Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Omgaan met agressie binnen overheid/handhaving

Handhaver, hulpverlener of overheidsmedewerker? Heb je steeds meer te maken met agressief gedrag? Doe mee met de tweedaagse cursus Omgaan met Agressie van Learnit.


Omgaan met agressie in de zorg

Werk je in de zorg en heb je steeds meer te maken met agressief gedrag? In de tweedaagse cursus Omgaan met Agressie in de Zorg van Learnit leer je ermee omgaan.


Omgaan met agressieve klanten

Klachten voortaan prettiger afhandelen? Leren omgaan met agressieve klanten en weerstand? Doe mee met de tweedaagse cursus Omgaan met Agressieve Klanten van Learnit.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Praktisch gericht en erg toepasbaar in de praktijk. Leuke combi van theorie + oefenen"

"Zeer kundige trainer met brede kennis van zaken. Faciliteiten zijn dik in orde. lesdag (7 uren) is net lang genoeg om geconcentreerd te blijven"

"Fijne leerzame training. Goede verhouding tussen kennis overdracht en praktijkoefeningen. Heel praktisch toepasbaar in mijn eigen werk."

"Bij Learnit blijven ze leren van hun eigen lessen. Wat een top cursus!"

"In een kort tijdsbestek, helaas was ik de tweede dag verhinderd, heb ik hele praktische toepassingen geleerd."

"De training werd gegeven in een goed tempo, waarbij de cursisten goed konden meekomen. Het was geen grote groep, waardoor er genoeg ruimte was voor het individu. De stof was in een logische volgorde, waardoor je door verder te gaan in de training de basis goed bleef herhalen, waardoor deze bij blijft."

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod