Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

BTW & Internationaal

Zakendoen in het buitenland? Bespaar geld en pas internationale BTW-regels in je voordeel toe. Volg de tweedaagse cursus BTW en Internationaal van Learnit.


Boekhouden voor beginners

De boekhouding: niet iedereen houdt ervan, maar het is wel van groot belang om een overzicht te krijgen van hoe de financiën en jouw bedrijf ervoor staan. In deze training maak je kennis met de meest gebruikte boekhoudmethodes.


Effectieve rapportages

Snel en effectief financiële rapportages maken? Kwaliteit van je managementrapportages verbeteren? Leer het in de cursus Effectieve Rapportages van Learnit.


Financieel management voor de niet-financiële manager

Heb je als manager regelmatig te maken met financiële onderwerpen en wil je jouw inzicht hierin vergroten? In deze training leg je een stevige basis in financieel management, zodat je een nog vollediger manager wordt.


IFRS Essentials

De impact van IFRS op je bedrijf ontdekken? Je jaarrekening transparant en compliant met IFRS? Leer het in de cursus IFRS Essentials van Learnit.


Jaarrekening lezen

Snel inzicht in de financiële performance van een bedrijf? Doelgericht jaarcijfers analyseren? Leer het in de eendaagse training Jaarrekening Lezen.


Omzetbelasting (BTW)

Meer halen uit je BTW-aangifte? BTW-regelingen en vrijstellingen optimaal toepassen? Leer het in de 2-daagse training Omzetbelasting van Learnit.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Zeer kundige trainer met brede kennis van zaken. Faciliteiten zijn dik in orde. lesdag (7 uren) is net lang genoeg om geconcentreerd te blijven"

“Deze cursus heeft mij ontzettend geholpen en was ontzettend leerzaam!!! De trainer nam alle tijd mij de stof bij te brengen dit was erg plezierig!!”

S. Aarendonk - Boekhouden voor beginners
Beoordeling 9.2
"Fijne cursus door theorie in combinatie met de ruimte voor de diverse praktijkvoorbeelden."

BTW & Internationaal
“Deze training is geheel op maat geweest, waardoor deze perfect aansloot bij wat ik als cursist nodig had.”

Desiree Hoekstra, Nederlandsch Octrooibureau (NLO) - Boekhouden voor beginners
Beoordeling 9.0
“Geeft je een beeld wat er gebeurt op financieel gebied als je een bepaalde keuze maakt in je bedrijfsvoering. Is erg interessant om dit eens vanuit dit standpunt te bekijken.”

P.A.C. Hoefnagels, VolkerRail B.V. - Financieel management voor de niet-financiële manager
Beoordeling 8.3
“Professionele aanpak en interactieve opzet. Een training op niveau in een prettige setting.Kwaliteit goed, de basics van het financieel management komen aan bod. Theorie door middel van opdrachten meteen omzetten in aktie. De tijd wordt volledig en nuttig benut.”

A. Veldman, Universiteit van Twente - Financieel management voor de niet-financiële manager
Beoordeling 7.7

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod