Learnit Training

Gratis cursus Presenteren

Tijdens een presentatie sta jij in de schijnwerper. Jij staat letterlijk lijnrecht tegenover het publiek. Als enkeling tegenover de groep. De mens is in wezen een groepsdier en voor de meesten onder ons is het toespreken van een groep een enorm stressvolle gebeurtenis. We willen niet uit de groep vallen en falen onder toeziend oog van publiek.

Om niet te falen moet een presentatie goed worden voorbereid. En hier gaat het meestal fout. Men denkt vaak dat een presentatie voorbereiden gelijk staat aan het maken van PowerPoint dia's met daarop hetgeen je wilt zeggen. Daarna is het een kwestie van uw PowerPoint 'doen' voor het publiek. Gevolg: een publiek dat vechtend tegen de slaap staart naar dia's, hopend dat het snel voorbij is. En dat hoopt de presentator vaak ook.

Herkenbaar? Mooi. Zo ga je het nooit meer doen. Nu ga je leren hoe je een presentatie voorbereidt, hoe je PowerPoint wel goed gebruikt en hoe je die ontspannen en goede presentator wordt. Jij gaat schitteren in de schijnwerper!

Klik hier om de gratis online cursus Presenteren te volgen.

Liever een training met andere deelnemers volgen? Ga dan naar de trainingspagina van Presenteren met overtuiging. Indien je een groepstraining wilt organiseren, kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen met één van onze adviseurs. We denken graag met jou mee en wensen je veel succes met jouw presentaties!