Gratis cursus Facebook Advertising Basis

Er loggen op dit moment dagelijks meer dan 800 miljoen mensen in op Facebook. Daarom kan Facebook advertising voor ondernemers en marketeers een effectief marketing middel zijn. Sommige ondernemers zijn echter teleurgesteld met de resultaten van hun Facebook advertentiecampagnes. Dit heeft vaak te maken met een gebrek aan kennis over hoe Facebook advertising effectief en efficiënt kan worden ingezet. Als je benieuwd bent naar wat een rol speelt in het behalen van goede resultaten met Facebook advertising, is deze cursus wat voor jou. In deze cursus zal worden ingegaan op de basisprincipes van het ontwikkelen van een succesvolle Facebook advertentiecampagnes.

Deze cursus Facebook advertising is een kennismaking; een beknopte weergave van onze eendaagse training Facebook advertising Basis. In de training diepen we de onderwerpen verder uit en gaan we in op jouw specifieke situatie.

Inhoud:

 • 1.-

  Het ontwikkelen van de strategie van de campagne
 • 2.-

  De landingspagina en de advertentie
 • 3.-

  De doelgroep en prestatie - indicatoren
 • 4.-

  Conversiepixels en het bijhouden van de resultaten

Google referenties over learnit

Trainer

Volg deze cursus met een trainer.

Volgen met trainer

PDF downloaden

Deze gratis cursus is als PDF te downloaden

Download PDF

Onze gratis trainingen en webinars

Je eigen motivatie en inzet zijn voorwaarden om jezelf iets nieuws eigen te maken. Met zelfstudie kun je een heel eind komen. Learnit wil daaraan bijdragen door waardevolle content zoals gratis webinars en cursussen aan te bieden. Op deze manier kun jij kennis maken met nieuwe leergebieden. Heb je eenmaal een start gemaakt dan kan het zijn dat je ontdekt dat er ook veel voordelen zitten om een training bij Learnit te gaan doen onder begeleiding van een ervaren trainer.

 • Je bent een aantal dagen dedicated aan het werk met je leerdoelen en zult hierdoor sneller progressie maken
 • De trainer helpt je over hobbels heen en ziet jouw blinde vlek
 • de trainer kan onderzoeken wat je leerdoelen zijn en je de kortste leerroute wijzen
 • Je kunt situaties uit de praktijk echt goed oefenen tijdens de training
 • Je leert andere deelnemers kennen die interesse in hetzelfde onderwerp hebben

Kortom je bereikt veel meer in kortere tijd.

De gratis trainingen zijn geschikt voor thuisstudie, omdat je ze online als pdf kunt downloaden. Het aanbod van de gratis trainingen bestaat uit IT en Communicatie & Management trainingen. Wilt je nog meer leren over deze onderwerpen of staat het onderwerp waar je over wilt leren er niet bij? Kijk dan bij onze trainingen.