Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

BTW & Internationaal

Zakendoen in het buitenland? Bespaar geld en pas internationale BTW-regels in je voordeel toe. Volg de tweedaagse cursus BTW en Internationaal van Learnit.


Boekhouden voor beginners

De boekhouding: niet iedereen houdt ervan, maar het is wel van groot belang om een overzicht te krijgen van hoe de financiën en jouw bedrijf ervoor staan. In deze training maak je kennis met de meest gebruikte boekhoudmethodes.


Effectieve rapportages

Snel en effectief financiële rapportages maken? Kwaliteit van je managementrapportages verbeteren? Leer het in de cursus Effectieve Rapportages van Learnit.


Financieel management voor de niet-financiële manager

Heb je als manager regelmatig te maken met financiële onderwerpen en wil je jouw inzicht hierin vergroten? In deze training leg je een stevige basis in financieel management, zodat je een nog vollediger manager wordt.


IFRS Essentials

De impact van IFRS op je bedrijf ontdekken? Je jaarrekening transparant en compliant met IFRS? Leer het in de cursus IFRS Essentials van Learnit.


Jaarrekening lezen

Snel inzicht in de financiële performance van een bedrijf? Doelgericht jaarcijfers analyseren? Leer het in de eendaagse training Jaarrekening Lezen.


Omzetbelasting (BTW)

Meer halen uit je BTW-aangifte? BTW-regelingen en vrijstellingen optimaal toepassen? Leer het in de 2-daagse training Omzetbelasting van Learnit.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Professionele aanpak en interactieve opzet. Een training op niveau in een prettige setting.Kwaliteit goed, de basics van het financieel management komen aan bod. Theorie door middel van opdrachten meteen omzetten in aktie. De tijd wordt volledig en nuttig benut.”

A. Veldman, Universiteit van Twente - Financieel management voor de niet-financiële manager
Beoordeling 7.7
“Een hele interessant en vooral heel fijn dat er naar de persoonlijke situatie gekeken wordt. De trainer nam een week van te voren contact op en heeft de training aangepast naar de behoefte van de cursisten. De training gaf mij precies het inzicht dat ik nodig heb om de financiële zaken in mijn organisatie te kunnen begrijpen zonder dat ik daar een boekhoud opleiding voor hoef te volgen.”

Bas Kesselaer, VDK Telecommunicatie - Financieel management voor de niet-financiële manager
Beoordeling 8.7
“Deze training is geheel op maat geweest, waardoor deze perfect aansloot bij wat ik als cursist nodig had.”

Desiree Hoekstra, Nederlandsch Octrooibureau (NLO) - Boekhouden voor beginners
Beoordeling 9.0
"Goede cursus met de juiste diepgang."

IFRS Essentials
"Leuke, praktische training."

"Ik was blij verrast over de training. Wat ik geleerd heb is goed van toepassing in mijn werksituatie. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat de training wat saai zou zijn. Vooral voor iemand die niet echt geïnteresseerd in het boekhouden op zich. Het tegendeel is echter door deze training bewezen."

Boekhouden voor beginners

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod