In deze training ga je werken aan je presentatievaardigheden. Je krijgt inzicht in jouw stijl, de voorbereiding, hints- en tips en zult een succeservaring beleven. Presenteren is te leren!

 • Overwin je podiumvrees
 • Vang de aandacht van je publiek
 • Kom zelfverzekerd over
 • Intensieve persoonlijke begeleiding
 • Omgaan met lastige vragen

Zie je op tegen die ene presentatie voor het managementteam? Ben je veel te lang bezig om je verhaal aan het projectteam kloppend te maken? Vind je je verhaal niet spannend genoeg? Of krijg je al een knoop in je maag bij de gedachte aan het komende symposium? Niet nodig! De sleutel tot overtuigend presenteren is presenteren met vertrouwen en weten hoe je je publiek kunt prikkelen. Hoe je dat doet leer je in onze tweedaagse training Presenteren met overtuiging.

Gezonde spanning maakt je scherp en helpt je om met aandacht een overtuigende presentatie neer te zetten. Maar als je te veel spanning ervaart lukt het niet de presentatie neer te zetten die je voor ogen hebt. In de training gaan we daarom kijken wie je bent en wat je belemmert om met vertrouwen voor een publiek te staan. We onderzoeken waar je spanning vandaan komt en hoe je er mee om kunt gaan.

Een voorwaarde voor presenteren met overtuiging is contact maken met je publiek. Dat kan alleen als je authentiek overkomt; als je jezelf bent. In de training leer je je kwaliteiten en sterke eigenschappen in te zetten voor een overtuigende presentatie en geven we je de tools om de aandacht van je publiek niet alleen te prikkelen, maar ook vast te houden. Tot slot is het belangrijk te weten wat je wilt vertellen: de inhoud. Wanneer je gaat nadenken over wat je wilt bereiken bij het publiek, leer je je verhaal beter op te bouwen en beter te structureren. Zo maakt jouw presentatie de meeste indruk. Veel mensen denken dat presenteren niet voor iedereen is weggelegd. Wij geloven dat iedereen kan leren presenteren met overtuiging!

Onderwerpen

Tijdens de training komen onder andere onderstaande onderwerpen aan bod:

 • Een presentatie voorbereiden:

  Waar moet je rekening mee houden bij het voorbereiden van je presentatie?

 • Boeiend spreken:

  Hoe prikkel je je publiek, wat is een sprankelende opening en een afsluiting die bijblijft?

 • Spanning voor en tijdens het presenteren:

  Je leert wat de oorzaak van spanning is en in welke mate spanning je kan helpen of tegenwerken. Inzicht in de mate van spanning die je ervaart en waar die spanning vandaan komt.

 • Spanning omzetten in positieve energie:

  Hoe zorg je ervoor dat spanning je niet in de weg zit? Je krijgt tools en technieken om zowel fysieke als mentale spanningsverschijnselen om te zetten in positieve energie.

 • Communicatie:

  Hoe communiceren we en wat kunnen we hiervan leren voor het geven van presentaties?

 • Verbale, nonverbale en paralinguale communicatie:

  Wat zeg je letterlijk, wat doe je met je lichaam en hoe klinkt je stem? Hoe kom je over als presentator? En wat voor invloed heeft dit op het effect van je presentaties?

 • Doel, structuur en opzet:

  Hoe bepaal je het doel van je presentatie, wat voor soort doelen kun je nastreven, hoe kom je tot de inhoud van je presentatie en in welke vorm moet je dit gieten?

 • Aandacht krijgen en vasthouden:

  Waarmee krijg je de aandacht van je publiek en wat kun je doen om die aandacht ook vast te houden?

 • Gebruik van hulpmiddelen:

  Welke hulpmiddelen kies je en hoe ondersteunen die jouw presentatie? Hoe zorg je ervoor dat alles soepel verloopt?

Hou er rekening mee dat je ongeveer drie uur tijd besteedt aan de voorbereiding van een mini-presentatie, die je verzorgt tijdens de tweede trainingsdag.

Resultaten

 • Je staat met zelfvertrouwen en plezier te presenteren
 • Je weet hoe je het doel van je presentatie vaststelt en weet dat doel te bereiken
 • Je weet hoe je de inhoud van je presentatie opbouwt en vormgeeft
 • Je weet de aandacht van je publiek te trekken én vast te houden
 • Je weet je publiek te prikkelen

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die (voor hun werk) in het openbaar moeten spreken, hun presentatietechnieken willen verbeteren en zelfverzekerd voor de groep willen staan. Waar wil jíj aandacht aan besteden binnen het thema presenteren?

Lesmethodiek

In de training wisselen we af tussen concreet ervaren, experimenteren met gedrag en technieken, reflecteren en theorie verkennen. Hiermee sluit het trainingsprogramma goed aan op alle type deelnemers. Er zit veel actie in de training, zodat je daadwerkelijk ervaart wat het effect is van nieuw gedrag. Dit maakt de herkenning van succes mogelijk. Daarnaast benadrukken we dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen groeiproces en hier het eigenaarschap over moet nemen. In onze training nodigen wij je uit om continue te reflecteren en verbanden te leggen met de praktijk. Ons streven is het inzicht te vergroten en je zélf de vertaalslag te laten maken. Dit zal de kans op werkelijke gedragsverandering vergroten.

Maatwerk

De onderwerpen geven je een goede indicatie van hoe de training eruit zal komen te zien. Toch kan de inhoud iets verschillen per training, afhankelijk van de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen van de deelnemers. In individuele intakegesprekken voorafgaand aan de training worden de leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.

Beschikbare data

Wanneer wil jij starten?

21 June 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

14 August 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

03 October 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

24 November 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

28 June 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

03 August 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

08 September 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

16 October 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

20 November 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

29 June 2023

Arnhem
€ 1150,- excl. BTW

28 September 2023

Arnhem
€ 1150,- excl. BTW

10 July 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

15 August 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

20 September 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

26 October 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

01 December 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

10 July 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

29 August 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

20 October 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

12 December 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

21 July 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

28 August 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

02 October 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

07 November 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

13 December 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

25 July 2023

Den Haag
€ 1150,- excl. BTW

15 September 2023

Den Haag
€ 1150,- excl. BTW

07 November 2023

Den Haag
€ 1150,- excl. BTW

15 August 2023

Eindhoven
€ 1150,- excl. BTW

14 November 2023

Eindhoven
€ 1150,- excl. BTW
Toon alle startdata

De beste training voor jou

Bij Learnit vind je altijd een training waarmee je verder komt. Van (technische) IT skills tot communicatie of persoonlijk leiderschap. Daarbij kan je kiezen uit de trainingsvorm die jij het prettigst vindt: een klassikale training, een maatwerktraining bij jou op kantoor, een online cursus of een e-learning. Wij hebben voor iedereen de juiste training en trainingsvorm. Want leren op de manier die het best bij jou past, zorgt voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

 • Altijd en overal persoonlijk

  Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Of je nou een cursus volgt bij ons, op kantoor of op je pc, wij zorgen dat je je genoeg thuisvoelt om je grenzen te verleggen.

 • Gewoon doen!

  Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je in beweging komt. Scherp blijft. Steeds nieuwe stappen zet. Wij stimuleren je om de stap te wagen en er echt voor te gaan.

 • Groeien door kennis en inspiratie

  Ontdek iets nieuws. Versterk je kwaliteiten. En kies je eigen weg. Wij helpen je groeien met trainingen en leervormen die echt bij jou passen.

 • Skills voor de toekomst

  We denken altijd in mogelijkheden en win-win. En we werken elke dag aan nieuwe oplossingen voor morgen. Door opleidingen te bieden waarmee jij goed voorbereid bent op de toekomst.

 • Samen werken aan kwaliteit

  Aan loze beloftes doen wij niet. Maar wel aan kwaliteit, kennis en ervaring. Een breed cursusaanbod mogelijk gemaakt door onze geïnspireerde medewerkers en trainers.

 • Begrijpen en begrepen worden

  We luisteren naar wat er bij jou leeft. Waar jij behoefte aan hebt. Want daar begint onze oplossing, ons maatwerk. Elkaar goed begrijpen en helder communiceren, daar geloven wij in.

Bekijk meer over Learnit

Samen verder komen

Een training volgen bij Learnit betekent samen leren. Samen met jouw ervaren trainer, samen met je cursusgroep of samen met je collega’s. En of je de training nou thuis, op jouw kantoor of op één van onze trainingslocaties volgt, wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen. Onze kennis met jou te delen op zo’n manier dat jij er echt wat aan hebt. Samen verder komen door persoonlijke aandacht en elkaar goed begrijpen; daar geloven wij in.

Direct toepassen in je werk

Theorie uit een boekje leren waar je vervolgens weinig mee kan in je werk? Niet bij Learnit! Welke training je ook volgt bij ons, je kan er direct mee aan de slag op je werkplek. Door jouw unieke leerdoelen die je aan het begin van de training samen met de trainer bepaalt. Door de afwisseling van theorie en (interactieve) praktijkopdrachten. En door de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je dagelijks werk mee te nemen naar de training.

Beschikbare data

Wanneer wil jij starten?

21 June 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

14 August 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

03 October 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

24 November 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

28 June 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

03 August 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

08 September 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

16 October 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

20 November 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

29 June 2023

Arnhem
€ 1150,- excl. BTW

28 September 2023

Arnhem
€ 1150,- excl. BTW

10 July 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

15 August 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

20 September 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

26 October 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

01 December 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

10 July 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

29 August 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

20 October 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

12 December 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

21 July 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

28 August 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

02 October 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

07 November 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

13 December 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

25 July 2023

Den Haag
€ 1150,- excl. BTW

15 September 2023

Den Haag
€ 1150,- excl. BTW

07 November 2023

Den Haag
€ 1150,- excl. BTW

15 August 2023

Eindhoven
€ 1150,- excl. BTW

14 November 2023

Eindhoven
€ 1150,- excl. BTW
Toon alle startdata

 

Lokatie

Datum

Reset filters

Utrecht

21 June 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

14 August 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

03 October 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

24 November 2023

Utrecht
€ 1150,- excl. BTW

Amsterdam

28 June 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

03 August 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

08 September 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

16 October 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

20 November 2023

Amsterdam
€ 1150,- excl. BTW

Arnhem

29 June 2023

Arnhem
€ 1150,- excl. BTW

28 September 2023

Arnhem
€ 1150,- excl. BTW

Groningen

10 July 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

15 August 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

20 September 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

26 October 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

01 December 2023

Groningen
€ 1150,- excl. BTW

Zwolle

10 July 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

29 August 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

20 October 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

12 December 2023

Zwolle
€ 1150,- excl. BTW

Rotterdam

21 July 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

28 August 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

02 October 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

07 November 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

13 December 2023

Rotterdam
€ 1150,- excl. BTW

Den Haag

25 July 2023

Den Haag
€ 1150,- excl. BTW

15 September 2023

Den Haag
€ 1150,- excl. BTW

07 November 2023

Den Haag
€ 1150,- excl. BTW

Eindhoven

15 August 2023

Eindhoven
€ 1150,- excl. BTW

14 November 2023

Eindhoven
€ 1150,- excl. BTW

Geen geschikte startdatum? Stuur ons een datumverzoek. Dan bekijken we samen hoe we toch aan jouw trainingsvraag kunnen voldoen.

Referenties

Wat anderen zeggen over deze training

Cursus Presenteren met overtuiging referenties - Gemiddeld cijfer 8.4

 • “Zeer goede professionele training. Zeker een grote meerwaarde. Zeer prettig dat de groep klein is waardoor je ook goed kunt oefenen.”

  A. Spierings, ISD-Kompas- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 10.0
 • “De door mij gevolgde training heeft mij de gewenste handvatten gegeven om meer ontspannen en beter voorbereid een presentatie te kunnen geven.”

  H. Hessen, Metalmek Lighting B.V.- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.7
 • “De inhoud is prima, een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.”

  E. Ellens, Waterschap Noorderzijlvest- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.0
 • “Goede training met enthousiaste trainster. Er was voldoende aandacht voor eigen leerdoelen. Mezelf terugzien op video was niet leuk, maar wel erg nuttig. Ik heb er veel aan gehad en heb nu het gevoel met veel minder zenuwen een presentatie te kunnen geven.”

  J. Westerman, Hogeschool Rotterdam- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.3
 • “De voorbereiding op de lessen vond ik uitermate professioneel. Vooraf informeren binnen de groep waar de leerdoelen liggen en aan de hand daarvan het programma maken houdt in dat het daadwerkelijk 'op maat gemaakt' is. Tijdens de dag kwam ook duidelijk deze input tot uiting en was er ook veel interactie.”

  Jose Joosten, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.7
 • “De training Presenteren met Overtuiging is bijzonder aan te bevelen aan een ieder. Verschil in professie vormt - mijns inziens - geen drempel. Ik heb veel meer geleerd dan alleen presenteren: van totaal nerveus zijn ben ik 180 graden gedraaid naar zelfverzekerd zijn. Voorts waren de presentaties van de overige deelnemers interessant en leerzaam. Ik wil wel benadrukken dat de deskundigheid van de trainer een absolute bijdrage heeft geleverd aan het succes van deze training.”

  A. Anssems, Gemeente Groningen- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 9.1
 • “Het was een goede training. Dagen werden goed benut en we kwamen nog bijna tijd tekort. Ik had niet verwacht nog studiemateriaal te ontvangen, dus dat was een aangename verrassing. Er werd lekker veel geoefend en er was alle ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen.”

  P. Bergsma, Hogeschool van Amsterdam- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.0
 • “Erg praktisch en toepasbaar in je werk!”

  S. Mutly, Deelgemeente Kralinge-Crooswijk- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 7.9
 • “Precies passend naar mijn wens,wellicht dankzij het intakegesprek.”

  G. Roefs, Agco Netherlands B.V.- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 9.4
 • “D.m.v. de training heb ik mijn leerdoelen kunnen realiseren op het gebied van presenteren. De goede mix van theorie en praktijk (veel oefenen dus) heeft daar zeker aan bijgedragen.”

  J. van de Scheur, AS Watson H&B- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.3
 • “Praktijk- en maatgericht!”

  K. Sweens, Driscolls- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.4
 • “Een boeiende en leerzame training. Je hebt de mogelijkheid om diverse problemen uit je eigen praktijk in te brengen en op een leuke manier worden er suggesties gegeven, zodat je effectiever kunt presenteren.”

  J. ter Avest, Gemeente Dalfsen- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.3
 • “Deze training biedt je handvaten, niet om in een rol te stappen, maar om je beste zelf naar voor te brengen tijdens het presenteren. Je leert niet alleen je zwakke en sterke kanten beter kennen, maar je werkt ook aan het bepalen van objectieven die je na het presenteren kan gebruiken als basis voor reflectie. Het doel is om elke keer beter te presenteren; want presenteren kan iedereen!”

  L. Paaskesen, Lise Consultancy- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 7.6
 • “Goed georganiseerde training, voornamelijk interessant voor mensen die veel moeite hebben om structuur in een presentatie te brengen. Daarbij krijg je handvatten om goed om te gaan angstsituaties.”

  R. van Vieren, AFAS Software B.V.- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 7.8
 • "Top training! Goede training voor teambuilding en zelfvertrouwen !"

  - Presenteren met overtuiging
 • “Verwacht je binnenkort één of meerdere presentaties te moeten geven en wil je goed beslagen ten ijs komen met een presentatie die goed valt bij de doelgroep en het doel bereikt dat jij voor ogen hebt, dan is Presenteren met Overtuiging een goede keuze.”

  M. Jonkhout, Kennis Management Groep- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 7.3
 • “Presenteren met overtuiging is een goede opleiding voor een ieder die moet presenteren of regelmatig presenteert. Jje krijgt zeer effectieve handvatten om direct in de praktijk te gebruiken. Na deze cursus ben ik mijn voorbereiding en mijn presentaties anders gaan opzetten en heb hier veel positieve reacties op gekregen.”

  B. Groeneveld, Topa Verpakking B.V.- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.0
 • “De training is verrassend leuk om mee te maken en bevat bovendien een aantal waardevolle tips en adviezen die direct toepasbaar zijn in toekomstige presentaties.”

  M. Schols, Stichting LVO- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.3
 • "Erg leerzame training, veel oefenen. Veel van geleerd en meteen toepasbaar in de praktijk!"

  - Presenteren met overtuiging
 • “Veel geoefend, veel tips gekregen, ook over communicatie. Positieve benadering helpt enorm om je te verbeteren.”

  I.W. Schutte, Hanze Hogeschool- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.7
 • “Een korte training met praktische tips en trucs die direct toepasbaar zijn, om een goede presentatie neer te zetten.”

  K. Bouwman, FMHaaglanden- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.2
 • “Deze training heeft mij enorm geholpen met het maken van mijn salespitch en mij meer zelfvertrouwen gegeven bij het presenteren. Dit allemaal middels een persoonlijke aanpak in een vertrouwde setting.”

  D. Dekker, You Get B.V.- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.0
 • “Ik ben aan deze training begonnen om van de welbekende presentatiestress af te kunnen komen. Ik moet zeggen dat ik deze training, natuurlijk ook mede door de cursusleidster, echt als super positief heb ervaren. Het gaat mij helpen de volgende keren goed met de stress om te gaan.”

  T. de Jong, Schunk Rotterdam- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.4
 • “'Een uitstekende training, waarbij ik eenprima gevoel aan heb overgehouden en waar we met het geoefende ook wat kunnen.'”

  D. Vermeulen. Izore- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 10.0
 • "De lessen zijn direct praktisch toepasbaar."

  - Presenteren met overtuiging
 • “Praktische training die zodanig wordt aangepast - aan de hand van het intakegesprek - op hetgeen je wilt verbeteren.”

  A. Edelenbosch, Syngenta- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.3
 • “Deze training heeft mij overtuigd van mijn mogelijkheden en capaciteiten; mijn zelfvertrouwen en assertiviteit zijn gegroeid in deze twee dagen.”

  A. Linders- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.1
 • “Een training met onbekende deelnemers uit andere bedrijven maakt je minder kwetsbaar. We hadden een klein groepje, waardoor ieders behoeften en vragen goed konden worden aangepakt. De training ging behoorlijk de emotionele kant op, maar dat was helemaal geen probleem in deze veilige omgeving. Ik heb erg veel zin gekregen in het opzetten van een nieuwe presentatie volgens de mij aangeleerde wijze in deze training. Ik hoop dat het lukt om de training zo klein te houden.”

  E. Cremers, Cito- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 7.1
 • “Praktische training die zeer op maat wordt gegeven. Zeer ervaren begeleiding. Ik kon het geleerde meteen toepassen.”

  E. van Bruggen, ProRail -m- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.4
 • “Vruchtbare training, direct toepasbaar in de praktijk en laat jezelf nog beter leren kennen.”

  H. Rampersad, Gemeente Zaandstad- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.1
 • “Door echt aan de slag te gaan leer je hoe je je presentatie en je manier van presenteren kunt verbeteren. Jezelf terugzien op de video helpt daarbij erg.”

  K. Veenma, Provincie Overijssel- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.0
 • “Goede training, die erg praktisch is opgebouwd. De begeleider speelt goed in op de cursisten en de huidige situatie. Door met de camera te werken, jezelf terug te zien (wat nooit leuk is) en de handige tips om in het vervolg mee te nemen, kom je met meer bagage de training uit.”

  B. Klein, Koppert Biological Systems B.V.- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.1
 • “Veel praktijkvoorbeelden door mede-cursisten en aan de hand van videomateriaal word je zelf een spiegel voorgehouden. Soms wel confronterend, maar zeker leerzaam.”

  J. de Vries, Afterpay- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 7.6
 • “In de training Presenteren met Overtuiging ga je 2 dagen achter elkaar lekker praktisch aan de slag. Omdat je al snel een presentatie gaat geven, word je geconfronteerd met je eigen belemmerende gedachte dat je, om een "goede presentatie" te kunnen geven, meer voorbereiding moet hebben dan slechts een avond tussen die 2 dagen in. Maar als je de stappen volgt, kom je al heel ver, blijkt! Het is tenslotte een training, dus bij uitstek de plek om iets nog niet helemaal "goed" te doen.”

