Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

De training Beleidsteksten schrijven is gericht op schrijvers met invloed op de koers van een organisatie(onderdeel).


Met je teksten wil je je lezers overtuigen en aanzetten tot actie. Na het volgen van deze training kun je je lezer niet alleen bereiken, maar ook prikkelen en overtuigen!


Moet je regelmatig een tekst schrijven, maar worstel je met talige kwesties? Dan is deze training iets voor jou! Je leert hoe je een goede, heldere tekst schrijft. Na deze training kun je je doelen halen!


Geschreven correspondentie is het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom dient dit goed verzorgd te zijn. In deze training leren we je niet alleen hoe je de schriftelijke correspondentie van het bedrijf op professionele wijze kunt verzorgen, maar ook hoe je deze het beste kunt afstemmen op de geadresseerde.


Alles opschrijven wat in een vergadering gezegd wordt kan niet. Hoe houd je toch de rode draad vast? Dat leer je in deze training 'Effectief Notuleren'. Na deze training notuleer je met meer zelfvertrouwen en zet de aantekeningen om in een duidelijk verslag.


Aandacht van de lezer vasthouden, daar draait het om op het web. Eén muisklik en de lezer is weg. In deze training leer je aansprekende teksten schrijven en overtuig je de lezer met gemak.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Inhoudelijk goede cursus waarbij middels goed lesmateriaal op effectieve/efficiënte wijze nieuwe dingen aangeleerd worden."

“Erg leerzame cursus. Er wordt duidelijk uitleg gegeven met veel tips!”

Iris Oost, Zwolse theaters - Notuleren: efficiënt en resultaatgericht
Beoordeling 9.0
“Zeer interessante cursus over het notuleren en hier slim mee om te gaan. De focus ligt niet alleen om het notuleren maar alles wat met vergaderen te maken heeft.”

E. Koeken, Huisman Equipment B.V. - Notuleren: efficiënt en resultaatgericht
Beoordeling 7.8
"Erg leerzaam. Er werd aandacht aan mijn leerdoel gegeven en daardoor is de materie nog beter te gebruiken in de praktijk."

“Goede training, geeft tips & tricks voor het snel en effectief notuleren.”

Reshma Balgobind, HagaZiekenhuis - Notuleren: efficiënt en resultaatgericht
Beoordeling 8.6
“De trainer legde alles goed uit en stond open voor wat wij verwachten en vonden. Was echt een goede trainer, heel prettig.”

Anoniem - Commercieel en creatief schrijven
Beoordeling 8.2

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod