Gespecialiseerde trainers
Hoge beoordeling
Flexibel aanbod

SQL Basis

Snel en makkelijk gegevens opvragen uit een SQL-database? Eenvoudig databewerkingen uitvoeren, zoals combineren, invoegen en berekenen? In de 2-daagse training SQL Basis leer je hoe je zoveel mogelijk waarde uit je data haalt


SQL Basis - Oracle

Snel en makkelijk informatie uit Oracle databases opvragen en bewerken met SQL? Slimmer gebruikmaken van je data? Doe mee met de tweedaagse training SQL Basis -Oracle van Learnit.


SQL Report Builder

Zelf snel en gemakkelijk complexe rapportages uit grote databases halen: dat is wat je in deze training met SQL Report Builder leert.


SQL Vervolg

Complexe databewerkingen, logische tests en programma’s uitvoeren in Microsoft SQL Server? Met de 2-daagse training SQL Vervolg til je je SQL skills naar een hoger niveau.


Referenties

Wat anderen zeggen over onze trainingen.

“Leuke en interessante training. Duidelijke uitleg, voorbeelden en opdrachten. Ook fijn dat de opdrachten zo gesteld zijn als een collega ze aan je zou stellen, zodat je zelf moet nadenken hoe je het gaat aanpakken. Veel functies geleerd in korte tijd.”

Helene Hallebeek, Transavia - Open Leervorm SQL
Beoordeling 7.6
“Voor een goede SQL-basis is dit zeker een training die aan te raden is. Ook de manier van lesgeven en praktijk vind ik heel prettig. Wat je leert voer je direct uit om het beter te begrijpen.”

M. Amasslam, Quby B.V. - SQL Basis
Beoordeling 7.8
“De trainer bracht zijn kennis goed en duidelijk over. De combinatie theorie-praktijk was zeer prettig!”

P. Biermans, CompuGroup Medical (CGM) - SQL Basis
Beoordeling 8.8
“Goede duidelijke training, echt voor het bouwen van rapporten voor beginners.”

D. Hoekstra, NLO - SQL Report Builder
Beoordeling 9.0
“Mooie uitleg gekregen van alle basis principes binnen SQL en de diverse dialecten ervan. Ook als opfris cursus erg aan te raden!”

Erwin Vos, OFGV - Open Leervorm SQL
Beoordeling 8.9
“Een training in een informele sfeer, waar persoonlijk contact voorop staat. Op deze manier kan iedereen in zijn tempo de stof tot zich nemen en is er voldoende ruimte om je doelen te behalen.”

J. Koopmans, Roba Mentals B.V. - SQL Basis
Beoordeling 8.2

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

Gespecialiseerde trainers

Hoge beoordeling

Flexibel aanbod