Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Klachten van klanten worden vaak geassocieerd met ‘lastig gedoe’, terwijl het hand in hand gaat met productverbetering. Je kunt echter veel voordelen behalen door kritisch te luisteren naar wat je klant te vertellen heeft. In onze tweedaagse training ga je actief aan de slag met verschillende praktijkvoorbeelden, zodat je zelf ervaart hoe je positieve en oplossingsgerichte gesprekken kunt voeren met klanten bij een klacht.


Van elke klant een tevreden klant maken? Het is mogelijk! In onze tweedaagse training leer je wat er komt kijken bij klantvriendelijk te telefoneren. Zo haal je meer voldoening uit je werk en laat je een positieve indruk achter van je organisatie.


Cursus Onderhandelen

2 trainingsdagen

Je doelen bereiken, daar draait het om tijdens onderhandelen. Maar hoe doet je dit zo dat de tegenpartij daarin mee gaat en het voor alle partijen een win-win situatie wordt? Dat en meer leer je in onze praktische tweedaagse training.


Wil je je eigen commerciële vaardigheden of die van je personeel verbeteren? In de training kunnen zowel ervaren als beginnende verkopers hun commerciële vaardigheden ontwikkelen, voor nog betere verkoopcijfers.


Acquisitiegesprekken voeren eng? Goede gesprekken voeren kun je leren! In deze training word je onzekerheid omgezet in enthousiasme, zodat je je werk met meer overtuiging kunt doen. Met als gevolg: betere resultaten!


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Charlie was erg goed en professioneel. Ik zou haar zeker aanraden bij andere bedrijven die geïnteresseerd zijn in een cursus klachten training/afhandeling. Ze was enthousiast maar ook serieus en betrok ons er heel erg bij. Zeker een aanrader!!”

Femke Eijzinga, Fort Resort Beemster - Klachtenmanagement: de waarde van klachten
Beoordeling 8.5
“Een praktische training met goede theoretische onderbouwing die de cursisten laat confromteren met hun eigen handelen en het effect daarop.”

K. Steverink, Veiligheidsregio Utrecht - Onderhandelen
Beoordeling 8.0
“Het is een goede training om zelf eens te ontdekken hoe je overkomt bij anderen.”

R. Oude Kotte, L. ten Cate - Klachtenmanagement: de waarde van klachten
Beoordeling 8.2
“Het was voor mij een hele fijne training. Ik heb een hoop geleerd!”

P. Hesseling, L. ten Cate - Klachtenmanagement: de waarde van klachten
Beoordeling 8.0
“Deze training is zeer pragmatisch en de trainer zorgt ervoor (met energie en ervaring) dat je het geleerde direct kan toepassen. Daarnaast biedt het een mooie spiegel in je (eigen) dagelijkse communicatie.”

Lieselot Rijcken, PostNL - Onderhandelen
Beoordeling 9.0
“Een prima training om te ontdekken waar de knelpunten bij jezelf zitten. Je krijgt "hulpmiddelen" die je kunt gebruiken in de praktijk. Uiteraard zal het succes van deze training afhankelijk zijn van wat je zelf kunt en zal gaan gebruiken.”

P. Kemp, Terberg Leasing - Klachtenmanagement: de waarde van klachten
Beoordeling 8.6

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod