Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Klachtenmanagement: de waarde van klachten

Klachten van klanten worden vaak geassocieerd met ‘lastig gedoe’, terwijl het hand in hand gaat met productverbetering. Je kunt echter veel voordelen behalen door kritisch te luisteren naar wat je klant te vertellen heeft. In onze tweedaagse training ga je actief aan de slag met verschillende praktijkvoorbeelden, zodat je zelf ervaart hoe je positieve en oplossingsgerichte gesprekken kunt voeren met klanten bij een klacht.


Klantgericht telefoneren

Van elke klant een tevreden klant maken? Het is mogelijk! In onze tweedaagse training leer je wat er komt kijken bij klantvriendelijk te telefoneren. Zo haal je meer voldoening uit je werk en laat je een positieve indruk achter van je organisatie.


Onderhandelen

Je doelen bereiken, daar draait het om tijdens onderhandelen. Maar hoe doet je dit zo dat de tegenpartij daarin mee gaat en het voor alle partijen een win-win situatie wordt? Dat en meer leer je in onze praktische tweedaagse training.


Sales: verkopen met resultaat!

Wil je je eigen commerciële vaardigheden of die van je personeel verbeteren? In de training kunnen zowel ervaren als beginnende verkopers hun commerciële vaardigheden ontwikkelen, voor nog betere verkoopcijfers.


Telefonische acquisitie

Acquisitiegesprekken voeren eng? Goede gesprekken voeren kun je leren! In deze training word je onzekerheid omgezet in enthousiasme, zodat je je werk met meer overtuiging kunt doen. Met als gevolg: betere resultaten!


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“De inhoud van de training dekte alle aspecten van acquisitie. Van koud bellen voor een afspraak tot het afsluiten van een acquisitietraject/-gesprek. Dat vond ik prettig, omdat ik het aan de trainer wilde laten in te schatten waar mijn grootste verbeterkansen liggen. De trainer heeft duidelijk ervaring op dit gebied. Dit bleek uit het gemakt waarop ze erover spreekt en ook talloze voorbeelden uit haar mouw weet te schutten. Deze voorbeelden waren erg goed toegespitst op de praktijkvragen en cases die werden voorgelegd. Tegenover een kritisch publiek wist ze 'goed luisteren', '(door)vragen' en 'omgaan met bezwaren' zodanig in praktijk te brengen dat dat op mij heel inspirerend heeft gewerkt. Dergelijke congruentie in een training vind ik altijd enorm overtuigend werken en zie ik daarom een grote kwaliteit van de trainer.”

G. de Boer, ORTEC - Sales: verkopen met resultaat!
Beoordeling 9.6
“Een training die zeer nuttig is en ik zeker wil aanbevelen voor een ieder die klachten behandeld.”

Petra van Gelder, Croonwolterendros - Klachtenmanagement: de waarde van klachten
Beoordeling 8.0
“Uitstekende training! Tool made en erg professioneel!!”

D. Manscholt, Christelijk College de Populier - Klantgericht telefoneren
Beoordeling 10.0
“Een goede en duidelijke training. Kort en bondig langs de doelstellingen van de dag. De trainer kon goed inspringen op wat er in de groep gebeurde. Gesprekken oefenen was leuk; ik heb hier goede feedback opgekregen.”

F.J.L. Witting, Verebus Engineering B.V. - Telefonische acquisitie
Beoordeling 8.0
“Een hele goede training waarvan ik veel opgestoken heb. Er worden veel handige tips gegeven waar je echt wat aan hebt bij een telefoongesprek.”

D. van Bronkhorst, Straatman B.V. - Klantgericht telefoneren
Beoordeling 7.8
“Een praktische training met goede theoretische onderbouwing die de cursisten laat confromteren met hun eigen handelen en het effect daarop.”

K. Steverink, Veiligheidsregio Utrecht - Onderhandelen
Beoordeling 8.0

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod