Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

C Programmeren Basis

In deze 5-daagse training leer je de basistechnieken van het programmeren in C.C++ Programmeren Basis

Wil jij je na het volgen van de Programmeren in C-training verder ontwikkelen als C++-programmeur? Dan is deze intensieve, praktijkgerichte training een prima keuze. In vier intensieve trainingsdagen maak je kennis met alle aspecten van het programmeren in C++. Aan het einde van de training heb je een breed en diepgaand inzicht in de mogelijkheden van C++, heb je alle theoretische concepten zelf in praktijk gebracht en ben je professioneel C++-programmeur.


Flutter Programmeren voor IOS en Android

In deze vierdaagse training leer je om met Flutter apps te maken voor zowel Apple als Android.


Git versiebeheer

In slechts 1 dag leer je tijdens deze training alles wat je nodig hebt om een vliegende start te maken met het versiebeheersysteem Git.


Modern Java programming fundamentals

Leren programmeren in Java? Ontdek de mogelijkheden van de veelzijdige programmeertaal Java in de 5-daagse cursus Modern Java Programming Fundamentals.


PHP Programmeren Basis

Wil je meer doen met jouw website? In deze training leer je werken met PHP, zodat u webformulieren, een CMS, administratiesystemen of een webshop kunt ontwikkelen. Ook leer je in deze training meer dynamiek aan jouw website toevoegen.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Interessante cursus over GIT in de praktijk. Na de cursus heb je een goede basis kennis GIT en kun je via command line of een GUI GIT gebruiken op de manier zoals het bedoeld is. Wat mij betreft een mooie toevoeging op mijn Try GIT course die ik online had gedaan. Veel nieuwe informatie afgewisseld met herkenning.”

A. van den Broek, De Hosting Makelaar B.V. - Git versiebeheer
Beoordeling 9.0
“Leerzaam, aangepast op de groep en erg goed te volgen. Zou het zeker aanraden.”

Rowan Klein Gunnewiek, Nedap N.V. - C Programmeren Basis
Beoordeling 8.0
“Een zeer leerzame cursus en ook direct toepasbaar in de praktijk wat ervoor zorgt dat de kennis blijft hangen.”

C. Floor, PFM Footfall intelligence - Git versiebeheer
Beoordeling 9.2
"Ik ben zeer tevreden over de cursus. Heb er meer gehaald dan ik had verwacht en dat is altijd goed."

“Learnit heeft een professionele docent bij ons bedrijf langs gestuurd. De docent heeft de grondbeginselen uitstekend uitgelegd zodat het voor ons team begrijpelijk was wat PHP nu is en hoe je ermee kunt programmeren. Daar het de basiscursus betrof, kunnen we nu eenvoudige dingen zelf doen. Ik kijk uit naar een volledige cursus.”

Ronald de Bakker, Gemeente Den Haag - PHP Programmeren Basis
Beoordeling 8.4
“Afhankelijk van de "fundering" die men al heeft bij de start van deze cursus, stemt men de diepgang van de Basis PHP cursus af op de kandidaten, dat is een zeer krachtig concept, waardoor de cursus kan worden toegespitst op de wensen van de cursist.”

M.Dijs, Avans Hogeschool - PHP Programmeren Basis
Beoordeling 7.4

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod