Learnit Training

Cursus PHP Programmeren Vervolg Live Online

Je hebt al ervaring met PHP en je wilt jouw kennis en vaardigheden uitbreiden zodat je professionele webapplicaties kunt bouwen. Door geavanceerde technieken te gebruiken kun je jouw bezoekers nog meer snelheid, stabiliteit, ruimte en interactiemogelijkheden bieden. In onze vervolgtraining voor PHP professionaliseert je jouw programmeerstijl.

In deze training brengen wij jouw PHP programmeervaardigheden naar een hoger plan. Je leert object georiënteerd programmeren. Je leert flexibele robuuste code te schrijven die geschikt is voor hergebruik. Je verdiept jouw kennis van databasetoegang, validatie en optimalisatie. Je leert o.a. te werken met cookies, tekstfiles, e-mails en uploads. We behandelen veel gemaakte fouten en leren jou hoe je de juiste oplossingen vindt. Je krijgt kortom een professionele programmeerstijl en je leert alle technieken die nodig zijn voor een volwassen webapplicatie. We besteden veel aandacht aan het in praktijk brengen van de theorie. Na het volgen van de training werk je efficiënter en flexibeler.

Onderwerpen

  • Modulair programmeren: Object Georiënteerd Programmeren (OOP)
  • Input-validatie met reguliere expressies
  • Geavanceerde SQL: JOIN, sub-queries en fulltext-search
  • PDF bestanden maken
  • E-mail verzenden
  • Tekstfiles aanspreken
  • Upload-faciliteiten
  • Fouten afhandelen met Exceptions
  • Geavanceerd OOP: Abstracte klassen, methodes en gebruik van interfaces

Voorkennis

Om deze training met succes te kunnen volgen, is basis kennis van HTML, CSS en PHP nodig. Bijvoorbeeld door de PHP basistraining.

Opmerking

PHP staat voor: PHP Hypertext Preprocessor. De afkorting verwijst weer naar zichzelf! PHP maakt deel uit van de veelgebruikte LAMP combinatie van gratis open-source software voor webtoepassingen. (Linux-Apache-MySQL-PHP). Een andere bekende database is PostgreSQL.

Cursus en lesmateriaal is Nederlandstalig.

Lesvorm

Deze training wordt via internet gegeven, live, door een trainer. Je kunt vanuit huis inloggen en de trainer zal je actief begeleiden samen met andere deelnemers.

Deelname aan een online training van Learnit is laagdrempelig en niet ingewikkeld. We maken hiervoor gebruik van de software van Zoom. Bekijk hier de animatie.

Er is voldoende tijd voor vragen en interactie met de andere deelnemers. Je kunt de training volgen vanaf een laptop, pc of een mobiel device. We raden een laptop of pc met microfoon en webcam aan. Op een laptop zijn deze meestal al aanwezig. Je kunt ervoor kiezen of je wel of geen gebruik wilt maken van je eigen videobeeld en geluid. Je hoeft dus niet zelf in beeld.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal:


Prijs excl. btw

€ 1200,-

btw 21%

€ 252,-

Totaal incl. btw

€ 1452,-

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus PHP Programmeren Vervolg Live Online is beoordeeld met een gemiddelde van 8.2.

"Goede inhoudelijke training; toegesneden op de vraag van de cursist."

"Ik vond het een erg goede training en denk dat ik er veel van geleerd heb. En ook tips heb gehad waar je echt iets mee kan."

"Erg goede training waarbij je leert in je eigen tempo. Absoluut een aanrader."

"Bij Learnit blijven ze leren van hun eigen lessen. Wat een top cursus!"

"Very nice school to learn a variety of training with dedicated experts."