Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Coachingsvaardigheden
 • Haal de coach in jezelf naar boven.
 • Praat live met een expert in het vak.
 • De sessie vindt veilig online plaats.
 • Doe in een korte tijd veel nieuwe inzichten op.
 • Praktische training

Op effectieve wijze je collega, vriend of familielid verder helpen; dat is wat een goede coach voor elkaar krijgt. Om dit te doen maakt een coach gebruik van een heel aantal praktische technieken. Ben je benieuwd wat deze zijn en hoe jij ze kan toepassen in je dagelijkse leven? Je leert het tijdens drie interessante uren met Learnit coaching expert Rob! Klik op de knop hiernaast om je in te schrijven. Eerst meer weten? Klik dan op details!

Ja, ik wil meer weten

Interactief webinar: Coachingsvaardigheden

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Details

Iedereen loopt wel eens tegen problemen aan. Zo ook collega’s, vrienden en familie. Vanuit de beste bedoelingen geven we elkaar vervolgens vaak advies. En dat is nou net waar mensen meestal niet op zitten te wachten. Mensen komen veel verder als je ze een paar goede vragen stelt. In dit webinar gaan we daar mee aan de slag: je leert een aantal praktische coachtechnieken. Zowel voor mensen die betere gesprekken willen voeren met mensen om zich heen, maar ook voor mensen die als coach (willen gaan) werken. We behandelen:

 • Coachvragen stellen: wat zijn goede situaties om dit te doen?
 • Een praktisch coach gespreksmodel dat de basis kan zijn voor alle coachgesprekken die je voert.
 • Met welke vragen help je mensen verder?
 • Wanneer stel je welke vraag?
 • Waar reageer je vervolgens op, waar niet?
 • Oefenen!

Hoe ziet het webinar eruit?

Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hier het programma Zoom voor. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt 3 uur, in deze tijd presenteert Rob uiteraard veel van de verschillende technieken. Daarnaast zorgt Rob ook voor voldoende interactie en reflectie tijdens het webinar. Hij vraagt mensen om te antwoorden op vragen en er vinden verschillende oefeningen plaats waarin je wordt getriggerd om kritisch na te denken over jezelf en over anderen.

Wie is Rob?

Het heeft even geduurd voordat ik de stap naar trainer definitief zette, maar ik weet al lang dat dit is wat ik het beste kan en waar ik gelukkig van word. Ik merk het iedere training weer. Het gaat voor mij om tot de kern te komen. Waar ben je nu al goed in? Waar ligt nog ruimte voor groei? Ik heb een fascinatie voor hoe de mens in elkaar zit. Je kunt vaak veel meer dan je denkt. Ik vind het te gek om methodes, technieken en inzichten te onderzoeken waarmee je dichter bij jezelf komt, beter begrijpt hoe je in elkaar zit en daar vervolgens ook iets mee kan doen. Zodat je makkelijker en soepeler dingen doet.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25