Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus Omgaan met agressie

2 trainingsdagen

Agressie meemaken tijdens het werk is vaak beangstigend omdat je gevoel van veiligheid wordt aangetast. Door professioneel handelen kun je conflictsituaties de-escaleren: wel mét maar niet beheerst door emoties. In de tweedaagse cursus Omgaan met Agressie van Learnit leer je sterker in je schoenen staan bij dreigende situaties.


Handhaver, hulpverlener of overheidsmedewerker? Heb je steeds meer te maken met agressief gedrag? Doe mee met de tweedaagse cursus Omgaan met Agressie van Learnit.


Werk je in de zorg en heb je steeds meer te maken met agressief gedrag? In de tweedaagse cursus Omgaan met Agressie in de Zorg van Learnit leer je ermee omgaan.


Klachten voortaan prettiger afhandelen? Leren omgaan met agressieve klanten en weerstand? Doe mee met de tweedaagse cursus Omgaan met Agressieve Klanten van Learnit.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Leuke training die in de dagelijkse praktijk goed te gebruiken is.”

M.I. Slui, Fides Wonen - Omgaan met agressie
Beoordeling 8.0
“De training was op maat, vraaggericht en boeiend.”

J. Teuben, Trema - Omgaan met agressie
Beoordeling 7.8
"Interessante leerzame cursus toegevoegde waarde het lesboek zodat je op het werk of thuis nog eens kunt nakijken. Met vriendelijke groet Karel Pelzer."

"Inhoud van de cursus is prima, je krijgt een duidelijk beeld over de toepasbaarheid van de stof binnen de eigen organisatie. Leuke oefeningen en prima docent die inspirerend weet les te geven."

“Intensieve training maar zeer leerzaam. Duidelijke uitleg en ruimte om je eigen obstakels te bespreken en te oefenen. Hierdoor begrijp je waarom je welke techniek moet toepassen om met de verschillende soorten agressie om te gaan. Je eigen conflictstijl wordt belicht en dit is heel belangrijk in je communicatie naar anderen. Je wordt je bewust van je verbeterpunten en krijgt handvatten om deze te oefenen.”

N. van den Esschert, CAI Harderwijk - Omgaan met agressie
Beoordeling 9.8
“Interessante cursus met herkenbare onderdelen. Erg fijn om de eigen casus te kunnen oefenen met een geweldige acteur.”

H.L. Morel van Mourik, Provincie Fryslân - Omgaan met agressie
Beoordeling 8.4

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod