Learnit Training

Gratis cursus MS Project 2016 Basis

Deze online cursus is bedoeld om je kennis te laten maken met MS Project 2016. In deze cursus maak je kennis met de interface en leer je een eenvoudig project in te plannen. Na het invoeren van de taken wordt uitgelegd hoe je de onderlinge afhankelijkheden kunt aanbrengen. Daarna wordt de weergave van de planning aangepast zodat je deze kunt afdrukken. Mocht je interesse gewekt zijn, dan is het zeker de moeite waard een volledige training te volgen bij Learnit Training onder leiding van een ervaren trainer.

Learnit biedt deze cursus MS Project 2016 gratis aan als downloadbare PDF. U kunt natuurlijk ook bij ons onder begeleiding een meer omvattende cursus MS Project volgen waarbij een trainer naast de belangrijke basisprincipes de fijne kneepjes van het onderwerp laat zien.

Hoewel deze online cursus u een aardige indruk geeft, valt er nog veel meer te leren over de toepassingen van dit programma. Learnit biedt u daarom een tweedaagse basiscursus MS Project aan waarin er nog meer facetten van dit programma uitgebreid aan bod komen. U wordt dan ook actief ondersteund door een trainer en kunt uw eigen voorbeelden meenemen naar de training zodat u gericht met uw eigen spreadsheet bezig kunt. Er is ook een e-learning variant.

De inhoud van de PDF:

  • Nieuwe projecten starten
  • Taken invoeren
  • Afhankelijkheden
  • GANTT diagram