Jouw nieuwe personeel snel en goed aan het werk krijgen; wij helpen je erbij!

Learnit kan bijdragen aan het opzetten van een interne opleiding voor nieuwe medewerkers. Dit kan in de vorm van een onboarding programma. Een onboarding programma is een interne (online) leeromgeving speciaal voor jouw medewerkers. Het voordeel van een dergelijk programma is dat jij bepaald wat voor kennis en informatie werknemers in deze leeromgeving kunnen vinden.

Hoe kan een mogelijk onboarding programma eruit zien?

Een onboarding programma kan geheel naar jouw wensen en behoeftes ingevuld worden. Een aantal zaken waarover je kunt nadenken vind je op deze pagina.

Zelf bedrijfsfilms opnemen

Denk bijvoorbeeld aan een kennismakingsvideo of denk aan korte webinars waarin een bepaald onderwerp aan bod komt. Learnit biedt de mogelijkheid om je van A tot Z te helpen bij het creëren van deze video’s. Draag zelf een idee aan voor een video, schrijf een script samen met één van onze medewerkers en kom langs in onze studio in Diemen om te filmen. Jij komt met het idee, wij met de kennis en techniek!

(Samen) lesmateriaal ontwikkelen

Learnit beschikt zelf over lesmateriaal voor diverse cursussen die je kan gebruiken in jouw onboarding programma. Daarnaast begrijpen wij dat elk bedrijf uniek is en dat lesmateriaal daarom specifiek op jouw bedrijfssituatie afgestemd dient te worden. Kijk eens bij ons cursusoverzicht of er een geschikte cursus voor jouw bedrijf tussen zit en informeer naar de mogelijkheden. Liever zelf een cursus ontwikkelen? Geen probleem. Met behulp van onze gespecialiseerde trainers kunnen we samen een cursus vanaf de basis ontwikkelen.

Online of toch een blended leervorm

Bij een online leervorm kan je denken aan bijvoorbeeld een E-learning. Het grote voordeel van een E-Learning is dat medewerkers op afstand op elk moment aan de slag kunnen gaan met het lesmateriaal. Met blended learning wordt een ‘gemixte’ leervorm bedoeld. Dat wil zeggen dat een online leervorm gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een klassikale training.

Mogelijke kosten

Elk onboarding programma is anders, daarom is het ook lastig om van te voren uitspraken te doen over mogelijke kosten. Wil je toch weten wat een dergelijk programma ongeveer gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Bespreek globaal met ons wat jij allemaal in een onboarding programma wil hebben, zodat wij een specifiek kostenplaatje kunnen schetsen.

Ben je geïnteresseerd in een onboarding traject in samenwerking met Learnit?

Bel dan met een van onze medewerkers via het nummer 020-6369179 of stuur een e-mail naar: info@learnit.nl. Wij helpen je vervolgens om jouw ideeën om te zetten in een op maat gemaakt onboarding programma.