Cursus PHP Programmeren Vervolg
 • Kleine groepen
 • Covid-19 veilig
 • Ervaren docent
 • Online mogelijk
 • Praktische training

Heb je al enige ervaring met PHP en wil je meer leren? In deze training gaan we dieper op de materie in en leer je professionele webapplicaties bouwen. Na deze training kun je bezoekers snelheid, stabiliteit en ruime interactiemogelijkheden bieden.

Ja, ik wil meer weten

“Er hing een goede sfeer bij Learnit. De begeleiding was professioneel en doordat het niet zo'n massale organisatie is, was er veel aandacht voor niveau en wensen van elke cursist individueel.” - Be­oor­de­ling: 8.6

learnit PHP Programmeren Vervolg

Cursus PHP Programmeren Vervolg

Je hebt al ervaring met PHP en je wilt jouw kennis en vaardigheden uitbreiden zodat je professionele webapplicaties kunt bouwen. Door geavanceerde technieken te gebruiken kun je jouw bezoekers nog meer snelheid, stabiliteit, ruimte en interactiemogelijkheden bieden. In onze vervolgtraining voor PHP professionaliseert je jouw programmeerstijl.

In deze training brengen wij jouw PHP programmeervaardigheden naar een hoger plan. Je leert object georiënteerd programmeren. Je leert flexibele robuuste code te schrijven die geschikt is voor hergebruik. Je verdiept jouw kennis van databasetoegang, validatie en optimalisatie. Je leert o.a. te werken met cookies, tekstfiles, e-mails en uploads. We behandelen veel gemaakte fouten en leren jou hoe je de juiste oplossingen vindt. Je krijgt kortom een professionele programmeerstijl en je leert alle technieken die nodig zijn voor een volwassen webapplicatie. We besteden veel aandacht aan het in praktijk brengen van de theorie. Na het volgen van de training werk je efficiënter en flexibeler.

Onderwerpen

 • Modulair programmeren: Object Georiënteerd Programmeren (OOP)
 • Input-validatie met reguliere expressies
 • Geavanceerde SQL: JOIN, sub-queries en fulltext-search
 • PDF bestanden maken
 • E-mail verzenden
 • Tekstfiles aanspreken
 • Upload-faciliteiten
 • Fouten afhandelen met Exceptions
 • Geavanceerd OOP: Abstracte klassen, methodes en gebruik van interfaces

Voorkennis

Om deze training met succes te kunnen volgen, is basis kennis van HTML, CSS en PHP nodig. Bijvoorbeeld door de PHP basistraining.

Opmerking

PHP staat voor: PHP Hypertext Preprocessor. De afkorting verwijst weer naar zichzelf! PHP maakt deel uit van de veelgebruikte LAMP combinatie van gratis open-source software voor webtoepassingen. (Linux-Apache-MySQL-PHP). Een andere bekende database is PostgreSQL.

Cursus en lesmateriaal is Nederlandstalig.

Lesvorm

Deze training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethode. Dat betekent dat je onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om je de stof eigen te maken. Zo kun je in je eigen tempo je leerdoelen halen zonder daarbij gehinderd te worden door een sneller of langzamer tempo van je medecursisten. De trainer ziet erop toe dat je op schema blijft en je leerdoelen haalt. Deze leervorm biedt ruimte aan maatwerk. Je krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit je eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen waardoor je nog specifieker leert. meer...

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Vermelde prijzen zijn per persoon, inclusief cursusmateriaal. Bij de trainingen op locatie is een lunch inbegrepen.

Op locatie Online
Duur 3 dagen
Prijs per dag, excl. btw € 550,- € 465,-
Totaal, incl. btw € 1996,50 € 1687,95

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname. (Dit geldt niet voor AXELOS trainingen)


Online

We organiseren deze training ook online. Hiervoor maken we gebruik van Webbex of Zoom. Inloggen met Skype is ook mogelijk. Op verzoek kan deze training ook met Microsoft Teams worden georganiseerd.

De training duurt 3 dagen.

 • Tot een jaar na de training mag je gratis nóg een keer deelnemen.
 • Tegen bijbetaling van de cateringkosten mag je ook nog aan een klassikale training meedoen.

Referenties

De cursus PHP Programmeren Vervolg is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.

“Er hing een goede sfeer bij Learnit. De begeleiding was professioneel en doordat het niet zo'n massale organisatie is, was er veel aandacht voor niveau en wensen van elke cursist individueel.” - Be­oor­de­ling: 8.6

M. Hartog, BPM Medica - PHP Programmeren Vervolg

“Learnit cursus php vervolg was voor mij erg leerzaam. Vond de cursus opbouw zeer persoonsgebonden en je kon echt werken aan je eigen leerdoelen. Door eigen inbreng heel specifiek ingegaan op wat ik zelf wou leren. Ook de locatie was voor mij ideaal en makkelijk te bereiken. Ze waren bij de cursus ook zeer meegaand in onderwerpen die je zelf in brengt.” - Be­oor­de­ling: 8.1

S. Elings, GemeenteOplossingen - PHP Programmeren Vervolg

"Bij deze training kun je instappen op je eigen niveau. Samen met de trainer start je vanaf een bepaald punt en breid je je kennis uit. Wij hebben veel "on the fly" geprogrammeerd. Er werd een bepaald onderwerp behandeld en vervolgens gingen we een stuk programmeren met zijn allen. Dit werkt ideaal, omdat je programmeren leert door het te doen. Je krijgt de vrijheid om je eigen vaardigheden tijdens de training te toetsen. Een erg leuke, interactieve, professionele en goede training. Een aanrader als je boven het basis niveau van PHP uit wil komen!"

- PHP Programmeren Vervolg