Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

SQL Basis

Snel en makkelijk gegevens opvragen uit een SQL-database? Eenvoudig databewerkingen uitvoeren, zoals combineren, invoegen en berekenen? In de 2-daagse training SQL Basis leer je hoe je zoveel mogelijk waarde uit je data haalt


SQL Basis - Oracle

Snel en makkelijk informatie uit Oracle databases opvragen en bewerken met SQL? Slimmer gebruikmaken van je data? Doe mee met de tweedaagse training SQL Basis -Oracle van Learnit.


SQL Report Builder

Zelf snel en gemakkelijk complexe rapportages uit grote databases halen: dat is wat je in deze training met SQL Report Builder leert.


SQL Vervolg

Complexe databewerkingen, logische tests en programma’s uitvoeren in Microsoft SQL Server? Met de 2-daagse training SQL Vervolg til je je SQL skills naar een hoger niveau.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

"Inhoud van de cursus is prima, je krijgt een duidelijk beeld over de toepasbaarheid van de stof binnen de eigen organisatie. Leuke oefeningen en prima docent die inspirerend weet les te geven."

SQL Basis - Oracle
“Het is een goed opgebouwde cursus, die goed is te volgen zelfs voor de absolute beginner.De docent is gepassioneerd, duidelijk en goed in het beantwoorden van vragen.”

N. de Korte, Q-TC Nederland B.V. - SQL Basis
Beoordeling 9.7
“Bruikbaar in mijn organisatie waar ik werk”

Louis Kamphuis, Beaphar B.V. - Open Leervorm SQL
Beoordeling 6.6
“Met deze training leer je in 2 dagen wat SQL is, hoe je het kan gebruiken en wat de bekende gemaakt fouten zijn. De trainer is zeer professioneel en heeft veel kennis van de materie.”

D. Gebroers, Alfa Accountants en Adviseurs - Transact-SQL Basis - MS SQL Server
Beoordeling 9.6
“Voor een goede SQL-basis is dit zeker een training die aan te raden is. Ook de manier van lesgeven en praktijk vind ik heel prettig. Wat je leert voer je direct uit om het beter te begrijpen.”

M. Amasslam, Quby B.V. - SQL Basis
Beoordeling 7.8
"Bij Learnit blijven ze leren van hun eigen lessen. Wat een top cursus!"

SQL Basis

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod