Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus C Programmeren Basis

5 trainingsdagen

In deze 5-daagse training leer je de basistechnieken van het programmeren in C.


Cursus C# Programmeren

4 trainingsdagen


Wil jij je na het volgen van de Programmeren in C-training verder ontwikkelen als C++-programmeur? Dan is deze intensieve, praktijkgerichte training een prima keuze. In vier intensieve trainingsdagen maak je kennis met alle aspecten van het programmeren in C++. Aan het einde van de training heb je een breed en diepgaand inzicht in de mogelijkheden van C++, heb je alle theoretische concepten zelf in praktijk gebracht en ben je professioneel C++-programmeur.


In deze vierdaagse training leer je om met Flutter apps te maken voor zowel Apple als Android.


Wil je meer doen met jouw website? In deze training leer je werken met PHP, zodat u webformulieren, een CMS, administratiesystemen of een webshop kunt ontwikkelen. Ook leer je in deze training meer dynamiek aan jouw website toevoegen.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Zeer leerzame C-programmeer cursus met uitstekend cursus materiaal en deskundige trainer.”

Tim Michielsen, Schouten & Nelissen - C Programmeren Basis
Beoordeling 7.3
"Geweldig"

"Goed verhaal, deskundig en inspirerend, ook nog een dosis humor"

“Learnit heeft een professionele docent bij ons bedrijf langs gestuurd. De docent heeft de grondbeginselen uitstekend uitgelegd zodat het voor ons team begrijpelijk was wat PHP nu is en hoe je ermee kunt programmeren. Daar het de basiscursus betrof, kunnen we nu eenvoudige dingen zelf doen. Ik kijk uit naar een volledige cursus.”

Ronald de Bakker, Gemeente Den Haag - PHP Programmeren Basis
Beoordeling 8.4
“Erg handig is dat je je eigen tempo kan volgen. Als je vervolgens ergens niet uit komt is de docent aanwezig om het uit te leggen.”

B. Coppens, Cartel Autoverhuur B.V. - PHP Programmeren Basis
Beoordeling 7.7
"Voor mij was het grootse pluspunt dat het lesmateriaal erg duidelijk is. Hierdoor volg je op je gemak de training zonder de stress van wat bedoelen ze nou. Ik ben zeer positief verast geweest. wel moet ik zeggen dat ik al enige kennis van access had."

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod