Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

SQL Basis

Snel en makkelijk gegevens opvragen uit een SQL-database? Eenvoudig databewerkingen uitvoeren, zoals combineren, invoegen en berekenen? In de 2-daagse training SQL Basis leer je hoe je zoveel mogelijk waarde uit je data haalt


SQL Basis - Oracle

Snel en makkelijk informatie uit Oracle databases opvragen en bewerken met SQL? Slimmer gebruikmaken van je data? Doe mee met de tweedaagse training SQL Basis -Oracle van Learnit.


SQL Report Builder

Zelf snel en gemakkelijk complexe rapportages uit grote databases halen: dat is wat je in deze training met SQL Report Builder leert.


SQL Vervolg

Complexe databewerkingen, logische tests en programma’s uitvoeren in Microsoft SQL Server? Met de 2-daagse training SQL Vervolg til je je SQL skills naar een hoger niveau.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“SQL Basis was een prima training en direct toepasbaar in de praktijk. De trainer is vriendelijk en geduldig en open. Hij heeft zeker kennis van zaken en vindt het leuk op uitgedaagd te worden door z'n cursisten.”

M. Sybesma, GGZ Rivierduinen, - Transact-SQL Basis - MS SQL Server
Beoordeling 8.4
“Prima training voor beginners die al een klein beetje ervaring hebben met SQL, er wordt redelijk rekening gehouden met het type SQL dat je zelf gebruikt (van tevoren evt aangeven bij de organisatie, dan kan je mogelijk een ander tekstboek ontvangen). In de training blijft het echt bij de basis dingen.”

Kelly de Kuyper, Pluriplus / Pluripharm - SQL Basis
Beoordeling 7.3
“Goede training waar je in de praktijk heel veel mee kan.”

R. Arts, AM-Groep - SQL Basis
Beoordeling 8.2
"Deze basistraining geeft een goede overview wat SQL is en wat je ermee kunt. Aan de hand van een logisch opgebouwde structuur ga je in twee dagen van een heel simpele query naar een flink geavanceerde diepgaande query."

SQL Basis
"Een aanrader! Leuke informele manier om je kennis te verbreden."

Open Leervorm SQL
“SQL Basis Oracle is een training die ik met een gerust hart kan aanbevelen. De praktische toepasbaarheid is erg groot!”

N. Meijer. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - SQL Basis - Oracle
Beoordeling 8.6

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod