Cedeo-keurmerk voor Learnit Training

Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat Learnit een tevredenheid van 93,6% heeft behaald!

Dankzij hoge klant­tevreden­heids­scores heeft Learnit de Cedeo-erkenning gekregen.

Cedeo audit en certificeert als onafhankelijke instantie leveranciers van opleidingen en andere HR-diensten. Een uitvoerige enquête onder de opdrachtgevers vormt een belangrijk deel van de audit.

Om je een indruk te geven van de reacties van onze klanten van de maatwerk bedrijfsopleidingen: "Inhoudelijk is het erg sterk", "Ze luisteren goed naar de specifieke wensen van de klant", "De trainers zijn uitstekend" en "Ze brengen de theorie uit het boek naar de eigen praktijk". En Cedeo concludeert: "Learnit wordt geprezen om het uitstekende maatwerk, de praktische invulling van de lessen en de goede communicatie."

Ook over onze open opleidingen is men positief: "Er is ruimte voor eigen onderwerpen", "Ze bieden service, zijn snel en accurraat", En Cedeo concludeert: "Learnit wordt geprezen om de open leervorm, het grote aanbod aan trainingen en de verschillende locaties waar de cursussen kunnen plaatsvinden."

We doen er alles aan om deze lijn voort te zetten en hopen ook jou binnenkort op een van onze trainingen te mogen verwelkomen.

Meer informatie over het keurmerk vind je op de website van Cedeo.