Open Leervorm

De Open Leervorm houdt in dat je als deelnemer zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat iedere deelnemer aan de slag gaat met zijn/haar eigen cursus. Deze methode passen we geruime tijd succesvol toe tot grote tevredenheid van onze cursisten.

De voordelen van deze leervorm zijn:

  • Je zit niet vast aan het tempo en de onderwerpen van andere cursisten, je leert in je eigen tempo.
  • Werken met je eigen onderwerpen in een voor jou geschikte volgorde.
  • De training die je volgt, wordt op je kennis en wensen afgestemd.
  • Je kunt tijdens de training werken met materiaal uit je eigen werkomgeving zodat je de opgedane kennis direct kunt toepassen.
  • Tijdens de training kun je ook vragen stellen over (niet) gerelateerde onderwerpen die speciaal van toepassing zijn op je situatie.

Als je vragen hebt over de open leervorm of over de training die je wilt volgen, bel dan 020-6369179 of mail naar info@learnit.nl

De trainer

De trainer stelt samen met jou vast welk leerpad jij het best kunt volgen. Zo kiest hij de beste manier om je de vaardigheden te leren die jij nodig hebt. Ook geeft hij advies over hoe je het best na de training verder kunt gaan en welke vervolgcursussen voor jou belangrijk zijn.

Tijdens de training helpt de trainer je over hobbels heen, geeft theoretische uitleg en praktische tips. Het is bij de open leervorm mogelijk om je eigen praktijkvoorbeelden mee te nemen. Dit is nuttig, leerzaam en efficiënt omdat je zo direct met je opdrachten bezig bent. Je kunt je materiaal het best meenemen op usb-stick of cd. Ook kun je voor de training het materiaal doormailen naar info@learnit.nl (alleen kleine bestanden), zodat de trainer weet wat je wilt doen en zich hierop kan voorbereiden.