Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus Omgaan met agressie

2 trainingsdagen

Agressie meemaken tijdens het werk is vaak beangstigend omdat je gevoel van veiligheid wordt aangetast. Door professioneel handelen kun je conflictsituaties de-escaleren: wel mét maar niet beheerst door emoties. In de tweedaagse cursus Omgaan met Agressie van Learnit leer je sterker in je schoenen staan bij dreigende situaties.


Handhaver, hulpverlener of overheidsmedewerker? Heb je steeds meer te maken met agressief gedrag? Doe mee met de tweedaagse cursus Omgaan met Agressie van Learnit.


Werk je in de zorg en heb je steeds meer te maken met agressief gedrag? In de tweedaagse cursus Omgaan met Agressie in de Zorg van Learnit leer je ermee omgaan.


Klachten voortaan prettiger afhandelen? Leren omgaan met agressieve klanten en weerstand? Doe mee met de tweedaagse cursus Omgaan met Agressieve Klanten van Learnit.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Goede cursus prettige lerares en zeker aan te bevelen als de cursus bij je werk past”

H.T. de Vries, Provincie Fryslân - Omgaan met agressie
Beoordeling 8.3
“Zeer praktische en prettige cursus waarbij theorie en praktijk elkaar goed aanvullen.”

Joey Wiegman, Versluisgroep B.V. - Omgaan met agressie
Beoordeling 8.9
“Goede training met een perfecte balans tussen theorie en praktijk, waarbij het geleerde ook goed toe te passen is in het dagelijkse werk.”

P.C. Klink, Fides Wonen - Omgaan met agressie
Beoordeling 9.0
“Een waardevolle training voor hen die op een juiste wijze hun klanten willen benaderen en daar nog onvoldoende ervaring in hebben.”

J.G. Maliepaard, Fides Wonen - Omgaan met agressie
Beoordeling 7.6
“Ik vond het een zeer leerzame en ook leuke training. Goede oefeningen waar je zeker wat mee kan! De agressietraining vond ik erg interessant. Voor het leren omgaan met bepaalde omstandigheden, maar ook het leren kennen van een stukje van jezelf! Ik heb de cursus met veel plezier gedaan!”

A. Tauran, Ad Hoc - Omgaan met agressie
Beoordeling 8.9
“Intensieve training maar zeer leerzaam. Duidelijke uitleg en ruimte om je eigen obstakels te bespreken en te oefenen. Hierdoor begrijp je waarom je welke techniek moet toepassen om met de verschillende soorten agressie om te gaan. Je eigen conflictstijl wordt belicht en dit is heel belangrijk in je communicatie naar anderen. Je wordt je bewust van je verbeterpunten en krijgt handvatten om deze te oefenen.”

N. van den Esschert, CAI Harderwijk - Omgaan met agressie
Beoordeling 9.8

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod