Learnit Training

Cursus Office 365

Office 365 maakt het mogelijk om samen te werken aan Office-documenten in de cloud. Het is een andere licentievorm waarin je altijd met de laatste versie van Office werkt door de automatische updates. Het gebruik van Office 365 maakt het mogelijk je documenten vanaf zowel je computer als vanaf een mobiel apparaat te bewerken en ook om gelijktijdig met anderen aan documenten te werken.

Tijdens de training word je rondgeleid in de cloud-versie van Office. Je leert wat het betekent om in de cloud te werken, hoe je toegang krijgt tot je programma’s en documenten vanaf verschillende apparaten en hoe je optimaal kunt samenwerken aan bestanden in de cloud.

We lopen tijdens de training door alle Office-pakketten heen en je leert wat de voordelen van het werken in de cloud voor jou zijn. Je leert hoe je overal toegang hebt tot je e-mail, documenten, contactpersonen en agenda's.

Onderwerpen

  • De nieuwe functies van Office 365
  • In de cloud werken
  • Mailen met Office 365
  • Office 365 op je telefoon gebruiken
  • Office Web Apps gebruiken
  • Communiceren met Lync Online
  • SharePoint Online gebruiken

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • Je wilt flexibel werken waarbij je data in de cloud staat
  • Je wilt Office 365 leren gebruiken om deze mobiliteit te realiseren

Voorkennis

Voor deze training is niet per se ervaring met Office nodig. Wel is enige ervaring met Windows een pré. De training Windows Basis kan als basis gelden.

Lesvorm

Deze training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethode. Dat betekent dat je onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om je de stof eigen te maken. Zo kun je in je eigen tempo je leerdoelen halen zonder daarbij gehinderd te worden door een sneller of langzamer tempo van je medecursisten. De trainer ziet erop toe dat je op schema blijft en je leerdoelen haalt. Deze leervorm biedt ruimte aan maatwerk. Je krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit je eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen waardoor je nog specifieker leert. meer...

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

2 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 325,-

Subtotaal

€ 650,-

btw 21%

€ 136,50

Totaal incl. btw

€ 786,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Office 365 is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.

“Super training. Allerlei cursisten werken met verschillende programma's, maar uw programma is naar uw wensen ingedeeld. Locatie, training en lunch e.d. helemaal prima verzorgd.” - Be­oor­de­ling: 8.3

W. van den Heuvel, Van Luyt taxateurs.nl