Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

BTW & Internationaal

Zakendoen in het buitenland? Bespaar geld en pas internationale BTW-regels in je voordeel toe. Volg de tweedaagse cursus BTW en Internationaal van Learnit.


Boekhouden voor beginners

De boekhouding: niet iedereen houdt ervan, maar het is wel van groot belang om een overzicht te krijgen van hoe de financiën en jouw bedrijf ervoor staan. In deze training maak je kennis met de meest gebruikte boekhoudmethodes.


Effectieve rapportages

Snel en effectief financiële rapportages maken? Kwaliteit van je managementrapportages verbeteren? Leer het in de cursus Effectieve Rapportages van Learnit.


Financieel management voor de niet-financiële manager

Heb je als manager regelmatig te maken met financiële onderwerpen en wil je jouw inzicht hierin vergroten? In deze training leg je een stevige basis in financieel management, zodat je een nog vollediger manager wordt.


IFRS Essentials

De impact van IFRS op je bedrijf ontdekken? Je jaarrekening transparant en compliant met IFRS? Leer het in de cursus IFRS Essentials van Learnit.


Jaarrekening lezen

Snel inzicht in de financiële performance van een bedrijf? Doelgericht jaarcijfers analyseren? Leer het in de eendaagse training Jaarrekening Lezen.


Omzetbelasting (BTW)

Meer halen uit je BTW-aangifte? BTW-regelingen en vrijstellingen optimaal toepassen? Leer het in de 2-daagse training Omzetbelasting van Learnit.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"De training werd gegeven in een goed tempo, waarbij de cursisten goed konden meekomen. Het was geen grote groep, waardoor er genoeg ruimte was voor het individu. De stof was in een logische volgorde, waardoor je door verder te gaan in de training de basis goed bleef herhalen, waardoor deze bij blijft."

"Veel trucjes geleerd"

"Fijne cursus door theorie in combinatie met de ruimte voor de diverse praktijkvoorbeelden."

BTW & Internationaal
"Ik heb een goede indruk gekregen van deze BTW training. Het is goed uitgelegd en het helpt je op weg om inzicht te krijgen in de aansluiting van Crediteuren administratie naar afhandeling aan de Belastingdienst door de boekhouding."

Omzetbelasting (BTW)
"Goede inhoudelijke training; toegesneden op de vraag van de cursist."

Jaarrekening lezen
"Interessante leerzame cursus toegevoegde waarde het lesboek zodat je op het werk of thuis nog eens kunt nakijken. Met vriendelijke groet Karel Pelzer."

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod