Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Effectief beïnvloeden doe je zo!
  • Krijg training van een ervaren Learnit trainer met veel kennis over beïnvloeden en overtuigen.
  • Ga in gesprek met een ervaren trainer, die veel bijdraagt aan de ontwikkeling van de cursussen.
  • De sessie neemt slechts één ochtend in beslag en heeft een vriendelijke prijs.
  • Leer aan de hand van praktische oefeningen hoe je overtuigender kunt zijn.
  • Praktische training

Merk je dat de adviezen of aanvragen die je op je werk doet niet altijd worden overgenomen? Of merk je dat je thuis of met vrienden niet altijd goed gehoord wordt? Dan is deze interactieve sessie echt iets voor jou. In drie online uren zul je veel nieuwe kennis en technieken opdoen en zul je de kans krijgen om (online) face-to-face jouw situatie(s) voor te leggen aan een expert trainer op dit gebied. Met de kennis die je aangeboden krijgt til je je beïnvloedsvaardigheden naar een nieuw niveau. Klik op details voor meer informatie of schrijf je gelijk in!

Ja, ik wil meer weten

Interactief webinar: Effectief beïnvloeden doe je zo!

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Waar gaat het over?


In dit interactieve webinar krijg je tips om jouw beïnvloedingsvaardigheden te verbeteren en je invloed te vergroten. We gaan het gesprek aan over mogelijke valkuilen bij beïnvloeding, ook gaan we dieper in op wat jij wilt bereiken met beïnvloeding en wat jouw doel is. Daarnaast bespreken we hoe jij beter met verschillende mensen kan communiceren en dus meer controle hebt in interactie.


In het kort


- Wat zijn valkuilen van beïnvloeden?
- Wat is jouw doel?
- Hoe speel je in op interactie met verschillende type mensen?
- Hoe kan je het gedrag van mensen positief beïnvloeden?


Waarom kan ik het niet missen?

Via dit interactieve webinar krijg je in een korte tijd verschillende tips over beïnvloeding mee, daarnaast is er ruimte om te brainstormen met andere deelnemers en kun je persoonlijke vragen stellen. Het doel van dit webinar is dus meer grip te krijgen op jouw manier van communiceren en beïnvloeden. Kortom, een manier om jezelf een boost te geven om anderen met je mee te krijgen!

 

Wie is de trainer?

Emma: “Een mens is nooit te oud om te leren en hier is alle ruimte voor in trainingen! Door uit je comfortzone te stappen, je bewust te worden van eigen drempels en te oefenen met gedrag, met de nodige handvatten. Zo kom je erachter hoe je met zelfvertrouwen deze vaardigheden ook in andere situaties in kunt zetten. Wanneer je vertrekt met een eye-opener, hoe klein of groot dan ook, is een training voor mij geslaagd. Kortom, persoonlijke ontwikkeling op een leuke manier, daar krijg ik energie van!”

Hoe ziet het webinar eruit?


Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hiervoor het programma Zoom. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt drie uur, in deze tijd gaat Emma met jou het gesprek aan over beïnvloeden en overtuigen. Ze zal met behulp van de input uit het publiek adviezen, opdrachten en informatie bieden. Learnit doet er alles aan om de sessie goed te laten verlopen, mocht je niet tevreden zijn dan geldt er een niet goed geld terug garantie.


Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25