Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Klachten van klanten worden vaak geassocieerd met ‘lastig gedoe’, terwijl het hand in hand gaat met productverbetering. Je kunt echter veel voordelen behalen door kritisch te luisteren naar wat je klant te vertellen heeft. In onze tweedaagse training ga je actief aan de slag met verschillende praktijkvoorbeelden, zodat je zelf ervaart hoe je positieve en oplossingsgerichte gesprekken kunt voeren met klanten bij een klacht.


Van elke klant een tevreden klant maken? Het is mogelijk! In onze tweedaagse training leer je wat er komt kijken bij klantvriendelijk te telefoneren. Zo haal je meer voldoening uit je werk en laat je een positieve indruk achter van je organisatie.


Cursus Onderhandelen

2 trainingsdagen

Je doelen bereiken, daar draait het om tijdens onderhandelen. Maar hoe doet je dit zo dat de tegenpartij daarin mee gaat en het voor alle partijen een win-win situatie wordt? Dat en meer leer je in onze praktische tweedaagse training.


Wil je je eigen commerciële vaardigheden of die van je personeel verbeteren? In de training kunnen zowel ervaren als beginnende verkopers hun commerciële vaardigheden ontwikkelen, voor nog betere verkoopcijfers.


Acquisitiegesprekken voeren eng? Goede gesprekken voeren kun je leren! In deze training word je onzekerheid omgezet in enthousiasme, zodat je je werk met meer overtuiging kunt doen. Met als gevolg: betere resultaten!


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Heel erg bedankt voor de acquisitietraining. Vooral de rollenspellen vond ik erg nuttig. Ik merkte dat ik al veel van het onderwerp wist, maar heb toch weer nieuwe dingen geleerd!”

A. Noordhuis, Nederlands Debat Instituut - Telefonische acquisitie
Beoordeling 8.2
“Ik vond het een goede, evenwichtige en duidelijke training. Ik vond de inhoudelijke behandeling van onderhandelen interessant.”

R.Wierdsma, Gemeente Utrecht - Onderhandelen
Beoordeling 8.1
“Cursus sluit goed aan bij praktijk.”

P. van Vugt, Smithers Oasis N.V. - Onderhandelen
Beoordeling 9.0
“De inhoud van de training dekte alle aspecten van acquisitie. Van koud bellen voor een afspraak tot het afsluiten van een acquisitietraject/-gesprek. Dat vond ik prettig, omdat ik het aan de trainer wilde laten in te schatten waar mijn grootste verbeterkansen liggen. De trainer heeft duidelijk ervaring op dit gebied. Dit bleek uit het gemakt waarop ze erover spreekt en ook talloze voorbeelden uit haar mouw weet te schutten. Deze voorbeelden waren erg goed toegespitst op de praktijkvragen en cases die werden voorgelegd. Tegenover een kritisch publiek wist ze 'goed luisteren', '(door)vragen' en 'omgaan met bezwaren' zodanig in praktijk te brengen dat dat op mij heel inspirerend heeft gewerkt. Dergelijke congruentie in een training vind ik altijd enorm overtuigend werken en zie ik daarom een grote kwaliteit van de trainer.”

G. de Boer, ORTEC - Sales: verkopen met resultaat!
Beoordeling 9.6
“Een super training gehad. Erg persoonlijk en ook onze trainer was geweldig. De eerste week op de zaak al veel aan gehad.”

J. Ton, Caravancentrum Stekelbos - Sales: verkopen met resultaat!
Beoordeling 8.6
“Deze training is zeer pragmatisch en de trainer zorgt ervoor (met energie en ervaring) dat je het geleerde direct kan toepassen. Daarnaast biedt het een mooie spiegel in je (eigen) dagelijkse communicatie.”

Lieselot Rijcken, PostNL - Onderhandelen
Beoordeling 9.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod