Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Slim verkopen op afstand, hoe dan?
  • Leer aan de hand van praktische oefeningen hoe je beter kunt zijn in online sales.
  • Krijg de mogelijkheid om je persoonlijke situatie voor te leggen voor echt maatwerk.
  • Ga in gesprek met een ervaren trainer, die veel bijdraagt aan de ontwikkeling van de cursussen.
  • De sessie neemt slechts één ochtend in beslag en heeft een vriendelijke prijs.
  • Praktische training

Alles naar online, dus ook sales! Voor verkopers die al online aan het werk waren brengt de Corona pandemie weinig verandering, maar zo zijn er ook genoeg verkopers die juist de meeste winst haalden uit face-to-face verkopen. Voor hen is deze tijd een grote uitdaging, hoe zorg je er immers voor dat je teller straks niet op nul komt te staan? Dit probleem en de oplossing hiervoor is het onderwerp van dit interessante drie uur durende interactieve webinar! Dus voel je je geroepen of ben je gewoon benieuwd naar nieuwe inzichten? Klik dan op details voor meer informatie en schrijf je in!

Ja, ik wil meer weten

Interactief webinar: Slim verkopen op afstand, hoe dan?

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Waar gaat het over?


Heb je een commerciële functie? Heeft Corona invloed op de manier waarop je verkoopt? Of ben je altijd al werkzaam geweest in verkopen op afstand maar kan je wel wat goed advies gebruiken? Dan is dit webinar wellicht iets voor jou. Veel mensen met een commerciële functie hebben zich in Corona tijd flink moeten aanpassen. Van real live netwerken, afspraken maken op locatie en face-to-face meetings naar virtuele verkoopgesprekken en online “koffietjes”. Het ontbreken van je standaard middelen maakt sales doen voor sommigen een stuk lastiger. Maar verkopen op afstand heeft ook voordelen. Je kunt veel van de mooie (online) tools gebruiken om je verkoopgesprekken makkelijker en leuker te maken. Wat die voordelen zijn en hoe je die optimaal gebruikt: daar gaan we in dit webinar mee aan de slag. Zodat je in staat bent om ook in deze tijd effectief blijft in verkopen. 

In het kort

 

- Waarin verschilt “verkopen op afstand” met live verkopen?

- Slimme manieren waarmee online verkoopgesprekken makkelijker worden

- Wat betekent dat voor jouw aanpak?

- Testen en uitproberen!


Waarom kan ik het niet missen?


Je wilt het webinar niet missen als je op zoek bent naar manieren om online verkoopgesprekken beter te doen. Dit webinar gaat onder andere over sales gesprekken die opeens virtueel plaatsvinden. Je gaat samen met collega verkopers sparren en test nieuwe technieken uit die worden voorgelegd door de trainer. Na het webinar heb je belangrijke nieuwe inzichten en je hebt een aantal belangrijke technieken uitgeprobeerd. Daarnaast krijg je de gelegenheid om je eigen vragen en cases inbrengen, zodat de sessie je iets oplevert voor je eigen praktijk. Met gebruik van de waardevolle informatie en ervaring zul je de kans krijgen om een grote stap te maken in je online verkoopkunsten.

Wie is de trainer?

Rob Tummers heeft verschillende commerciële rollen gehad. Hij heeft een passie voor verkopen en vooral voor de ideeën en aanpak achter goede sales strategieën. Wat doen succesvolle verkopers waardoor ze op lange termijn succesvol blijven? Dat is in deze tijd meer actueel dan ooit. Naast zelf in de sales gezeten te hebben heeft Rob ook een ruime ervaring met trainen. Hij speelt een belangrijke rol in het opzetten van trainingen en gaat vaak naar bedrijven om personeel daar naar een volgend niveau te tillen, sales trainingen spelen hierin ook een belangrijke rol

Hoe ziet het webinar eruit?

Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hiervoor het programma Zoom. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt 3 uur, in deze tijd presenteert Rob een aantal belangrijke online sales technieken. Daarnaast is er ruimte om met Rob en de andere deelnemers in gesprek te gaan over sales en je persoonlijke situatie. Let op dat de hoeveelheid ruimte hierin wel afhangt van de groepsgrootte. Learnit doet zijn uiterste best om de sessie tot een succes te maken.


Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25