Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus C Programmeren Basis

5 trainingsdagen

In deze 5-daagse training leer je de basistechnieken van het programmeren in C.


Cursus C# Programmeren

4 trainingsdagen


Wil jij je na het volgen van de Programmeren in C-training verder ontwikkelen als C++-programmeur? Dan is deze intensieve, praktijkgerichte training een prima keuze. In vier intensieve trainingsdagen maak je kennis met alle aspecten van het programmeren in C++. Aan het einde van de training heb je een breed en diepgaand inzicht in de mogelijkheden van C++, heb je alle theoretische concepten zelf in praktijk gebracht en ben je professioneel C++-programmeur.


In deze vierdaagse training leer je om met Flutter apps te maken voor zowel Apple als Android.


Wil je meer doen met jouw website? In deze training leer je werken met PHP, zodat u webformulieren, een CMS, administratiesystemen of een webshop kunt ontwikkelen. Ook leer je in deze training meer dynamiek aan jouw website toevoegen.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“In deze training krijg je de basis voor PHP, waarmee je een goede eerste opzet voor een systeem kan maken. Je kan de situaties inbrengen die voor je eigen werksituatie relevant zijn en daarmee, binnen de kaders van de opleiding, deze voor jezelf vormgeven.”

R. Onderdelinden, Nationale Nederlanden - PHP Programmeren Basis
Beoordeling 7.9
"Geweldig"

"Interessante leerzame cursus toegevoegde waarde het lesboek zodat je op het werk of thuis nog eens kunt nakijken. Met vriendelijke groet Karel Pelzer."

“Erg handig is dat je je eigen tempo kan volgen. Als je vervolgens ergens niet uit komt is de docent aanwezig om het uit te leggen.”

B. Coppens, Cartel Autoverhuur B.V. - PHP Programmeren Basis
Beoordeling 7.7
"I have very good impression of the content of the training and specially of the trainer"

“Prima cursus om de basis van PHP en MySQL onder de knie te krijgen. Voordeel van deze opleiding is dat je direct de effecten van de lesstof ziet terugkomen in de opdrachten met aan het eind een zelfgemaakt loginscherm die de input controleert met datgeen wat je zelf in de database hebt gezet.”

Stefan van Duijn, ING - PHP Programmeren Basis
Beoordeling 7.9

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod