Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Zo gaan succesvolle mensen met hun tijd om!
 • Krijg training van een ervaren Learnit trainer met veel kennis over adviseren.
 • Ga in gesprek met een ervaren trainer, die veel bijdraagt aan de ontwikkeling van de cursussen.
 • De sessie neemt slechts één ochtend in beslag en heeft een vriendelijke prijs.
 • Leer aan de hand van praktische oefeningen hoe je beter met je tijd om gaat.
 • Praktische training

Merk je dat de dagen voorbij vliegen en dat het aan het einde van de dag tegenvalt wat je af hebt gekregen? Merk je dat je snel afgeleid raakt of dat je lang blijft hangen bij bepaalde taken? Dan is deze interactieve sessie waardevol voor jou. Tijdens drie interessante (online) uren zul je met onze expert trainer Emma het gesprek aan gaan, ze laat aan de hand van voorbeelden, technieken en oefeningen zien hoe je de volgende stap kunt zetten in effectief timemanagement. Vooral in een tijd waarin veel mensen zelfstandig thuis bezig zijn kan het veel helpen om deze vaardigheid (verder) te trainen! Klik op details voor meer informatie of schrijf je gelijk in!

Ja, ik wil meer weten

Interactief webinar: Zo gaan succesvolle mensen met hun tijd om!

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

 • Waar gaat het over?

 • Hoe ga je om met het thuiswerken, een overvolle agenda, oplopende mailbox of online vergaderingen? Dit webinar geeft je in drie uur een opzet om na te denken over je eigen timemanagement en persoonlijke valkuilen. Ook komt prioritering aan bod, zodat je meer inzicht krijgt in jouw verschillende taken en hoe jij slimmer je tijd in kunt delen. Vervolgens wordt energiemanagement besproken, zodat je het meeste uit jouw dag kan halen!


  In het kort

  Timemanagement: wat zijn mogelijke valkuilen?
  Energiemanagement: hoe haal ik het meeste uit mijn dag?
  Prioriteiten stellen: hoe doe je dat?

  Waarom kan ik het niet missen?

  Als je het gevoel hebt geen overzicht meer te hebben, is dit interactieve webinar een goede manier om in een korte tijd verschillende timemanagement tips te krijgen, te brainstormen met andere deelnemers en persoonlijke vragen te kunnen stellen. Een ideale manier om in een korte tijd jouw effectiviteit en efficiëntie te vergroten en meer grip te krijgen op je eigen tijdsindeling!

  Wie is de trainer?


  Een mens is nooit te oud om te leren en hier is alle ruimte voor in trainingen! Door uit je comfortzone te stappen, je bewust te worden van eigen drempels en te oefenen met gedrag, met de nodige handvatten. Zo kom je erachter hoe je met zelfvertrouwen deze vaardigheden ook in andere situaties in kan zetten. Wanneer je de deur uit loopt met een eye-opener, hoe klein of groot dan ook, is een training voor mij geslaagd. Kortom, persoonlijke ontwikkeling op een leuke manier, daar krijg ik energie van!

  Hoe ziet het webinar eruit?


  Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hiervoor het programma Zoom. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt drie uur, Emma zal je in deze tijd de nodige tips en technieken voor effectief timemanagement presenteren, ook gaat ze het gesprek aan met de deelnemers om een persoonlijk advies te bieden.


  Taal

  De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

  Investering

  Webinar, per persoon:


  Prijs (excl. btw)

  € 125,-

  btw 21%

  € 26,25

  Totaal incl. btw

  € 151,25