  F. Willemsen, Stichting LVO- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.1
 • “Een goede, praktische cursus voor iedereen die zich om welke reden dan ook wil trainen in presenteren.”

  A. Leidekker, McDonald's Nederland B.V.- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.6
 • “Deze training helpt je bewust te worden van je zwakke en sterke punten. Door deze bewustwording en extra kennis is het gemakkelijker met meer zelfvertrouwen een presentatie te houden.”

  J. Postma, Diamond Genetics- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.0
 • “Je wordt gedwongen om uit je comfortzone te komen en je bent verbaasd hoe makkelijk dat eigenlijk gaat. Zeer leerzame cursus, kan ik in mijn werk goed gebruiken en toepassen.”

  T. Tulner, Izore- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.2
 • “Wat mij verraste was dat er veel 'onderliggende' factoren meespelen die bepalen of je jezelf wel of niet zeker genoeg kunt voelen om te presenteren. Er werd geleerd om deze factoren te begrijpen en er werden voldoende handvatten aangereikt om met deze factoren te leren omgaan.”

  C. Römer, Get There- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.9
 • “Deze cursus geeft mensen aan het begin van hun carrière handvatten en het vertrouwen om overtuigend te presenteren!”

  J. Paulissen, Arup- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 7.3
 • “Hele praktische cursus gegeven door een zeer kundige en enthousiaste docente!”

  L. Chan- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 9.4
 • “Praktische tips, goed uitgelegd, je kunt meteen aan de slag!”

  J. Jelgerhuis, Gemeente Den Haag- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.3
 • “Deze training leert op een zeer goede manier de basisvaardigheden waarover u dient te beschikken indien u presentaties verzorgt.”

  M. de Boer, Arup- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.0
 • "P. Nahon, Nationale Nederlanden - "Ik vond het goed dat er van te voren naar de leerdoelen werd gevraagd, dit zag ik terugkomen in de lesstof en praktijkoefeningen." - Beoordeling: 8.0"

  - Presenteren met overtuiging
 • "Een waardevolle training met voorbeelden uit de praktijk. Je kan zelf veel oefenen en hebt interactie met andere deelnemers. Door de intake met de trainer voor aanvang van de training, kon je je specifieke leerdoelen aangeven die terugkwamen in de training."

  - Presenteren met overtuiging
 • “Goede leerzame cursus. Er wordt goed rekenig gehouden met je eigen specifieke leerdoelen.”

  W. van Meerveld, Shin-Etsu- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 7.9
 • “Goede cursus gegeven door ervaren professionals in een ontspannen sfeer.”

  Eric Wind, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 7.7
 • “De cursus Presenteren met overtuiging is echt een aanrader! Met leuke trainers en een goede praktijk kun je echt enorm veel leren in slechts twee dagen.”

  E. Roos, Pilar Games- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 9.6
 • “De cursus is op een opbouwende en positieve manier confronterend. Met jezelf, zodat je werkelijk groeit naar gestelde doelen.”

  M. Kieft, De Muzerije- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.1
 • “De training was erg levendig door de hoge mate van interactie. Met onderwerpen als 'omgaan met spanning', 'voorbereiden van een presentatie' en 'omgaan met lastige vragen' was de training voor mij erg compleet. Ook aan het vele oefenen heb ik veel gehad. Enorm bedankt!”

  E. Simonse, Kennis Management Groep- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 9.0
 • “Deze presentatiecursus was erg interessant en leerzaam. De gebalanceerde combinatie van theorie en praktijk hebben ervoor gezorgd dat ik een duidelijker beeld heb van wat nou precies een goede presentatie maakt en waar ik op moet letten om zelf ook een dergelijk resultaat neer te zetten.”

  R. Berghout, Chevron- Presenteren met overtuiging
  Beoordeling 8.7

Learnit referenties

Bekijk alle trainingen