Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

Cursus SQL Basis

2 trainingsdagen

Snel en makkelijk gegevens opvragen uit een SQL-database? Eenvoudig databewerkingen uitvoeren, zoals combineren, invoegen en berekenen? In de 2-daagse training SQL Basis leer je hoe je zoveel mogelijk waarde uit je data haalt


Cursus SQL Basis - Oracle

2 trainingsdagen

Snel en makkelijk informatie uit Oracle databases opvragen en bewerken met SQL? Slimmer gebruikmaken van je data? Doe mee met de tweedaagse training SQL Basis -Oracle van Learnit.


Cursus SQL Report Builder

2 trainingsdagen

Zelf snel en gemakkelijk complexe rapportages uit grote databases halen: dat is wat je in deze training met SQL Report Builder leert.


Cursus SQL Vervolg

2 trainingsdagen

Complexe databewerkingen, logische tests en programma’s uitvoeren in Microsoft SQL Server? Met de 2-daagse training SQL Vervolg til je je SQL skills naar een hoger niveau.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Goede trainer, genoeg trainingsmateriaal. Ik heb mijn initiële doelstellingen bereikt.”

H. Vranac-Arapovic, Gemeente Breda - SQL Basis
Beoordeling 8.4
“SQL Basis Oracle is een training die ik met een gerust hart kan aanbevelen. De praktische toepasbaarheid is erg groot!”

N. Meijer. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - SQL Basis - Oracle
Beoordeling 8.6
"E. van Herwijnen - "Positieve indruk. Goede locatie, training, oefenstof en toepasbaarheid in de praktijk." - Beoordeling: 7.2"

SQL Basis
“Erg goede training. In twee dagen wordt er veel behandeld, maar dit gaat toch in een prettig tempo. Goede afwisseling van theorie en zelf oefeningen maken. Prima trainer, heeft veel kennis van de materie en kan dit ook duidelijk en op een prettige manier overbrengen.”

T. Wolfs, NUON - SQL Basis
Beoordeling 9.0
“SQL is een taal. De training leert jou hoe je deze taal kunt lezen en begrijpen en hoe je met deze taal een eenvoudig verhaal kunt vertellen. De locatie (Amsterdam, Muziekgebouw aan het IJ) was geweldig - top locatie, met alle nodige voorzieningen, gastvrijheid, een beetje het thuisgevoel .Learnit Training voldeed aan mijn verwachtingen - benaderbaar, goede dialoog, geen onnodige wachttijd, goede informatievoorzienning, duidelijk.”

K. Gnezda Meijer, Diebold - SQL Basis
Beoordeling 7.4
“Deze training is ideaal voor mensen die gaan werken met SQL database's. Er word veel uitgelegd, tempo is nooit te laag. Allerlei soorten query's komen aan bod en ook het kruisgebruik van type's door elkaar heen. Aanrader!”

J. de Groot, Kemira - SQL Basis
Beoordeling 8.2

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod