Cursus Flutter Programmeren voor IOS en Android
 • Leer in 4 dagen apps te maken voor Android en Apple met Flutter.
 • Eenvoudige, maar ook ingewikkelder apps maken voor mobiele en andere apparaten met Flutter.
 • Doelgericht programmeren met Flutter voor Android-toestellen en MacBooks, iPhones en iPads.
 • Ontwerp en publiceer je eigen app met Flutter.
 • De vierdaagse training Flutter wordt gegeven in het Nederlands met Nederlandse informatie

In deze vierdaagse training leer je om met Flutter apps te maken voor zowel Apple als Android.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Flutter Programmeren voor IOS en Android

Flutter, voor álle mobiele (en andere) apparaten

Volwaardige apps voor alle mobiele apparaten ontwikkelen, zowel Apple- als Android, dat is nu mogelijk met Flutter, zonder prestatieverlies! Met Flutter is het mogelijk om grote complexe apps te ontwikkelen, maar ook kleinere eigen apps, zoals spelletjes, grafische apps en veel meer. Met Flutter kies je niet voor Android of Apple, maar voor beide.

Tijdens deze vierdaagse cursus Flutter leer je een eenvoudige app te maken, ook als je dat nog nooit hebt gedaan. Met de basiskennis uit deze training kun je zelfs meer ingewikkelde projecten oppakken. Je begrijpt hoe Flutter in elkaar zit en je weet aanvullende bronnen te vinden en te gebruiken. Kortom, een cursus voor iedereen die op meerdere apparaten met Flutter eenvoudige of zelfs ingewikkelder apps wil ontwikkelen.

Voor wie is deze cursus Flutter bedoeld?

Iedereen met enige kennis van Javascript of een andere programmeertaal, zoals werken met variabelen en het typen van gegevens, kan deze training Flutter volgen, zowel nieuwe programmeurs als wanneer je wilt overstappen vanuit een andere omgeving. Tijdens de cursus kun je apps testen in een Android-simulator, een Android smartphone of -tablet, een MacBook (met een recente versie van OS x en Xcode), iPhone of iPad met een Apple Developers-account.

Inhoud van de training Programmeren in Flutter

De vierdaagse training Flutter geven onze trainers in het Nederlands, het cursusmateriaal is ook Nederlandstalig. Om de programmeertaal en aanvullende informatie te begrijpen is enige kennis van de Engelse taal vereist. Je maakt een gebruikersinterface en je bent in staat om je eigen app te ontwikkelen, af te werken en te publiceren met beeld en geluid, navigatie, interactie, formulieren en nog veel meer en dat al na vier dagen!

Onderwerpen van Flutter, programmeren voor IOS en Android

De onderwerpen die je in deze training Flutter, programmeren voor IOS en Android aangereikt krijgt, zijn:

 • Uitleg over Flutter en wat de mogelijkheden ervan zijn.
 • Het gebruik van de Android studio om apps met Flutter te maken en te testen.
 • In Dart programmeren.
 • Maken van een GUI (gebruikersinterface).
 • Input van beeld en geluid, navigatie, video, animatie, formulieren en nog meer.
 • Ontwikkel je eigen app.
 • Publiceer je eigen app en de stores van Google en Apple.

Voorkennis

Enige kennis van een programmeertaal is een pre, evenals enige kennis van de Engelse taal om de programmeertaal en informatie te begrijpen.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.