Gratis cursus MS Project 2016 Basis

Deze online cursus is bedoeld om je kennis te laten maken met MS Project 2016. In deze cursus maak je kennis met de interface en leer je een eenvoudig project in te plannen. Na het invoeren van de taken wordt uitgelegd hoe je de onderlinge afhankelijkheden kunt aanbrengen. Daarna wordt de weergave van de planning aangepast zodat je deze kunt afdrukken. Mocht je interesse gewekt zijn, dan is het zeker de moeite waard een volledige training te volgen bij Learnit Training onder leiding van een ervaren trainer.

Learnit biedt deze cursus MS Project 2016 gratis aan als downloadbare PDF. U kunt natuurlijk ook bij ons onder begeleiding een meer omvattende cursus MS Project volgen waarbij een trainer naast de belangrijke basisprincipes de fijne kneepjes van het onderwerp laat zien.

Hoewel deze online cursus u een aardige indruk geeft, valt er nog veel meer te leren over de toepassingen van dit programma. Learnit biedt u daarom een tweedaagse basiscursus MS Project aan waarin er nog meer facetten van dit programma uitgebreid aan bod komen. U wordt dan ook actief ondersteund door een trainer en kunt uw eigen voorbeelden meenemen naar de training zodat u gericht met uw eigen spreadsheet bezig kunt. Er is ook een e-learning variant.

Inhoud:

  • Nieuwe projecten starten
  • Taken invoeren
  • Afhankelijkheden
  • GANTT diagram

Google referenties over learnit

Trainer

Volg deze cursus met een trainer.

Volgen met trainer

PDF downloaden

Deze gratis cursus is als PDF te downloaden

Download PDF

Onze gratis trainingen en webinars

Je eigen motivatie en inzet zijn voorwaarden om jezelf iets nieuws eigen te maken. Met zelfstudie kun je een heel eind komen. Learnit wil daaraan bijdragen door waardevolle content zoals gratis webinars en cursussen aan te bieden. Op deze manier kun jij kennis maken met nieuwe leergebieden. Heb je eenmaal een start gemaakt dan kan het zijn dat je ontdekt dat er ook veel voordelen zitten om een training bij Learnit te gaan doen onder begeleiding van een ervaren trainer.

  • Je bent een aantal dagen dedicated aan het werk met je leerdoelen en zult hierdoor sneller progressie maken
  • De trainer helpt je over hobbels heen en ziet jouw blinde vlek
  • de trainer kan onderzoeken wat je leerdoelen zijn en je de kortste leerroute wijzen
  • Je kunt situaties uit de praktijk echt goed oefenen tijdens de training
  • Je leert andere deelnemers kennen die interesse in hetzelfde onderwerp hebben

Kortom je bereikt veel meer in kortere tijd.

De gratis trainingen zijn geschikt voor thuisstudie, omdat je ze online als pdf kunt downloaden. Het aanbod van de gratis trainingen bestaat uit IT en Communicatie & Management trainingen. Wilt je nog meer leren over deze onderwerpen of staat het onderwerp waar je over wilt leren er niet bij? Kijk dan bij onze trainingen.