie te begrijpen.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

De beste training voor jou

Bij Learnit vind je altijd een training waarmee je verder komt. Van (technische) IT skills tot communicatie of persoonlijk leiderschap. Daarbij kan je kiezen uit de trainingsvorm die jij het prettigst vindt: een klassikale training, een maatwerktraining bij jou op kantoor, een online cursus of een e-learning. Wij hebben voor iedereen de juiste training en trainingsvorm. Want leren op de manier die het best bij jou past, zorgt voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

 • Altijd en overal persoonlijk

  Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Of je nou een cursus volgt bij ons, op kantoor of op je pc, wij zorgen dat je je genoeg thuisvoelt om je grenzen te verleggen.

 • Gewoon doen!

  Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je in beweging komt. Scherp blijft. Steeds nieuwe stappen zet. Wij stimuleren je om de stap te wagen en er echt voor te gaan.

 • Groeien door kennis en inspiratie

  Ontdek iets nieuws. Versterk je kwaliteiten. En kies je eigen weg. Wij helpen je groeien met trainingen en leervormen die echt bij jou passen.

 • Skills voor de toekomst

  We denken altijd in mogelijkheden en win-win. En we werken elke dag aan nieuwe oplossingen voor morgen. Door opleidingen te bieden waarmee jij goed voorbereid bent op de toekomst.

 • Samen werken aan kwaliteit

  Aan loze beloftes doen wij niet. Maar wel aan kwaliteit, kennis en ervaring. Een breed cursusaanbod mogelijk gemaakt door onze geïnspireerde medewerkers en trainers.

 • Begrijpen en begrepen worden

  We luisteren naar wat er bij jou leeft. Waar jij behoefte aan hebt. Want daar begint onze oplossing, ons maatwerk. Elkaar goed begrijpen en helder communiceren, daar geloven wij in.

Bekijk meer over Learnit

Samen verder komen

Een training volgen bij Learnit betekent samen leren. Samen met jouw ervaren trainer, samen met je cursusgroep of samen met je collega’s. En of je de training nou thuis, op jouw kantoor of op één van onze trainingslocaties volgt, wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen. Onze kennis met jou te delen op zo’n manier dat jij er echt wat aan hebt. Samen verder komen door persoonlijke aandacht en elkaar goed begrijpen; daar geloven wij in.

Direct toepassen in je werk

Theorie uit een boekje leren waar je vervolgens weinig mee kan in je werk? Niet bij Learnit! Welke training je ook volgt bij ons, je kan er direct mee aan de slag op je werkplek. Door jouw unieke leerdoelen die je aan het begin van de training samen met de trainer bepaalt. Door de afwisseling van theorie en (interactieve) praktijkopdrachten. En door de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je dagelijks werk mee te nemen naar de training.